Atbildēt pie šī temata 7 lapa no 8 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Nākošais
Manai mazulītei dupsi šupo!!! Kas varētu būt?
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
dzintis rakstīja:
viss....tagad piesakās kurš ir mainījis 166 pakaļas plauktam salenblokus!Kur/Un cik tas maksāja!priekšējais apakšējaias plaukts maksā komplektā ar visiem salenblokiem 80 ls..zinu..BET Pakaļējaias????

neesmu meegjinaajis, bet, kad buus laiks, luukoshos peec http://www.powerflex.co.uk/

atliek tik samekleet, kur var leetak nopirkt. var no pashiem http://www.powerflex.co.uk/, var te, bet bija arii kaut kaadi chalji, kas par veel mazaaku naudu piedaavaaja te pat, latvijaa. un, protams, Arfila arii to visu var sarestauret.

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
12.detaļa lejā ar vienu garu skrūvi ,cauri viņai un plauktam...stiprinās ar (caur)salenbloku stupicā!tad ,lūk!Tā ir pēdējā detaļa,kuru man vēl vajag!!!Kurš to ir mainījis??Kur dabūt!!Lūdzu palīdziet!!!savādāk netieku uz Rudens leģēndu.. Sad

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Vai kāds nebrauc pie Laimja uz Lietuvu?Uz Kauņu?

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
ls-premo rakstīja:
Nezinu, varbūt man jau ir paranoja  Laughing  Embarassed

Draugs pabrauca ar manu Alfiņu un pateica, ka man nav paranoja! Mašīnas dupsīti sašūpo pa labi un pa kreisi izbraucot pa ielāpiem, it sevišķi mitriem, kas rada nedrošas braukšanas sajūtu un diskomfortu!

Savirzes sataisīšana šūpošanu nenovērsa... vai tiešām tik jaunai mašīnai būs jāmaina visa piekare?  Crying or Very sad  Un ja tas arī nepalīdzēs...  Crying or Very sad pastāv risks! Vienīgais es zinu, ka man klab stabilizatori... varbūt tas ir pie vainas... tehniskie cilvēki ko sakat?

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Paprovē pamainīt riepas pa diognāli

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
smic rakstīja:
Paprovē pamainīt riepas pa diognāli

Nākošnedēļ laikam likšu jaunas ziemas riepas no nulles (Ja šonedēļ tās atsūtīs), negaidīšu novembri!
Tā ka domāju pagaidām nav vērts mainīt pa dioganāli  Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
ls-premo rakstīja:
ls-premo rakstīja:
Nezinu, varbūt man jau ir paranoja  Laughing  Embarassed

Draugs pabrauca ar manu Alfiņu un pateica, ka man nav paranoja! Mašīnas dupsīti sašūpo pa labi un pa kreisi izbraucot pa ielāpiem, it sevišķi mitriem, kas rada nedrošas braukšanas sajūtu un diskomfortu!

Savirzes sataisīšana šūpošanu nenovērsa... vai tiešām tik jaunai mašīnai būs jāmaina visa piekare?  Crying or Very sad  Un ja tas arī nepalīdzēs...  Crying or Very sad pastāv risks! Vienīgais es zinu, ka man klab stabilizatori... varbūt tas ir pie vainas... tehniskie cilvēki ko sakat?

tikko tak rakstiiji, ka savirzes reguleeshana par 90% noveersa vainu. tad domaajams, ka vaina tomeer ir ritenjos. kas tev pa riepaam ir? marka, modelis? cik daudz protektora? es saprotu, ka iekshmalas piedilushas, bet pa vidu un aarmalaas?

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
atsūti kādu bildi ar riepām  shura

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
MartinsT rakstīja:

no offence, vienk. ienāca prātā vecs joks: "Nu pakaži. Nu prosta tak - štob paržatj" shura

Put yourself in a corner and find a way out!

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
vai arii atdzen to GTV uz Rudens Legendu. patesteesim! naac

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
oo jaa 3,0v6 un kaa veel patesteesim Twisted Evil  Laughing
un tad nobalsosim par rezultaatu  Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
elbee rakstīja:

tikko tak rakstiiji, ka savirzes reguleeshana par 90% noveersa vainu. tad domaajams, ka vaina tomeer ir ritenjos. kas tev pa riepaam ir? marka, modelis? cik daudz protektora? es saprotu, ka iekshmalas piedilushas, bet pa vidu un aarmalaas?

Nu ja.. mazāk ir bet tos 10% arī diezgan labi jūt  Laughing A jums ka tik parēkt  Razz  shifty  Man riepas ir tiešām sūdīgā stāvoklī... ar tādām ir kaunC braukt uz Leģendām... Typa man ir Continental SportContact 2 225/45/R17 91Y ...2003 gads uz riepas stāv!  Rolling Eyes  Laughing  A protektors mmm... vienkārši pašnāvniecisks.. priekšējiem ripuļiem kādi ~3 mm vienmērīgi, bet pakaļā iekšējās divas rievas 0 līdz 0.05 mm un ārējās divas rievas 0.05 līdz 1 mm... tā ka puiši steidzami gaidu jaunās Dunlop riepas  Shocked

Man arī ir nosliece uz ripuļiem, tāpēc pagaidām lieki nestresoju  Very Happy  Wink  Nomainīšu riepas... tad zinās teikt ko precīzāk!

Kā tur ir Leģendā ar eķipāžu: vajadzīgs šoferis + 1 dalībnieks vai + 2 eķipāžas dalībnieki? Nu paskatīšos kā būs ar laikiem ar naudām un ar eķipāžas dalībniekiem/-u  Rolling Eyes

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
ls-premo rakstīja:
A protektors mmm... vienkārši pašnāvniecisks.. priekšējiem ripuļiem kādi ~3 mm vienmērīgi, bet pakaļā iekšējās divas rievas 0 līdz 0.05 mm un ārējās divas rievas 0.05 līdz 1 mm...

uz Legendu labaak nebrauc. shitaadu mashiinu pat testeet nav veerts aiwa TA min standarts ir 3 milimetri un tas jau ir diez gan pliks. jaunai riepai ir 7-8mm. braukt ar 0,05 mm un briiniities, kaapeec neturas mashiina pie celja, ir stulbi un bezatbildiigi. ielas riepas nav sliki un "jo gludaaks, jo labaaks" nav pareizaa pieeja c

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
es vainu atradu...stupicas salenbloki..rīt atvedīs ..lietuvā 100 litu maksā...cerams vairs nešūpos..

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
MartinsT rakstīja:

mana nojauta bija pareiza, jautājumam beigās tika pielikts pareizs smaidiņš  shura

ls-premo - Tev iepriekšējais auto bija BMW?  aiwa

Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 7 lapa no 8 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration