|
5 lapa no 10 lapām pavisam
|
Autors |
Ziņojums |
j.k.
Member of

Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 15462
Atrašanās vieta: Rīga
2005 Alfa-Romeo 156GTA
|
hmmm..
_________________ 156GTA, 75TS
Put yourself in a corner and find a way out!
|
Thu Sep 13, 2007 9:16 pm |
|
 |
smic
Komentāri: 5497
Atrašanās vieta: Ķ.
2010 Alfa-Romeo Brera
|
Man arī tas domkrats patīk...
_________________ @Scmic
|
Fri Sep 14, 2007 7:51 am |
|
 |
zuncih
Pievienojies: 27 Aug 2006
Komentāri: 1401
|
elbee rakstīja:j.k. rakstīja:Hmm.. 145 forumā ieteica te meklēt bremzes:
Urbtie
Urbtie un "Grooved"
Grooved
Ir visādas: Black Diamond, EBC Brakes, Brembo, Nitrac, Red dot, Tarox uttt.

brembo diskus nekada gadienaa.. paprasi arfilaa, cik tie ir lieli suudi.. itsevishkji vitaljikam, vinsh saka ka tas ir kautkas nedaudz izturigaks par aluminiju.. un suds pedejais..
|
Fri Sep 14, 2007 8:00 am |
|
 |
KaramBax
Pievienojies: 27 Jun 2007
Komentāri: 1440
Atrašanās vieta: Rīga-Jūrmala
1994 Alfa-Romeo 155
|
Uzliku Zimmermann caurumotos diskus. Ņemot vērā, ka pa trasi daudz bremzēt nesanāk un cerības ilgi braukt no kalna man ir visai mazas, ceru, ka tik drīz vis nebūs jāmaina.
Vispār jau dīvaini, bet man šķiet, ka tie mani vecie bremžu diski bija vēl pavisam oriģinālie. Pirms tam biju divas reizes nomainījis pakaļējos diskus, bet priekšējiem nebija ne vainas.
Jaunie caurie diski kombinācijā ar jaunajiem klučiem pagaidām labi čīkst (kad lēni ripojot mazliet piebremzē- laikam, kamēr auksti). Normāli bremzējot (no 100 uz 0) nečīkst. Cerams, ka kad bišku piedils, tad vairs nečīkstēs vispār.
A par to bildi ar saplaisājušiem Zimmermanniem... Es teiktu, ka tie diski jau tāpat nodeldēti. Instrukcijā bija rakstīts, ka tad, kad vairs nav redzami konusveidīgie caurumu paplašinājumi, diski uzskatāmi par nodilušiem un jāmaina...
|
Fri Sep 14, 2007 1:09 pm |
|
 |
elbee
Member of

Pievienojies: 29 Jun 2006
Komentāri: 21646
|
KaramBax rakstīja:Uzliku Zimmermann caurumotos diskus. Ņemot vērā, ka pa trasi daudz bremzēt nesanāk un cerības ilgi braukt no kalna man ir visai mazas, ceru, ka tik drīz vis nebūs jāmaina.
Vispār jau dīvaini, bet man šķiet, ka tie mani vecie bremžu diski bija vēl pavisam oriģinālie. Pirms tam biju divas reizes nomainījis pakaļējos diskus, bet priekšējiem nebija ne vainas.
Jaunie caurie diski kombinācijā ar jaunajiem klučiem pagaidām labi čīkst (kad lēni ripojot mazliet piebremzē- laikam, kamēr auksti). Normāli bremzējot (no 100 uz 0) nečīkst. Cerams, ka kad bišku piedils, tad vairs nečīkstēs vispār.
A par to bildi ar saplaisājušiem Zimmermanniem... Es teiktu, ka tie diski jau tāpat nodeldēti. Instrukcijā bija rakstīts, ka tad, kad vairs nav redzami konusveidīgie caurumu paplašinājumi, diski uzskatāmi par nodilušiem un jāmaina...
chiiksteeshanu shajaa gadiijumaa esmu gatavs pieciest. lai chiikst kaut vai kaa veca volga. bet kaa bremzee saliidzinaajuma ar standarta bremzeem? kaadi kluchi?
|
Fri Sep 14, 2007 4:09 pm |
|
 |
KaramBax
Pievienojies: 27 Jun 2007
Komentāri: 1440
Atrašanās vieta: Rīga-Jūrmala
1994 Alfa-Romeo 155
|
elbee rakstīja:
chiiksteeshanu shajaa gadiijumaa esmu gatavs pieciest. lai chiikst kaut vai kaa veca volga. bet kaa bremzee saliidzinaajuma ar standarta bremzeem? kaadi kluchi?
Tur jau tā nelaime, ka īsti nezinu starpību, jo ilgu laiku nebija nācies tā nopietni bremzēt.
Iesākumā bremzējās pavisam švaki, bet tas drošvien jauno kluču dēļ, vai varbūt liekot tos virsū rokas eļļainas bijušas.
Tagad bremzējas labi. Bet- arī nav nācies tā nopietni bremzēt (nu tā, lai ABS nostrādātu).
Vienu reizi pirms pārejas izdevās labi nobremzēt, bet ABS nenostrādāja, un pakaļā arī neviens neieskrēja.
Tā i tagad nezinu, vai bremzājas labi, vai ne tik labi. Varētu gadīties, ka agrāk ABS iestrādājās biežāk. Bet tas varētu būt saistīts ar to, ka reizē ar bremžu diskiem nomainīju arī amortizatorus.
Klučus uzliku Ferodo "Premier". Te bilde
|
Sat Sep 15, 2007 11:56 pm |
|
 |
elbee
Member of

|
labs i, pameegjinaas tos Zimmermanus + Ferodo DS Performance. galu galaa blekja disks ir blekja disks, ar caurumiem vai striipinjaam, gaishaaks vai tumshaaks, bet vienalga blekja disks. taa ka viss speeks ir uzlikaas
|
Sun Sep 16, 2007 12:10 am |
|
 |
NIKSONS
Pievienojies: 10 May 2007
Komentāri: 4423
2012 Alfa-Romeo voyager
|
Blin, nevaru atrast ātrumā bremžu disku bildes no 1 iestādijuma ([muzeja] Maranello...
Zem tās pictures elbē varētu vēlreiz uzrakstīt to pašu, ko augstāk
|
Mon Sep 17, 2007 5:17 pm |
|
 |
semis
Pievienojies: 26 Jan 2007
Komentāri: 38
Atrašanās vieta: Jelgava
2004 Alfa-Romeo 156SW
|
Es Arfilā savai 166-tajai aimugurējos diskus un uzlikas kopā pa 60Ls nopirku
|
Tue Sep 25, 2007 2:07 pm |
|
 |
xls99
Member of

Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 4132
2003 Alfa-Romeo 147GTA
|
tad ka ir ar to optimalo disku un uzliku kombinaciju...jautajums klust aktuals attieciba uz prieksejiem bremzu diskiem!
izlasiju visu sho topiku un vienigais ko sapratu ka tos caurrurbtos tochna man nevajag... izskatas jau pochotna, bet tas viss ir farsh. Stripainie ari izskatas kruta, mazliet labak kotejas, bet ari vai vajag?
Visi ka viens bljauj ka Brembo ir suuds, hm... nu labi nepirksim tos. Zimmerman esot kruts, kas veel? Kalodkas laikam no Ferodo jaliek, tikai kadas?
Nealgstu pec uberkutiem sporta diskiem, bet nu ka saka - bremzes jau nemedz but pa asu
Ka tur ir ar to Sviestc piedavajumu?
|
Thu Nov 15, 2007 6:32 pm |
|
 |
Edc
Member of

Komentāri: 3475
1999 Alfa-Romeo GTV
|
Pēc klučiem vari aiziet pie kaimiņiem (AF). Es ņēmu tur nav nevainas, vēl nav nodeguši
Ja nemaldos tad bija Lucas
|
Thu Nov 15, 2007 6:55 pm |
|
 |
j.k.
Member of

Komentāri: 15462
2005 Alfa-Romeo 156GTA
|
Tipacik saprotu labas atsauksmes ir par:
- Ferodo DS sērija (cik zinu, labākās atsauksmes. Man ir Premier sērijas - kas arī ir ok, bet ir mīkstāki kā DS sērija)
- Lucas
- Pagid
- EBC (šitiem tādas dalītas atsauksmes, tipa esot visdārgākie, bet performē ~ tā pat kā iepriekšējie 3 minētie)
_________________ 156GTA, 75TS
Put yourself in a corner and find a way out!
|
Thu Nov 15, 2007 7:28 pm |
|
 |
elbee
Member of

|
atkariigs, ko no bremzeem sagaidi un kaa grasies taas lietot. Ferodo DS ir tipa pussports, kas noziimee, ka taas pamatiigi chiikstees un smeerees diskus un iespeejams, ka iisti labi nestraadaas kameer nebuus uzsilushas. un maksaas vismaz 2x daargaak kaa parstaas uzlikas
mashiinai, ko nav domaats trasees spiidzinat, es liktu parastos diskus un parastos klochus cerot, ka nechiikstees. bija kaut kaada drosha metoda. lucs diski un sarkanie ferodo laikam. visu var dabuut autofavorita par visai pienjemamiem cipariem
lucas diski + jurid uzlikas uz sarkana GTV arii bija ok
zimerman diski + lucas kaut kaadas dargaa gala uzlikas uz melnaa GTV bremzeeja loti labi un asi, bet chiiksteja shausmiiiiiigi. tikai nomainiitas pret sarkano ferodo, palika miikstakas bremzes, bet vairs nechiiksteeja.
nu kaut kaa taa, jameegjina
|
Thu Nov 15, 2007 7:37 pm |
|
 |
xls99
Member of

Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 4132
2003 Alfa-Romeo 147GTA
|
elbee rakstīja:atkariigs, ko no bremzeem sagaidi un kaa grasies taas lietot. Ferodo DS ir tipa pussports, kas noziimee, ka taas pamatiigi chiikstees un smeerees diskus un iespeejams, ka iisti labi nestraadaas kameer nebuus uzsilushas. un maksaas vismaz 2x daargaak kaa parstaas uzlikas
mashiinai, ko nav domaats trasees spiidzinat, es liktu parastos diskus un parastos klochus cerot, ka nechiikstees. bija kaut kaada drosha metoda. lucs diski un sarkanie ferodo laikam. visu var dabuut autofavorita par visai pienjemamiem cipariem
lucas diski + jurid uzlikas uz sarkana GTV arii bija ok
zimerman diski + lucas kaut kaadas dargaa gala uzlikas uz melnaa GTV bremzeeja loti labi un asi, bet chiiksteja shausmiiiiiigi. tikai nomainiitas pret sarkano ferodo, palika miikstakas bremzes, bet vairs nechiiksteeja.
nu kaut kaa taa, jameegjina 
janoteste tas variantinjs uz melna gtv, mazliet piemirsies... ja patiks tad izvelesos to kombinaciju
|
Thu Nov 15, 2007 8:27 pm |
|
 |
Nr.7
Member of

Pievienojies: 12 Oct 2006
Komentāri: 4677
2000 Alfa-Romeo 156
|
Cik paarbaudiits, mums visaam uznjeemuma peecgarantijas un darbinieku mashiinaam ir Ferodo Premium (sarkanaa kaste) kluchi. Visiem baigi patiik
Par zaljajaas kastiitees esoshajiem Ferodo kluchiem (hvz kaa vinjus tur sauc) gan diivaina mijiedarbiiba ar disku - peec gada braukshanas uzlikas kaa jaunas, bet diski kljuvushi manaami plaanaaki  Bremzeejas tik un taa kaa nazhi.
P.S. Pa shitaam divaam nedeeljaam izbesiijusi jkau man taa degoshaa kluchu lampa alfai, buus jaanomaina. Ir iepirkti Ferodo Premium. Nomainiis un tad jau redzees kaa uzvediisies.
|
Fri Nov 16, 2007 1:12 pm |
|
 |
|
Pašlaik ir Tue Jun 17, 2025 10:18 pm | Visi laiki ir GMT + 3 Stundas
|
5 lapa no 10 lapām pavisam
|
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus Jūs šeit nevarat pievienot komentārus Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus Jūs šeit nevarat balsot aptaujās
|
|
|