Autors |
Ziņojums |
elbee
Member of
Pievienojies: 29 Jun 2006
Komentāri: 21647
|
Kretini Dzirnavu Baznicas krusta?
Pirms 15 min pa Bazniicas ielu braucot shkjeersoju Dzirnavu ielu, krustojumaa jaadod celjsh no labaas puses pa Dzirnavu ielu braucoshajiem. Kaa tas regulaari gadaas gar jauno Latvijas viesniics korpusu ziimes (X) zonaa staav vairaakas mashiinas, viena no vinjaam pashaa ielas galaa, gandriiz krustojumaa. redzeet nevar absoluuti neko. iebraukshana krustojumaa notiek pa 10 cm intervaalu ar ceriibu, ka tur braucoshie pamaniis, piebremzees un palaidiis vai vismaz apbrauks izbaazto purnu. pie sevis nolamajos, veiksmigi tiku paari. bet ilgi nebija jaagaida liidz BUM! shoreiz nepaveicaas diviem Audi speekratiem, vainiigais ar EST numurzimem, zaudeejumi nav lieli, bet abiem chaljiem diena sachakareeta, apdroshinaashanas gadiijums, rindas diilerservisaa, avaarija mashiinas veesturee bet X5 ar nr LEBANESE vadiitaajam viss pohuj. vai nav kretiins?
kopskats ar BMW un vainiigaa igaunja sudraboto Audi
cietushais Audi
un BMW
|
Thu Oct 04, 2007 7:34 pm |
|
|
Presto
Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 1969
Atrašanās vieta: Rīga
|
Nu par bembistiem labāk nerunāt. Man pie mājas šodien viens pidrila tā novietoja auto, ka starp divām mašinām cauri izbraukt nav iespējams. Bet viens tomēr mēģināja, līdz aizķēra manu spoguli. Nu un par cik nebija kasko gadījums, tad es viņam sadevu pa mūli gan par BMW izgājieniem, gan par spoguļa aizskaršanu. Vismaz spriedzīti noņēmu
_________________ Presto - tas nozīmē ātri (drīz)
|
Thu Oct 04, 2007 7:45 pm |
|
|
elbee
Member of
|
shitaa igaunja vietaa droshvien arii buutu gaajis sadot pa muuli
|
Thu Oct 04, 2007 7:46 pm |
|
|
altez
Member of
Pievienojies: 09 Oct 2006
Komentāri: 2772
|
elbee rakstīja:shitaa igaunja vietaa droshvien arii buutu gaajis sadot pa muuli
Nu bļiiin! Es ar mierā nebūtu stāvējis.. Laikam mierīgā igauņu daba.
p.s. man gandrīz ikdienišķi sanāk identiska situācija, braucot pa Antonijas ielu virzienā uz Kalpaka bulvāri, kad jāšķērso Elizabetes iela. Nepietiek, ka tajā vietā tā jau pārskatāmība pa labi ir štruntīga dēļ Elizabetes ielas izliekuma, bet bieži vien tur šitādi X5-veidīgie āži līdz pašam krustojuma stūrim sastājušies. Un reizēm pat 2 rindās!! Kronis visam vienreiz bija noparkojies tūristu autobuss (2-stāvīgais) uz paša krustojuma stūra! Nu tad gan es domāju, ka kāds man nonesīs purnu, lai gan līdu ārā no krustojuma pa milimetram, skatoties, kas aiz tā busa notiek.
|
Thu Oct 04, 2007 8:02 pm |
|
|
zeenjaa
Pievienojies: 10 Sep 2006
Komentāri: 1565
Atrašanās vieta: Jelgava
|
Tur tak aizliegta stāvvieta, kur tas BMW!!! nu ja man tā būtu, tad es fočētu un teiktu mentiem ka BMW vainīgs!!!! tiesātos utt man nebūtu žēl ne laika ne enerģijas!! bet domāju, ka ātri panāktu BMW vainas atdzīšanu!!!
|
Thu Oct 04, 2007 9:51 pm |
|
|
zeenjaa
|
klau elbee drīkst šīs fočenes paņemt lai uzrakstītu par šo savu viedokli TVnetā??? foto protams varētu pielikumā tur pat, lai saprotamsbūtu, varbūt sanāks kā palīdzēt vismaz kādam no abiem cietušajiem!?!?!?!
|
Thu Oct 04, 2007 9:56 pm |
|
|
elbee
Member of
|
fochenes diez gan briesmiigas ir. pustumsaa bez kaadas stabilizacijas un ko rakstiisi tajaa tvnetaa? re, kaads maita ar bmw. bet ar taadiem maitaam te ir pilns katru dienu un CP dara, ko var. municipaalji izliimee lapas reizi stundaa, briivdienu naktiis gandriiz konstanti dezhuuree CP ekipaazha, kas shitos trenkaa. bet publikai, kas peerk mashiinas pa 100k un numurziimes pa 2500 tas viss ir meereni pie pakaljas. taapeec, ja kaut ko rakstiisi, tad vieniigi var apeleet pie paarkaapeeju juuuuutaam
ja jau bildes ieliku publiskaa foruma, tad, protams, taas var publiceet taalaak, "alfisti.lv" ar ir virsuu
|
Thu Oct 04, 2007 10:50 pm |
|
|
zeenjaa
|
nu es bieži publicējos, redzēs, kas tur sanāks
|
Thu Oct 04, 2007 10:57 pm |
|
|
smic
Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 5497
Atrašanās vieta: Ķ.
2010 Alfa-Romeo Brera
|
Aizsuti tas bildes uz CP Gaujas ielā. Pēc noteikumiem vainīgs ir BMW.
_________________ @Scmic
|
Thu Oct 04, 2007 11:04 pm |
|
|
ega
Komentāri: 3570
Atrašanās vieta: Rīga, Daugavpils
1996 Alfa-Romeo 155
|
zeenjaa rakstīja:nu es bieži publicējos, redzēs, kas tur sanāks
nu daj znat' par publikaaciju... atbalstiisim ar komentaariem
|
Fri Oct 05, 2007 12:09 am |
|
|
pienapaka
Pievienojies: 23 Aug 2007
Komentāri: 333
2002 Alfa-Romeo 156GTA
|
eee sitais taks tas pats pii kas viendien bruņinieku ielas krustojumā ar brīvības, tur kur jāgriežas pa labi uz brīvībeni no labās joslas, ieslēdza pagriezienu un nevis nogriezaas bet apstaajaas tiesi pirms luksafora, vēl piedevām slīpi, izkāpa uz aizgāja... un uzminiet taa bija kundziite... nu ko visi taa nu tur staaveeja ablomiijusies .. mošk jaavaac lieta par šo BMW?
|
Fri Oct 05, 2007 8:39 am |
|
|
MartinsT
Member of
Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 12216
|
Re: Kretini Dzirnavu Baznicas krusta?
elbee rakstīja:
bmw protams ir pidars, par to nav jautājumu, bet bildē izskatās, ka skatu ne pārāk aizsedz......un redzēt visu var pat neiebraucot krustojumā....
un mēģināt tiesāties ar bmw par avārijas izraisīšanu? pateiks, ka riepa bij mīksta un gaidīja sos. sodīs viņu par trīsstūra neizlikšanu....
|
Fri Oct 05, 2007 8:54 am |
|
|
Sogjis
Member of
Komentāri: 2111
Atrašanās vieta: Riga, Latvija
2000 Alfa-Romeo Spider
|
Nav ko nesties, ja krustojums nav parredzams. Tas attiecas uz abiem audi.
|
Fri Oct 05, 2007 9:28 am |
|
|
elbee
Member of
|
MartinsT rakstīja:bmw protams ir pidars, par to nav jautājumu, bet bildē izskatās, ka skatu ne pārāk aizsedz......un redzēt visu var pat neiebraucot krustojumā....
ne, nee, neko nevar redzeet. aiz bmw veel bija staavoshas mashiinas, kas uz bildeeshanos aizlaidaas. un no augshas, protams, izskataas, ka ir labi redzams. kaut ko ieraudziit var, kad esi iebraucis krustojumaa apmeeram kaa sudrabotais audi. liidz tam briidim var tikai minet peec gaismu atspulgiem preteejaa pusee staavosho auto saanos
|
Fri Oct 05, 2007 10:33 am |
|
|
altez
Member of
Pievienojies: 09 Oct 2006
Komentāri: 2772
|
elbee rakstīja:MartinsT rakstīja:bmw protams ir pidars, par to nav jautājumu, bet bildē izskatās, ka skatu ne pārāk aizsedz......un redzēt visu var pat neiebraucot krustojumā....
ne, nee, neko nevar redzeet. aiz bmw veel bija staavoshas mashiinas, kas uz bildeeshanos aizlaidaas. un no augshas, protams, izskataas, ka ir labi redzams. kaut ko ieraudziit var, kad esi iebraucis krustojumaa apmeeram kaa sudrabotais audi. liidz tam briidim var tikai minet peec gaismu atspulgiem preteejaa pusee staavosho auto saanos
Ir, ir tur tā.. ja tajā krustā nestāv neviens āzis, tāpat ir apgrūtināta redzamība dēļ asā viesnīcas Latvija stūra. No augšas izskatās labāk nekā dzīvē
|
Fri Oct 05, 2007 10:48 am |
|
|
|