Autors |
Ziņojums |
Kajsa
Pievienojies: 31 Jul 2006
Komentāri: 64
Atrašanās vieta: Jaunmārupe
|
ega rakstīja:manai bellai daudz kas pārgāja pēc lambdas nomaiņas... arī dega tāda lampiņa.
Palabojiet ja kļūdos, bet šī lampiņa ir Check Engine - tipa pārbauda datčikus un tā. Ja tā iedegas, tad vēl nenozīmē, ka ir traucējumi ir tieši degvielas padevē. Tas var būt dajebkas, tāpēc ir jābrauc uz diagnostiku un pirms nav zināmi rezultāti, nav ko ķerties pie galvas un vaimanāt
Tad man seko jautājums: man meistars silti ieteica mēneša laikā nomainīt bremžu klučus. Tie ejot uz beigām.Vai var būt, ka šī lampiņa rāda kaut ko saistībā ar šo lietu?
|
Tue Aug 07, 2007 1:40 pm |
|
|
Hindo
Member of
Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 2000
Atrašanās vieta: Rīga/Ķekava
|
Kajsa rakstīja:tāds tā kā puļķītis ar trīs stariem, kas iziet no tā?
Man jau izskatās, ka tā būs sprauslu lampiņa, ja jau puļķītis ar 3 stariem. Jāpadomā kas un kapēc...?!?
_________________ SPecial Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge and Extortion
|
Tue Aug 07, 2007 1:45 pm |
|
|
altez
Member of
Pievienojies: 09 Oct 2006
Komentāri: 2772
|
Kajsa rakstīja:ega rakstīja:manai bellai daudz kas pārgāja pēc lambdas nomaiņas... arī dega tāda lampiņa.
Palabojiet ja kļūdos, bet šī lampiņa ir Check Engine - tipa pārbauda datčikus un tā. Ja tā iedegas, tad vēl nenozīmē, ka ir traucējumi ir tieši degvielas padevē. Tas var būt dajebkas, tāpēc ir jābrauc uz diagnostiku un pirms nav zināmi rezultāti, nav ko ķerties pie galvas un vaimanāt
Tad man seko jautājums: man meistars silti ieteica mēneša laikā nomainīt bremžu klučus. Tie ejot uz beigām.Vai var būt, ka šī lampiņa rāda kaut ko saistībā ar šo lietu?
Ar bremžu klučiem tur noteikti nav nekāda sakara.
Lampiņa norāda, ka nav kaut kas kārtībā ar degvielas maisījumu/padevi utt. - vienvārdsakot, vairāki varianti. Īsto varēs noteikt, vienīgi pieslēdzot pie kompja. Kad manai 155 sākās šāda mirgošana, tad pats nočekoju kļūdas kodu (156 šāda iespēja nav) un pēc dažiem citiem parametriem izsecināju, ka beigta lambda, ko arī Arfilā apstiprināja un nomainīja. Tagad nekas nekur nedeg.
Tā ka dodies vien uz kādu alfās advancētu servisu. Mirstamā kaite jebkurā gadījumā tā nav.
|
Tue Aug 07, 2007 1:47 pm |
|
|
Kajsa
|
Hindo rakstīja:Kajsa rakstīja:tāds tā kā puļķītis ar trīs stariem, kas iziet no tā?
Man jau izskatās, ka tā būs sprauslu lampiņa, ja jau puļķītis ar 3 stariem. Jāpadomā kas un kapēc...?!?
|
|
|
Kajsa
|
Hindo rakstīja:Kajsa rakstīja:tāds tā kā puļķītis ar trīs stariem, kas iziet no tā?
Tur atpakaļ bija ielikta bildīte ar to ikonu. ā ir tā īstā.
|
|
|
Hindo
Member of
|
Kajsa rakstīja:Tad man seko jautājums: man meistars silti ieteica mēneša laikā nomainīt bremžu klučus. Tie ejot uz beigām.Vai var būt, ka šī lampiņa rāda kaut ko saistībā ar šo lietu?
Ja saistībā ar bremzēm, tad var degt tikai ABS lampiņa, kas atrodas starp spidometru un tahometru mazajā instrumentu panelītī, kā arī rokas bremzes lampiņa, kas atrodas turpat, bet tā sarkanā lampiņa - puļķītis ar 3 stariem nav saistīta ar bremžu sistēmu.
_________________ SPecial Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge and Extortion
|
Tue Aug 07, 2007 1:48 pm |
|
|
Hindo
Member of
|
Respektīvi nav saistīta ar bremžu kluču nodilumu. Labāk ierasties kādā no servisiem, kas saucās Arfila vai arī Itāļu auto un izstāstīt savu bēdu un pat parādīt.
Tas būtu viens no labākajiem variantiem.
|
Tue Aug 07, 2007 1:50 pm |
|
|
Oskus
Pievienojies: 03 May 2007
Komentāri: 159
Atrašanās vieta: Rīga
|
|
Tue Aug 07, 2007 1:50 pm |
|
|
Kajsa
|
Oskus rakstīja:Kajsa rakstīja:Hindo rakstīja:Kajsa rakstīja:tāds tā kā puļķītis ar trīs stariem, kas iziet no tā?
īstā īstā
Un ko šī sprauslu lampiņa var rādīt?
|
Tue Aug 07, 2007 1:51 pm |
|
|
altez
Member of
|
Kajsa rakstīja:Oskus rakstīja:Kajsa rakstīja:Hindo rakstīja:Kajsa rakstīja:tāds tā kā puļķītis ar trīs stariem, kas iziet no tā?
īstā īstā
Laiks apciemot servisu! - to arī rāda.
Šaubos vai pat lielākais speciālists virtuāli pateiks īsto iemeslu. Protams, paspridelēt pa tēmu vienmēr varam. Sakt. iepriekšējo komentu.
|
Tue Aug 07, 2007 1:56 pm |
|
|
ega
Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 3570
Atrašanās vieta: Rīga, Daugavpils
1996 Alfa-Romeo 155
|
ka kaut kas sūdīgi darbojas no datčikiem. Diemžēl, tā nepasaka - kurš tieši ir nosprādzis, ir pusbeigts utt... to pateiks pie diagnostikas...
Tātad:
1. solis - marš uz diagnostiku.
2. solis - iegādājamies to ko pateiks diagnostikā un mainām nost
P.S. Kajsa, sorry, piemirsu par tiem klučiem... Tu uz Aromu taisies?
|
Tue Aug 07, 2007 1:56 pm |
|
|
Kajsa
|
PALDIES!!!
|
Tue Aug 07, 2007 1:58 pm |
|
|
Oskus
Pievienojies: 03 May 2007
Komentāri: 159
Atrašanās vieta: Rīga
|
Kajsa rakstīja:Oskus rakstīja:Kajsa rakstīja:Hindo rakstīja:Kajsa rakstīja:tāds tā kā puļķītis ar trīs stariem, kas iziet no tā?
īstā īstā
visu iepriekšminēto atskaitot bremžu kluču nodilumu
Tev visdrīzāk jāveic diagnostika lai noteiktu kas tieši pa vainu
|
|
|
altez
Member of
|
ega rakstīja:ka kaut kas sūdīgi darbojas no datčikiem. Diemžēl, tā nepasaka - kurš tieši ir nosprādzis, ir pusbeigts utt... to pateiks pie diagnostikas...
Tātad:
Offtopic: ega uz Aromu ieradīsies bez alfas, bet ar alfas bremžu klučiem padusē.
|
|
|
Kajsa
|
ega rakstīja:ka kaut kas sūdīgi darbojas no datčikiem. Diemžēl, tā nepasaka - kurš tieši ir nosprādzis, ir pusbeigts utt... to pateiks pie diagnostikas...
Tātad:
Diemžēl nē. Draugu kāzas iespēju tur doties "nobloķēja"! Bet to info par klučiem joprojām gaidu!
|
Tue Aug 07, 2007 1:59 pm |
|
|
|