|
3 lapa no 5 lapām pavisam
|
Autors |
Ziņojums |
Quattordici
Member of

Pievienojies: 10 Apr 2007
Komentāri: 4652
|
Ap 40 EUR bija jābūt
|
Mon Feb 04, 2013 5:17 pm |
|
 |
MartinsT
Member of

Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 12216
Atrašanās vieta: Rīga
|
alfa166 rakstīja:Kāds varbūt zina, cik tas auto jauns maksāja pirms 3 gadi? Būtu interesanti paskaitīt cenas kritumu pa 3 gadiem.
alfām cenas kritums ir ļoti patīkams otrajam īpašniekam - sanāk daudz auto par mazu $  pirmajam gan ir skarbi
|
Mon Feb 04, 2013 5:24 pm |
|
 |
yuran
Member of

Pievienojies: 18 May 2007
Komentāri: 2339
Atrašanās vieta: Rīga<->Daugavpils
1984 Alfa-Romeo GTV6 2,5
|
tagad tādas jaunas maksā krietni mazāk par 40k EUR :
http://bit.ly/UnI7f6
_________________ GTV6
|
Mon Feb 04, 2013 5:26 pm |
|
 |
alfa166
Pievienojies: 10 Aug 2010
Komentāri: 201
|
MartinsT rakstīja:alfa166 rakstīja:Kāds varbūt zina, cik tas auto jauns maksāja pirms 3 gadi? Būtu interesanti paskaitīt cenas kritumu pa 3 gadiem.
alfām cenas kritums ir ļoti patīkams otrajam īpašniekam - sanāk daudz auto par mazu $ pirmajam gan ir skarbi 
ja pieņem, ka jaunu var dabūt pa 19 K Ls un pēc 3 gadi pa 7 K, tad gadā rupji rēķinot ap 4 K Ls kritums. Mēnesī kkas ap 330 Ls. Neko sev!
Un ja klāt vēl ir stāvējis operatīvais līzings ar savu procentu, tad vispār šausmas iedomāties, cik tas auto ir izmaksājis.
Cik gan turīgam jābūt, lai uz šitādiem cipariem pievērtu acis.
|
Mon Feb 04, 2013 5:37 pm |
|
 |
yuran
Member of

Pievienojies: 18 May 2007
Komentāri: 2339
Atrašanās vieta: Rīga<->Daugavpils
1984 Alfa-Romeo GTV6 2,5
|
alfa166 rakstīja:MartinsT rakstīja:alfa166 rakstīja:Kāds varbūt zina, cik tas auto jauns maksāja pirms 3 gadi? Būtu interesanti paskaitīt cenas kritumu pa 3 gadiem.
alfām cenas kritums ir ļoti patīkams otrajam īpašniekam - sanāk daudz auto par mazu $ pirmajam gan ir skarbi 
ja pieņem, ka jaunu var dabūt pa 19 K Ls un pēc 3 gadi pa 7 K, tad gadā rupji rēķinot ap 4 K Ls kritums. Mēnesī kkas ap 330 Ls. Neko sev!
Un ja klāt vēl ir stāvējis operatīvais līzings ar savu procentu, tad vispār šausmas iedomāties, cik tas auto ir izmaksājis.
Cik gan turīgam jābūt, lai uz šitādiem cipariem pievērtu acis. 
man paziņam bija BMW X5, vienu gadu bija. Cenas kritums par to gadu bija 28k EUR.  Vot tas ir psc.
A 500 eur/mēnesī par jaunu mašīnu manuprāt ir ok.
_________________ GTV6
|
Mon Feb 04, 2013 6:05 pm |
|
 |
NIKSONS
Pievienojies: 10 May 2007
Komentāri: 4423
2012 Alfa-Romeo voyager
|
Man 159-ās vērtības kritums izmaksāja 343 EUR mēnesī
Un ~ 40 Ls papildus izmaksas vidēji
(csdd, servisi, inšurances, riepas utt)
Diezgan apaļi 400 eur vai 280 lati...
Interesanti, pats nekad to nebiju sarēķinājis
_________________ A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station.
|
Mon Feb 04, 2013 6:11 pm |
|
 |
alfa166
|
NIKSONS rakstīja:Man 159-ās vērtības kritums izmaksāja 343 EUR mēnesī
Un ~ 40 Ls papildus izmaksas vidēji
(csdd, servisi, inšurances, riepas utt)
Diezgan apaļi 400 eur vai 280 lati...
Interesanti, pats nekad to nebiju sarēķinājis 
Visu cieņu tiem, kas nopērk jaunu auto, un uz sevi iznes šo krustu.
|
Mon Feb 04, 2013 6:20 pm |
|
 |
Oga
Member of

Pievienojies: 29 Jun 2006
Komentāri: 12375
2004 Alfa-Romeo 156GTA
|
Jaunu pērk, lai galva nesāpētu. Tad tā ir jauna mašīna, kurai neviens nav pirdis sēdeklī, šņaucis koksu no paneļa un drāzis pakaļā gomoseku uz aizmugurējā sēdekļa. Bet GALVENAIS ir tas, ka tai ir GARANTIJA. Es saprotu, ka par pāris simtiem mēnesī, ko tā zaudē cenā, to var remontēt uz velna paraušanu... bet es NEGRIBU ar to ņemties. Ja ir problēma - zvans servisam (24/7 palīdzība Baltijā garantēta), ar apmaksātu ejakulatoru aizved uz servisu, bez maksas saremontē un viss. Neinteresē ne šaras, ne šmaras, ne radiatori utml. herņa. Un, visbeidzot, jaunā auto braukt tomēr ir sasodīti patīkami...
_________________ Alfa Romeo Spider S3
Alfa Romeo 156 GTA
Maserati Quattroporte V Automatica
|
Mon Feb 04, 2013 6:25 pm |
|
 |
smic
Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 5497
Atrašanās vieta: Ķ.
2010 Alfa-Romeo Brera
|
Nez. Braukāju ar divus gadus vecu auto, pirktu par 1/3 no toreizējās jauna eksemplāra cenas Latvijā. Un man īsti galva nesāp. Jā, bija mazliet gemarojs vest kaudzi naļika uz Lietuvu. Jā, iespējams uz pakaļējā sēdekļa ir drāzušies dirsā homoseksuāli nēģeri. Un leiši uzmetuši valsti vedot viņu iekšā kā sasistu detaļu donoru. Bet mani silda apziņa, ka par ietaupīto piķi ir iespējams iegādāties vēl divas tādas mašīnas. Divas bļe.
_________________ @Scmic
|
Mon Feb 04, 2013 6:46 pm |
|
 |
smic
2010 Alfa-Romeo Brera
|
yuran rakstīja:tagad tādas jaunas maksā krietni mazāk par 40k EUR :
eu admini, iemetiet linka vietā šito http://bit.ly/UnI7f6
_________________ @Scmic
|
Mon Feb 04, 2013 6:46 pm |
|
 |
lazyeye
Pievienojies: 14 Apr 2011
Komentāri: 107
1999 Alfa-Romeo 156
|
labi argumenti smic
|
Mon Feb 04, 2013 6:48 pm |
|
 |
smic
2010 Alfa-Romeo Brera
|
smic rakstīja:Nez. Braukāju ar divus gadus vecu auto, pirktu par 1/3 no toreizējās jauna eksemplāra cenas Latvijā. Un man īsti galva nesāp. Jā, bija mazliet gemarojs vest kaudzi naļika uz Lietuvu. Jā, iespējams uz pakaļējā sēdekļa ir drāzušies dirsā homoseksuāli nēģeri. Un leiši uzmetuši valsti vedot viņu iekšā kā sasistu detaļu donoru. Bet mani silda apziņa, ka par ietaupīto piķi ir iespējams iegādāties vēl divas tādas mašīnas. Divas bļe.
Un runājot par garantiju, draudziņš nopirka jaunu škodu. Pēc pusgada manuālkārba čupā. Rezultātā nedēļas divas tas auto nebija braucams.
Tā kā viss atkarīgs no veiksmes
_________________ @Scmic
|
Mon Feb 04, 2013 6:49 pm |
|
 |
Oga
Member of

2004 Alfa-Romeo 156GTA
|
Es nevienu mirkli neesmu noliedzis Smica argumentus. Vienīgi nav skaidrs, kādēļ tad smic nebrauc ar 88. gada VW Golf, jo to tak var dabūt par 500 EUR ar TA un par viena RX cenu tādus var dabūt... kādus 20 (divdesmit!) vismaz
Alfa Romeo 156 GTA
|
Mon Feb 04, 2013 6:53 pm |
|
 |
alfa166
|
Oga rakstīja:Jaunu pērk, lai galva nesāpētu. Tad tā ir jauna mašīna, kurai neviens nav pirdis sēdeklī, šņaucis koksu no paneļa un drāzis pakaļā gomoseku uz aizmugurējā sēdekļa. Bet GALVENAIS ir tas, ka tai ir GARANTIJA. Es saprotu, ka par pāris simtiem mēnesī, ko tā zaudē cenā, to var remontēt uz velna paraušanu... bet es NEGRIBU ar to ņemties. Ja ir problēma - zvans servisam (24/7 palīdzība Baltijā garantēta), ar apmaksātu ejakulatoru aizved uz servisu, bez maksas saremontē un viss. Neinteresē ne šaras, ne šmaras, ne radiatori utml. herņa. Un, visbeidzot, jaunā auto braukt tomēr ir sasodīti patīkami...
it kā jau jā, bet īsti tomēr nepiekrītu Tev. Jaunu auto pērk tie, kas pirmkārt, to var atļauties, otrkārt, tas iezīmē viņa statusu sabiedrībā un viņam ir svarīgi to parādīt. Bet remonti un uztraukums, ka paliksi pēkšņi uz ceļa es domāju ierindojas kādā 5 vietā. Intereses pēc var pajautāt cilvēkiem, kuri brauc ar 4-8 gadus veciem auto un es stipri šaubos, ka viņi ļoti bieži saskaras ar kkādām problēmām. Pat es ar savu 12 gadīgo alfu vēl nekad neesmu palicis uz čeļa, lai būtu jāsauc evakuators un servisu apmeklēju 2 x gadā, kas nekādas galvassāpes tiešām nerada.
Der vēl atcerēties, ka tie, kas var atļauties jaunu auto, savā darba ikdienā risina 10 x sarežģītājus jautājumus, nekā tas, kur nopirkt šaru un kur to nomainīt. Ja neskaita santīmus un nežņaudzas tad 5 gadīga auto uzturēšana ir tīrais sīkums.
|
Mon Feb 04, 2013 6:54 pm |
|
 |
Oga
Member of

2004 Alfa-Romeo 156GTA
|
alfa166 rakstīja:
Der vēl atcerēties, ka tie, kas var atļauties jaunu auto, savā darba ikdienā risina 10 x sarežģītājus jautājumus, nekā tas, kur nopirkt šaru un kur to nomainīt.
...par ko arī stāsts...
Alfa Romeo 156 GTA
|
Mon Feb 04, 2013 7:20 pm |
|
 |
|
Pašlaik ir Tue Jun 17, 2025 11:47 pm | Visi laiki ir GMT + 3 Stundas
|
3 lapa no 5 lapām pavisam
|
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus Jūs šeit nevarat pievienot komentārus Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus Jūs šeit nevarat balsot aptaujās
|
|
|