Atbildēt pie šī temata 13 lapa no 20 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 18, 19, 20  Nākošais
4C projekts
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
varu padalities savaa pieredzee par divsajuugu kaarbu. Jau 2.gadu ikdienaa braucu ar Ford Kuga diizelis+powershift, kopumaa uzvedas ļoti pieklaajiigi, degvielas pateerins taads pats (nu vismaz tuvu) kaa manuaalim.
Vieniigie minusi: tad kad vajag uzraut no vietas taa dikti strauji, gaaze jaaiemin vismaz 1-2 sekundes pirms veelamaa starta, jo kaarbai ir aizture. Tas pats ir apdzenot, ja vajag dikti fiksi, tad jaaliek vai nu sport reziimaa vai jaasleedz manuaali, bet ikdieniskaas normaalaas situaacijaas viss ir OK. Ziemaa baigi labaa fiicha ir bremzeeshana ar motoru: ja spiezot bremzi ir liela izsliideeshana, tad momentaa sleedzas ieksaa vismaz 2 robi uz leju un bremzeejas ar motoru.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
palaidniex rakstīja:
Presto rakstīja:
Ja tā mašīna ir ar robotu nevis mehānisko kasti man viņu nevajag pat pa 25000 nerunājot 50000

Nuja, arī ferru nevajag, ja tai ir robots... shura

Tas ir pavisam cits segments

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
palaidniex rakstīja:
Oga rakstīja:
Presto rakstīja:
Ja tā mašīna ir ar robotu nevis mehānisko kasti man viņu nevajag pat pa 25000 nerunājot 50000

Nemīz. Tas nav 98. gada Selespeed 056

domā čalis ir gatavs nolocīt kaut vai 45000 par kartingu ar mehāniku?

Neskaiti piķi manā makā. Mes iekš LV tos nopirksim nopistus un 5 gadi vecus Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Vispār labi pie-sts topiks. Vajag izbraukt un tad būs viedoklis Rolling Eyes

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
šitos pa 5 gadi imho neviens nenopisīs, nebrauks jau ikdienā 500km uz darba pa bāni ar tādu  Rolling Eyes

štatu apdrošinātāju izsolēs varēs šķiltus dabūt. gan jau vietējie meistari ar epoksīda sveķiem un stiklašķiedras audumu arī rāmi varēs saremontēt  naac

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
MartinsT rakstīja:
šitos pa 5 gadi imho neviens nenopisīs, nebrauks jau ikdienā 500km uz darba pa bāni ar tādu  Rolling Eyes

štatu apdrošinātāju izsolēs varēs šķiltus dabūt. gan jau vietējie meistari ar epoksīda sveķiem un stiklašķiedras audumu arī rāmi varēs saremontēt  naac

+1

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Sex on wheels http://uberangst.com/alfa-romeo-4c/

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
GirtzB rakstīja:
Sex on wheels http://uberangst.com/alfa-romeo-4c/

33 Stradale all over - I LIKE!

Put yourself in a corner and find a way out!
Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
MartinsT rakstīja:

Nu nu! Šis jau nu arī nav gluži tas auto, kuru turēs garāžā kā kolekcijas modeli un izbrauks reizi pusgadā apkārt dārza dīķim. Principā šā modeļa sūtība virs zemes jau ir nodefinēta. Ja Toyota GT86 "super truper sporta auto" ir lemts nonākt pie daudz maz turīgu vecāku koledžas vecuma bērniem, Tad šis te ar retiem izņēmumiem beverlīhilzā vizinās stipri bagātu vecāku bērnus universitātes vecumā. Pa lielam, kas tad ir 50 štukas, ja sūda Audi A3 Sportback ciešamā komplektā pie mums maksā 38?

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Apmeklēt lietotāja mājas lapu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Prokurors rakstīja:
MartinsT rakstīja:

Nu nu! Šis jau nu arī nav gluži tas auto, kuru turēs garāžā kā kolekcijas modeli un izbrauks reizi pusgadā apkārt dārza dīķim. Principā šā modeļa sūtība virs zemes jau ir nodefinēta. Ja Toyota GT86 "super truper sporta auto" ir lemts nonākt pie daudz maz turīgu vecāku koledžas vecuma bērniem, Tad šis te ar retiem izņēmumiem beverlīhilzā vizinās stipri bagātu vecāku bērnus universitātes vecumā. Pa lielam, kas tad ir 50 štukas, ja sūda Audi A3 Sportback ciešamā komplektā pie mums maksā 38?

...+1...es arī nesaprotu, kāpēc daži domā, ka 4C ir sazin kāds ekskluzīvais superkārs, kura cena ar gadiem tikai pieaugs u.t.t. - parasts širpatrebs (cik nu par širpatrebu var saukt mazos Lotus un Porsche vai tml.) biezo bērneļiem, un triekts tas tiks, kādā saulainajā Kalifornijā, tāpat kā parasts Honda Civic... Rolling Eyes

Pēdējoreiz rediģējis ralfins Wed Mar 13, 2013 9:51 am; pavisam rediģēts 1 reizi

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
jūs tiešām domājat, ka 5gadīgas būs ar 250 tūkst.km uz pulksteņa un rumbulā tirgosies pa 5-6Keur? man domāt, ka drīzāk būs 50-100Kkm un ap 15-20Keur

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
MartinsT rakstīja:
jūs tiešām domājat, ka 5gadīgas būs ar 250 tūkst.km uz pulksteņa un rumbulā tirgosies pa 5-6Keur? man domāt, ka drīzāk būs 50-100Kkm un ap 15-20Keur

...kāpēc uzreiz 250, es pat savu 5-gadīgu nopirku ar 128 (pēc kompja ne odometra), un protams cena būs augsta, parādi man Elise vai Cayman pa 5-6 EUR... naac

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
MartinsT rakstīja:

es arī kaut kā sadalu līdzīgu domu gājienu...

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
ralfins rakstīja:
MartinsT rakstīja:

...kāpēc uzreiz 250, es pat savu 5-gadīgu nopirku ar 128 (pēc kompja ne odometra), un protams cena būs augsta, parādi man Elise vai Cayman pa 5-6 EUR... naac

Es zinu čali, kurš nopirka 12 gadīgu auto ar godīgiem 63 uz odometra...
Tas vienkārši ir tikai izņēmums...

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
palaidniex rakstīja:
ralfins rakstīja:
MartinsT rakstīja:

Es zinu čali, kurš nopirka 12 gadīgu auto ar godīgiem 63 uz odometra...
Tas vienkārši ir tikai izņēmums...

...ne par to stāsts, tas, ka tas autiņš maksās 15 nevis 6, nenozīmē, ka tas nav širpatrebs, un arī tas, ka Tu nevarēsi to atļauties, nenozīmē, ka tas ir ekskluzīvs Pagani Zonda radinieks... Wink

Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 13 lapa no 20 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 18, 19, 20  Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration