Atbildēt pie šī temata 91 lapa no 642 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3 ... 90, 91, 92 ... 640, 641, 642  Nākošais
Aņiki un tā
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs Redz kur labi Alfa nokrāsota! 
http://www.tvnet.lv/auto/about/leasing/article.php?id=4863260

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Apmeklēt lietotāja mājas lapu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs Re: Redz kur labi Alfa nokrāsota! 
199cm rakstīja:
http://www.tvnet.lv/auto/about/leasing/article.php?id=4863260

Jā, šis eksemplārs bija manīts kādu mēnesi te atpakaļ kādā no postiem... Laikam, re ko es nofočēju...  Smile

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
kāda bija mākslinieka motivācija?

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
smic rakstīja:
kāda bija mākslinieka motivācija?

lieku uz "mākslinieci"  Razz

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
"par dziivniekiem"

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
priekā!!!  drink
Moš savam dzīvniekam šodien alu paņemt? aiwa

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Ye!
Lai dzīvo dzīvnieki!!! drink aiwa

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Apmeklēt lietotāja mājas lapu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
pareizā sadaļa šai saitei naac

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Maršruta taksometrs pilns ar pasažieriem, visi klusē un savā nodabā kaut ko domā.

Pieturā atbrīvojas vieta uzreiz aiz vadītāja un tajā apsēžas jauna sieviete, apmēram 22-23 gadus veca ar savu 4 gadus veco meitiņu. Viņa sēž ar muguru braukšanas virzienā, ar seju pret visiem pārējiem pasažieriem. Tikko maršruta taksometrs izkustās, mazā meitenīte sāk činkstēt: "Mammu, nu nopērc man bārbiju.. Lūdzu, nopērc.." Pie tam, dara to neatlaidīgi un visdažādākajās tonalitātēs. Visiem pasažieriem šī īdēšana jau krietni bija līdz brošai, kad beidzot māmiņa neiztur un asā tonī atcērt: "Nu priekš kam tev bārbija? Tev mājās jau ir trīs bārbijas!"

Šajā brīdī meitenītes stratēģija mainījās. Viņa sapūtās un apklusa. Vēl pēc pāris pieturām dusmīgā balsī ierunājās: "Ja tu nenopirksi man bārbiju, es par tevi kaut ko pastāstīšu vecmāmiņai!"
Māmiņa – nu ko tad tu tādu viņai par mani pastāstīsi?..
Meita – pastāstīšu, pastāstīšu. Es kaut ko redzēju.

Visi pasažieri saausījās un ar aizturētu elpu sekoja, kas notiks tālāk.

Māmiņa – nu un ko tad tu redzēji?
Meita – es redzēju kā tu vakar tētim bučoji pincīti!

Maršruta taksometru pāršalca smieklu vētra, sieviete apturēja taksometru, piesarkusi paķēra meitu padusē un izleca ārā no busiņa.

Domājiet ar to viss beidzās? Ne tuvu! Viņas vietā iekāpa vīrietis ar savu apmēram 8 gadus veco dēlu. Visi pasažieri turpināja mocīties smieklu konvulsijās, vīrietis, protams, neko nesaprata un tikai dumji smaidīja.

Pēkšņi dēls ierunājas: "Tēti, nu nopērc man zaldātiņus.."

Taksometra pasažieri ierēcās ar divtik lielu jaudu, šoferim bija jāaptur taksometrs, jo viņš no smiekliem nevarēja pabraukt.
Kad šoferis bija atguvis elpu un varēja jau parunāt, viņš pagrieza pret salonu savu piesarkušo seju un ar smieklu asarām acīs paziņoja: "Vecīt, tu labāk viņam nopērc tos zaldātiņus – tici man, tā būs labāk!"

Vīrietis ar dēlēnu brauca vēl pāris pieturas, visi pasažieri locījās smieklos, bet viņš skatījās uz pārējiem ar dziļu neizpratni acīs.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Knauķi? Kas tie par tādiem perversi izlaidīgiem jociņiem??? nono

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Cik es zinu, tad šis ir iz dzīves nevis perverss izgudrojums...  Laughing  Laughing

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
haha laps!!!

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
shauracainajiem displejus nevajag

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Es biju laimiigs. Satikos ar savu draudzeni vairaak nekaa gadu, un taa mees noleemaam appreceeties. Mani vecaaki mani atbalstiija, mani draugi iedroshinaaja, un mana draudzene? Vinja bija sapnis!
Bija tikai viena lieta, kas mani uztrauca diezgan stipri, un taa bija mana toposhaa sievasmaate. Vinja bija biznesa sieviete, gudra, bet vairaak par visu - skaista un seksiiga, kas dazhreiz ar mani flirteeja paaraak uzkriitoshi un lika man justies neeerti. Kaadu dienu vinja mani uzaicinaaja pie sevis, lai mees kopaa vareetu paarbaudiit kaazu ieluugumus.

Un taa es aizgaaju. Vinja bija viena, un kad es ierados, chuksteeja man, ka driiz es buushu preceets, ka vinjai ir kaisliigas juutas pret mani un vinja mani veelas.Taapeec, pirms es apprecos un saistu savu dziivi ar vinjas meitu, vinja veeleetos ar mani tikai vienu reizi pamiileeties.

Ko es vareeju teikt? Es biju totaalaa shokaa, un nespeeju bilst ne vaarda. "Taa", vinja teica, "es eju uz guljamistabu, un kad tu esi gatavs, vienkaarshi naac un panjem mani." Es veeroju vinjas skaisto peecpusi, kad vinja kaapa augshup pa kaapneem. Es staaveeju kaadu mirkli, tad pagriezos un devos uz izejas durviim.... Es taas atveeru, un izgaaju laukaa no maajas.

Aaraa staaveeja vinjas viirs ar asaraam aciis, apskaava mani un teica: "Mees esam patieshaam laimiigi un apmierinaati, Tu esi sekmiigi nokaartojis muusu mazo testu. Mees nevareetu veeleeties labaaku viiru savai meitai. Laipni luudzam gjimenee!"

Moraale: VIENMEER glabaa prezervatiivus savaa automashiinaa!!!!

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Megaboriss rakstīja:
shauracainajiem displejus nevajag

yo

Put yourself in a corner and find a way out!
Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 91 lapa no 642 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3 ... 90, 91, 92 ... 640, 641, 642  Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration