Atbildēt pie šī temata 289 lapa no 396 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3 ... 288, 289, 290 ... 394, 395, 396  Nākošais
Ko varat pateikt par šo konkrēto Alfu?
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Edc rakstīja:
Toties panelis strādā un rāda ciparus, ventilatoru utt.  hammer

+1

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Nu tātad Sveicināti, šodien oficiļi kļuvušie kolēģi, mērogā 1:1 !  :kojots_maukaas_ar_o7:

Skatos Brīfā, kurā rēgojas mans vārds un nesaprotu dažas lietas.

Nu par motoru tur ir teikts, ka šim auto Hubraum ir 1773 cm3, tātad tā saucamais 1.8 tomēr.
Bet lielākās dīvainības ir tās, ka šis auto ir nosaukts par ALFA ROMEO 167 un Fahrzeughersteller - FIAT.  :ralfins_klape_ezeli:
Vienā briefā, kurš man nepalika, gan bija ierakstīts ne to 155(167), ne to 167(155).

Tagad man ir patiess jautājums, par kādas eksotikas īpašnieku es esmu kļuvis?  45

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Apsveicu ar pareizo izvēli super 167 utml. ir kaut kāds iekšējais Alfa Romeo modeļa kods. hmm Nemīzt, šī ir normāla 155. Dajoš bildes! naac
http://www.auto-data.net/en/?f=showCar&car_id=1362

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Apmeklēt lietotāja mājas lapu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Bildes bik vēlāk. Pagaidām atrodas 200km attālumā no manas dzīvesvietas, jo izvēlējos tomēr braukt ar bruņmašīnu.

Ir gan šādi tādi tehniski jautājumi, kuri te laiakm būtu  offtopic
Būs jāpārceļas uz kādu citu nodaļu forumā. Smile

Paldies visiem par ieteikumiem. Šīs iztirzāšanas rezultātē esmu ticis pie smukāka auto, kā apšļurāta 156 tomēr.  drink
Rokas gan daudz ir kur pielikt tam braucamajam. Smile

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
bumbierzs rakstīja:
Bildes bik vēlāk. Pagaidām atrodas 200km attālumā no manas dzīvesvietas, jo izvēlējos tomēr braukt ar bruņmašīnu.

Paldies visiem par ieteikumiem. Šīs iztirzāšanas rezultātē esmu ticis pie smukāka auto, kā apšļurāta 156 tomēr.  drink

būs ko darit brīvajā laikā Smile

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
bumbierzs rakstīja:

Tu tacu saprot, ka bez bildem so visu tekstu rakstit nebija nekadas jegas  Laughing

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
bumbierzs rakstīja:
Nu tātad Sveicināti, šodien oficiļi kļuvušie kolēģi, mērogā 1:1 !  :kojots_maukaas_ar_o7:

Skatos Brīfā, kurā rēgojas mans vārds un nesaprotu dažas lietas.

Nu par motoru tur ir teikts, ka šim auto Hubraum ir 1773 cm3, tātad tā saucamais 1.8 tomēr.
Bet lielākās dīvainības ir tās, ka šis auto ir nosaukts par ALFA ROMEO 167 un Fahrzeughersteller - FIAT.  :ralfins_klape_ezeli:
Vienā briefā, kurš man nepalika, gan bija ierakstīts ne to 155(167), ne to 167(155).

Tagad man ir patiess jautājums, par kādas eksotikas īpašnieku es esmu kļuvis?  45

Nu tad apsveicu!
Piebrauksi atrādīt?

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Kungi,

kolēģis te interesējās - vai kādam ir kas sakāms/zināms par šo te eksemplāru - http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/alfa-romeo/156/eoeek.html ?

Tencinu!

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
nezinu..bet ja uztinu tādu nobraukumu, tad parasti nomainu vismaz pedāļu gumijas...

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Kaneelis rakstīja:
Kungi,

kolēģis te interesējās - vai kādam ir kas sakāms/zināms par šo te eksemplāru - http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/alfa-romeo/156/eoeek.html ?

Tencinu!

Kautkad nesen tas pompaH20 forumā tika jau izskatīts,tik slinkums meklēt . hmm

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
dzintis rakstīja:
nezinu..bet ja uztinu tādu nobraukumu, tad parasti nomainu vismaz pedāļu gumijas...

Aha, un arī ātrumpārslēgam ādiņu derētu nomainīt, vismaz citām tur ir redzami cipari. shura
Kādi vairāki simti tūkstoši ir noripināti.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Hindo rakstīja:
dzintis rakstīja:

Aha, un arī ātrumpārslēgam ādiņu derētu nomainīt, vismaz citām tur ir redzami cipari. shura
  nezinu nezinu dzinti bet pedāla uzlika it īpasi sajūga var norādīt to ka masina ir braukta pa pilssētu jo visi nedzivo latgalee kur taisni celi ! citi redz dzīvo arī milānā un tur arī katru dienu pārvietojas lidz ar to n'tās reizes dienā spaida to sajūgu! un mister hindo parādi man ādas kloki ar cipariniem c kā izskaidrosiet perfekto salonu un stūri bez nodiluma??? sofera benkim nav pat mazaka diluma pazimes un masīnā vēljoprojām smarzo pēc jaunas masīnas! masina pieder man nobraukums tur tads ir reals kam vajadzes aizbrauks pieslēgs un par to parliecinasies!

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
vilijs rakstīja:
Hindo rakstīja:
dzintis rakstīja:

nezinu nezinu dzinti bet pedāla uzlika it īpasi sajūga var norādīt to ka masina ir braukta pa pilssētu jo visi nedzivo latgalee kur taisni celi ! citi redz dzīvo arī milānā un tur arī katru dienu pārvietojas lidz ar to n'tās reizes dienā spaida to sajūgu! un mister hindo parādi man ādas kloki ar cipariniem c kā izskaidrosiet perfekto salonu un stūri bez nodiluma??? sofera benkim nav pat mazaka diluma pazimes un masīnā vēljoprojām smarzo pēc jaunas masīnas! masina pieder man nobraukums tur tads ir reals kam vajadzes aizbrauks pieslēgs un par to parliecinasies!

ja esi tads parliecinats, tad nafig vispar jautat bija??? c
un ludzu - adas klokis ar cipariem:

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
vilijs rakstīja:
: kā izskaidrosiet perfekto salonu un stūri bez nodiluma??? sofera benkim nav pat mazaka diluma pazimes

beņķis un stūre tiešām izskatās labi, gluži kā, piemēram, šim Laughing

http://www.autoscout24.eu/Details.aspx?id=210506208&cd=634661644060000000&asrc=st|fs

ps. auto tiešām izskatās pasvaigs, ja vienojas par saprātīgu cenu - imho var ņemt  Rolling Eyes

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
un noskrējiens vēl nav atkruķīts...

Atbildēt pie šī temata 289 lapa no 396 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3 ... 288, 289, 290 ... 394, 395, 396  Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration