Autors |
Ziņojums |
petjka
Member of

Pievienojies: 22 Mar 2011
Komentāri: 1606
1990 Alfa-Romeo 75
|
|
Fri Jun 28, 2013 12:11 am |
|
 |
koijotins
Member of

Pievienojies: 02 May 2008
Komentāri: 5936
Atrašanās vieta: Lēdurga
1984 Alfa-Romeo 90
|
petjka rakstīja:koijotins rakstīja:ir kadam pieredze vai vismaz kads kam uzjautat ka atjaunot laku elektromotoru, soreiz startera, tinumiem laka ir, vajadziga tehnologija, tur ir ta ka vina ir jauzklaj un pec tam jauzkarse, bet kada veida un ka (temperatura utt.)
p.s jaunu starteri nepiedavat, maksa +/- ka 156ta vajag vienkarsi kombainam rezerves starteri atrestauret, 3 tinumiem viena un ta pati problema, no vibracijas nokritusi izolejosa lakas karta un iet uz iso 
uzzvani, moš atklāj noslēpumus
http://www.partineji.lv/
saubos, bet var meginat
_________________ visa veida itāļu auto remonts un rezerves daļas 28397250
|
Fri Jun 28, 2013 12:34 am |
|
 |
palaidniex
Member of

Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 15407
Atrašanās vieta: Rīga
1996 Alfa-Romeo Spider
|
Manuprāt īsti nav iespējams post factum iespiest laku starp kapara tinumiem, kur tā laka ir pačibējusi.Ja arī ir, tad neticu, ka tas ir ātri, lēti un ar 100% garantiju
Domāju, ka lietots-ejoss vai esošais uz pārtīšanu ir pasākums ātrāks un ar lielāku garantiju, ka darbosies atšķirībā no šī...
_________________ in Busso we trust...
|
Fri Jun 28, 2013 8:31 am |
|
 |
aiso
Pievienojies: 14 May 2012
Komentāri: 231
Atrašanās vieta: Valmiera
|
Pamēģini ar šitiem (http://www.wats.lv) parunāt. Atrodas pie mums šķiedrā
P.S Pats uzprasīju, saka ka nav prāta darbs, pašam lakot. palaidniex domugājiens ir pareizs. Labāk pārtīt.
|
Fri Jun 28, 2013 10:28 am |
|
 |
koijotins
Member of

1984 Alfa-Romeo 90
|
ta tinuma vienas dzislas izmers vismaz 5mm plauma un kadi 2.5 bieza vinu visu var atskruvet un nomemt atseviski ka satitu rulli
|
Fri Jun 28, 2013 1:17 pm |
|
 |
aiso
Pievienojies: 14 May 2012
Komentāri: 231
Atrašanās vieta: Valmiera
|
Pajautāju vēlreiz- pie 70 grādiem, iztur 8-10 h. Veiksmi eksperimentā.
|
Fri Jun 28, 2013 1:34 pm |
|
 |
koijotins
Member of

1984 Alfa-Romeo 90
|
paldies
|
Fri Jun 28, 2013 10:28 pm |
|
 |
Prokurors
Pievienojies: 02 May 2011
Komentāri: 646
1996 Alfa-Romeo 146
|
Varbūt kāds viedais zinās ko ieteikt! Ir viens Kenwood muzikas centrs vēl no tiem laikiem, kad cilvēki klausijās kasetes (rādžiņš, divas kasetes, 3 CD mainītājs). Bet skanējums ir tik forš, ka neko labāku saprāta cenas robežās nav izdevies piemeklēt. Te arī jautājums - nez vai šādai kastei varētu iemuģīt USB ieeju?
|
Sun Nov 03, 2013 8:02 pm |
|
 |
Tutolli
Member of

Pievienojies: 21 Mar 2010
Komentāri: 1109
2004 Alfa-Romeo 156SW
|
Prokurors rakstīja:Varbūt kāds viedais zinās ko ieteikt! Ir viens Kenwood muzikas centrs vēl no tiem laikiem, kad cilvēki klausijās kasetes (rādžiņš, divas kasetes, 3 CD mainītājs). Bet skanējums ir tik forš, ka neko labāku saprāta cenas robežās nav izdevies piemeklēt. Te arī jautājums - nez vai šādai kastei varētu iemuģīt USB ieeju? 
Man liekas, ka prātīgākais un lētākais risinājums būtu vads uz AUX ieeju,
pie kura pieslēgts kaut kas šāds
|
Sun Nov 03, 2013 8:24 pm |
|
 |
Prokurors
Pievienojies: 02 May 2011
Komentāri: 646
1996 Alfa-Romeo 146
|
Kādam nav sanākusi darīšana ar moduļu vai rūpnieciski ražotajām koka karkasa dzīvojamām mājām? Labprāt uzklausītu viedokļus.
|
Tue Mar 11, 2014 10:11 pm |
|
 |
koijotins
Member of

1984 Alfa-Romeo 90
|
varu par "livanieti" pastastit  domaju ka pec daziem gadiem rezultats bus tads pats
par "anglu" majam gramatina skirstita, nu tas kas no frezbalkiem  tipa gulbuves tipa  bija viens iss bridis kad paraleli stradaju pie tadu razosanas
|
Wed Mar 12, 2014 12:15 am |
|
 |
JM
Pievienojies: 23 Aug 2012
Komentāri: 163
2001 Alfa-Romeo 147
|
Prokurors rakstīja:Kādam nav sanākusi darīšana ar moduļu vai rūpnieciski ražotajām koka karkasa dzīvojamām mājām? Labprāt uzklausītu viedokļus.
Es arī pašlaik ievācu info... Vairāk gan par karkasiem - pagaidām izskatās, ka labākais ir tas, kas tirgū ir vairākus desmitus gadu - tjipa tehnoloģija atstrādāta un pārsteigumiem nevajadzētu būt
|
Wed Mar 12, 2014 10:30 am |
|
 |
MartinsT
Member of

Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 12216
|
JM rakstīja:Prokurors rakstīja:Kādam nav sanākusi darīšana ar moduļu vai rūpnieciski ražotajām koka karkasa dzīvojamām mājām? Labprāt uzklausītu viedokļus.
Es arī pašlaik ievācu info... Vairāk gan par karkasiem - pagaidām izskatās, ka labākais ir tas, kas tirgū ir vairākus desmitus gadu - tjipa tehnoloģija atstrādāta un pārsteigumiem nevajadzētu būt
somu māja?
btw, par šo tēmu LV laikam vienīgais sakarīgais forums ir šis? ir vēl kāds?
http://www.building.lv/forums/
|
Wed Mar 12, 2014 10:40 am |
|
 |
JM
Pievienojies: 23 Aug 2012
Komentāri: 163
2001 Alfa-Romeo 147
|
MartinsT rakstīja:JM rakstīja:Prokurors rakstīja:Kādam nav sanākusi darīšana ar moduļu vai rūpnieciski ražotajām koka karkasa dzīvojamām mājām? Labprāt uzklausītu viedokļus.
somu māja?
btw, par šo tēmu LV laikam vienīgais sakarīgais forums ir šis? ir vēl kāds?
http://www.building.lv/forums/
Pagaidām izskatās, ka jā. Tā kā pēdējo pusgadu diezgan intensīvi meklēju risinājumu lielākai platībai, tad ir nācies šo to paskatītties, gan dzīvokļus, gan gatavas mājas, gan zemes un māju ražotājus.
Mans uzstādījums ir, ka es gribu pilnīgi gatavu tipveida projekta māju, kurā man būtu jāizvēlas tikai sienu krāsa un lamināta raksts - respektīvi piedāvājiet man vislētāko un vienkāršāko un par papildus potiem es maksāju klāt.
Par māju ražotajiem ir tā, ka vietējiem man nav pārāk liela uzticība jau no pirmstreknajiem laikiem - 90% gadījumos tādu kā mani (kuram ir maza poņa būvniecībā) uzmetīs tikai tāpēc, ka man nav sapratnes par būvniecību. Visvairāk man facinē stāsti par dzīves stilu un filozofiju, kas nāk līdzi viņu ražotajām mājām  reāli ierēcu - īpasi ņemot vērā to, ka es lūdzu nosaukt aptuvenās izmaksas konkrēta tipveida projekta mājai.
Ar atsevišķiem izņemumiem vietejie nav spējīgi nosaukt aptuveno cenu kategoriju viņu izstrādājumiem - tjipa jāskatās, jārēķina, mēs taču nezinam, ko jūs vēlaties utt. Vispār jau es aptuveno cenu tipveida karkasa vai frēzbaļķu mājai prasīju tikai tāpēc, lai saprastu vai es iekļaujos cenu kategorijā vai arī viņi ražo kaut ko tik filozofiski un stilistiski unikālu, kas man var nebūt pa kabatai.
Kaut kā tā
|
Wed Mar 12, 2014 10:53 am |
|
 |
Edgars L
Pievienojies: 07 May 2007
Komentāri: 177
Atrašanās vieta: Jēkabpils
|
Attiecībā par saliekamām mājām, es pagājušā vasarā sev laukos tādu uzbūvēju, šobrīd tuvojas finišam iekšējā apdare. Varu padalīties, bet ne šeit publiski  , ir ko pastāstīt! jautājumus sūtiet uz pz, varam arī sazvanīties!
_________________ Edgars
|
Wed Mar 12, 2014 11:05 am |
|
 |
|