| Autors | 
	Ziņojums | 

Dulcineja 

Pievienojies: 04 Oct 2012 
			Komentāri: 38

| 

Ā un priekšējos plauktus sūtīju vācu e-bay, nezinu, kāda būs tā kvalitāte, bet bija gan salīdzinoši lēti...Ja šeit servisā teica, ka par vienu plauktu 100 Ls jāmaksā, tad tur visus pa 158 EUR nopirku laikam...īsti precīzi vairs neatceros.

| 
	| Thu Oct 04, 2012 11:27 am | 
	          | 

| 

ralfins 
		Member of 

Pievienojies: 17 Jul 2007 
			Komentāri: 6688 
			Atrašanās vieta: Rīga

| 

Dulcineja rakstīja:Ā un priekšējos plauktus sūtīju vācu e-bay, nezinu, kāda būs tā kvalitāte, bet bija gan salīdzinoši lēti...Ja šeit servisā teica, ka par vienu plauktu 100 Ls jāmaksā, tad tur visus pa 158 EUR nopirku laikam...īsti precīzi vairs neatceros. 
...no sūrās pieredzes varu teikt, ka apakšējie kalpoja laikam divus gadus, bet augšējie diemžēl nevilka pat gadu...   

| 
	| Thu Oct 04, 2012 11:39 am | 
	           | 

| 

Dulcineja 

Pievienojies: 04 Oct 2012 
			Komentāri: 38

| 

ralfins rakstīja:Dulcineja rakstīja:Ā un priekšējos plauktus sūtīju vācu e-bay, nezinu, kāda būs tā kvalitāte, bet bija gan salīdzinoši lēti...Ja šeit servisā teica, ka par vienu plauktu 100 Ls jāmaksā, tad tur visus pa 158 EUR nopirku laikam...īsti precīzi vairs neatceros. 

...no sūrās pieredzes varu teikt, ka apakšējie kalpoja laikam divus gadus, bet augšējie diemžēl nevilka pat gadu...   
Jā, es tā esmu dzirdējusi, ka maz viņi kalpojot. Nu, es gan neesmu liela braucēja, tikai pa Ventspili, uz darbu un atpakaļ, ceru ka kalpos ilgāk. Un kā ar restaurāciju? Man servisā saka, ka tāda esot iespējama...

| 
	| Thu Oct 04, 2012 11:44 am | 
	          | 

| 

Prokurors 

Pievienojies: 02 May 2011 
			Komentāri: 646

1996  Alfa-Romeo  146

| 

Dulcineja rakstīja:ralfins rakstīja:Dulcineja rakstīja:Ā un priekšējos plauktus sūtīju vācu e-bay, nezinu, kāda būs tā kvalitāte, bet bija gan salīdzinoši lēti...Ja šeit servisā teica, ka par vienu plauktu 100 Ls jāmaksā, tad tur visus pa 158 EUR nopirku laikam...īsti precīzi vairs neatceros. 

Jā, es tā esmu dzirdējusi, ka maz viņi kalpojot. Nu, es gan neesmu liela braucēja, tikai pa Ventspili, uz darbu un atpakaļ, ceru ka kalpos ilgāk. Un kā ar restaurāciju? Man servisā saka, ka tāda esot iespējama... 
Pilnīgi noteikti ir tāda iespēja. Un reizēm ne tā sliktākā. Tiesa gan, kas restaurē un kā. Man atjaunoti šarnīri jau divus gadus izgājuši tehnisko apskati bez problēmām. Izskatās, ka uz ziemassvētkiem izies arī trešo reizi. Protams, tas nu nekādi neskaitās stilīgi! Restaurētas detaļas ir tas pats, kas sūtīt SMS no Nokia un ne no iPhone!

| 
	| Thu Oct 04, 2012 12:17 pm | 
	           | 

| 

Peleecis 

Pievienojies: 18 Dec 2012 
			Komentāri: 4 
			Atrašanās vieta: Pārdaugava

| 

Sveicināti

Par cik pēdējā laikā ir sakritis tā, ka mans autoparks ir pelēkā krāsā, tad būšu Pelēcis     
Ideju par Alfas iegādi man piespēlēja Altez, uz manu repliku, ka Alfām ir nepareizā (lasīt - priekšējā) piedziņa, viņam bija spēcīgi pretargumenti pelēkas 75 veidolā.. Kas lēni nāk, tas labi nāk un elbee's pelēkā 75 nu ir nonākusi manā īpašumā     
Mašīnas iegādes mērķis - ķert kaifu no tā, ka braucu ar labāko tautas klases pakaļpiedziņas mašīnu + vēl vinnēt standartauto sacensībās un pierādīt arī citiem to, ka 75 tieši tāda arī ir!

| 
	| Sun Jan 20, 2013 12:05 am | 
	          | 

| 

alfa146 

Pievienojies: 24 May 2007 
			Komentāri: 1994

| 

Мея зовут Альфа146,но катаюсь я на бывшей Альфе 156 от Вилсона,уже она выглядит так после покупки

| 
	| Sun Jan 20, 2013 12:10 am | 
	          | 

| 

kaspars 

Pievienojies: 21 Oct 2006 
			Komentāri: 2200

| 

Peleecis rakstīja:Sveicināti

Par cik pēdējā laikā ir sakritis tā, ka mans autoparks ir pelēkā krāsā, tad būšu Pelēcis    

Ideju par Alfas iegādi man piespēlēja Altez, uz manu repliku, ka Alfām ir nepareizā (lasīt - priekšējā) piedziņa, viņam bija spēcīgi pretargumenti pelēkas 75 veidolā.. Kas lēni nāk, tas labi nāk un elbee's pelēkā 75 nu ir nonākusi manā īpašumā    

Mašīnas iegādes mērķis - ķert kaifu no tā, ka braucu ar labāko tautas klases pakaļpiedziņas mašīnu + vēl vinnēt standartauto sacensībās un pierādīt arī citiem to, ka 75 tieši tāda arī ir!   

_________________ candymountainmotorsports ™    

...because only milk and juice comes in 2L...		  
	 | 
	| Sun Jan 20, 2013 12:16 am | 
	          | 

| 

altez 
		Member of 

Pievienojies: 09 Oct 2006 
			Komentāri: 2772

| 

Peleecis rakstīja:Sveicināti

| 
	| Sun Jan 20, 2013 1:31 am | 
	          | 

| 

agnismk1 

Pievienojies: 25 Feb 2013 
			Komentāri: 10 
			Atrašanās vieta: Ventspils

| 

Sveiki. Mani sauc Agnis. Dzīvoju Ventspili. Gluži Alfa man nav, bet man ir Fiat Tipo.  Un Fiatiem ir daudzas vienādas lietas ar Alfām. Registrējos šeit, jo uzskatu, ka šis ir vislabākais forums sakarā ar manu auto. Iepriekš bija VW GOLF mk1, tapēc no šī itāli neko neizinu. (motora swapus, bremžu, kas der no citam mašīnam u.t.t)

Mašīna ir FIAT TIPO. 1991 gada ar 1.6 i.e. 

Šādu es viņu ieguvu pa velti jūlijā.

Tad viņš man nostāveja no spetembra līdz februārim. Nebija TA un negribēju diezko iet. Bet tad savajadzējas mašīnu un gāju TA.

Skats šobrīd.

Ir pagaidām plani dažādi un ar ir daudzas neskaidras lietas. Bet ar tām drīzumā uzbāzišos.    

| 
	| Mon Feb 25, 2013 2:18 am | 
	          | 

| 

Quattordici 
		Member of 

Pievienojies: 10 Apr 2007 
			Komentāri: 4652

| 

Gandrīz 155 Alfa )

| 
	| Mon Feb 25, 2013 11:07 am | 
	          | 

| 

elbee 
		Member of 

Pievienojies: 29 Jun 2006 
			Komentāri: 21646

| 

Quattordici rakstīja:Gandrīz 155 Alfa ) 
166 vieniga nav Tipo, visas parejas 90. gadu Alfas ir Tipo   

_________________ Itāļu auto speciālisti, auto tirdzniecība  - 67 383 626 www.autofficina.lv		 
	 | 
	| Mon Feb 25, 2013 11:37 am | 
	          | 

| 

Nr.7 
		Member of 

Pievienojies: 12 Oct 2006 
			Komentāri: 4677

2000  Alfa-Romeo  156

| 

elbee rakstīja:Quattordici rakstīja:Gandrīz 155 Alfa ) 

156
    vispābās

_________________ SPecial Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge and Extortion		  
	 | 
	| Mon Feb 25, 2013 11:45 am | 
	          | 

| 

elbee 
		Member of 

Pievienojies: 29 Jun 2006 
			Komentāri: 21646

| 

Nr.7 rakstīja:elbee rakstīja:Quattordici rakstīja:Gandrīz 155 Alfa ) 

156

vispābās 
The 156 uses a platform derived from the Alfa Romeo 155, which in turn was derived from the Fiat Group's "Tipo" platform.

_________________ Itāļu auto speciālisti, auto tirdzniecība  - 67 383 626 www.autofficina.lv		 
	 | 
	| Mon Feb 25, 2013 12:06 pm | 
	          | 

| 

Nr.7 
		Member of 

Pievienojies: 12 Oct 2006 
			Komentāri: 4677

2000  Alfa-Romeo  156

| 

elbee rakstīja:Nr.7 rakstīja:elbee rakstīja:Quattordici rakstīja:Gandrīz 155 Alfa ) 

156

vispābās 

The 156 uses a platform derived from the Alfa Romeo 155, which in turn was derived from the Fiat Group's "Tipo" platform. 
es teiktu, ka šis teikums ir vienīgais, kas kopīgs 156 ar 155   

_________________ SPecial Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge and Extortion		  
	 | 
	| Mon Feb 25, 2013 12:19 pm | 
	          | 

| 

vilsons 

Pievienojies: 18 Jul 2006 
			Komentāri: 5241 
			Atrašanās vieta: Rīga
			  2012  Alfa-Romeo  MITO

| 

Nr.7 rakstīja:elbee rakstīja:Nr.7 rakstīja:elbee rakstīja:Quattordici rakstīja:Gandrīz 155 Alfa ) 

156

vispābās 

es teiktu, ka šis teikums ir vienīgais, kas kopīgs 156 ar 155   
+1000 akli ticēt visam kas rakstīts ir visai muļķīgi

_________________ Vieglo un smago auto rezerves daļu vairumtidzienība un mazumtirdzniecība.

m.b:+371 26545924		  
	 | 
	| Mon Feb 25, 2013 12:44 pm | 
	          | 

| 

| 

|