Autors |
Ziņojums |
ralfins
Member of
Pievienojies: 17 Jul 2007
Komentāri: 6688
Atrašanās vieta: Rīga
|
altez rakstīja:ralfins rakstīja:Oga rakstīja:Kaut vai. Tas jau - atkariibaa no liikuma un iemanjaam. Vispaar ar fwd manupraat vislabaak darbinaat riiku, ko sauc par LFB Vieniigi vajag iemanjas un normaalus apavus...
...Tu piemirsi labas bremzes, izturīgas pusasis un jaudīgu motoru - jo savādāk tā Tava LFB ir tukša diršana...
Ziemā jaudu var kompensēt ar slidenu šļuras segumu.
...nu uz riktīgas šļuras neviena ielas riepa Tev nepalīdzēs spied kaut visus pedāļus kopā...
_________________ SPecial Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge and Extortion
|
Tue Nov 13, 2007 3:45 pm |
|
|
Pagaans
Member of
Pievienojies: 24 Oct 2007
Komentāri: 1583
Atrašanās vieta: Jelgava
|
aa btw bija vienaa fifth gear raidiijumaa kaut kas lidiziigs, vieniigi bremzes pedaali un gaazi speida vienlaiciigi ar labo kaaju... tur bik intersants manevrs ar labo kaaju jaauztaisa lai dabuutu to gatavu... tjip piespiezh bremzi un pagriezhot bik peedu arii gaazi... skaidroja ka taadaa veidaa bremzeejot pirms liikumiem nezuud jauda...
btw esmu vienreiz nejaushi ar kreiso kaaju nobremzeejis, baig pa nazhiem nodevu taa ir kad kreisaa kaaja pieradusi salidzinoshi smago sajuugu spaidiit...
_________________ I reject the reality and substitute my own!
|
Tue Nov 13, 2007 3:47 pm |
|
|
Oga
Member of
Pievienojies: 29 Jun 2006
Komentāri: 12375
2004 Alfa-Romeo 156GTA
|
Pagaans rakstīja:aa btw bija vienaa fifth gear raidiijumaa kaut kas lidiziigs, vieniigi bremzes pedaali un gaazi speida vienlaiciigi ar labo kaaju... tur bik intersants manevrs ar labo kaaju jaauztaisa lai dabuutu to gatavu... tjip piespiezh bremzi un pagriezhot bik peedu arii gaazi... skaidroja ka taadaa veidaa bremzeejot pirms liikumiem nezuud jauda...
Man gan liekas, ka ar jaudas zudumu tam maz sakara... To kaadreiz dariija, lai bremzeejot un sleedzot uz leju aatrumus, ar labaas kaajas papeedi iedotu starpgaaziiti (selespeeds to dara pats)... Bet man liekas, ka ar normaalu auto ar sinhronizeetu kaarbu tas ir lieki. Vipendrons jau nu baigs, bet jeega
Pagaans rakstīja:btw esmu vienreiz nejaushi ar kreiso kaaju nobremzeejis, baig pa nazhiem nodevu taa ir kad kreisaa kaaja pieradusi salidzinoshi smago sajuugu spaidiit...
Shito parasti izpilda, paarseezhoties no manuaalaas kaarbas uz automaatu LFB ir ciitiigi jaatrenee. Katrai mashiinai. Saakumaa leeniiteem, uz taisna, tuksha celja...
_________________ Alfa Romeo Spider S3
Alfa Romeo 156 GTA
Maserati Quattroporte V Automatica
|
Tue Nov 13, 2007 3:51 pm |
|
|
ralfins
Member of
|
Oga rakstīja:ralfins rakstīja:Oga rakstīja:Kaut vai. Tas jau - atkariibaa no liikuma un iemanjaam. Vispaar ar fwd manupraat vislabaak darbinaat riiku, ko sauc par LFB Vieniigi vajag iemanjas un normaalus apavus...
...Tu piemirsi labas bremzes, izturīgas pusasis un jaudīgu motoru - jo savādāk tā Tava LFB ir tukša diršana...
Nevaig shito, labi? Elbee var apliecinaat, ka tas tiiri labi straadaa arii braucot vasaraa pa granti ar 72Zs Berlingo diizeljspaini ar 4 kexiem iekshaa un trumuljbremzeem pakaljaa Es savukaart esmu LFB lietojis ik pa briidim laikam jau ar visaam mashiinaam, ar kuraam sanaacis "izvilkt" pa granti. Ar dazhaadiem dzineejiem. Atshkiriiba tikai taada, ka taadam 72Zs berlingo akseleratora pedaali nelaizham valjaa gandriiz nekad un nemaz
Motoram imo meistariibas sliipeeshanaa nav absoluuti nekaadas noziimes. Paaraak liela jauda ir sliktaak nekaa paaraak maza. Veel jo vairaak Alfai, kas arii ar visu priekshpiedzinjas iipatneejo braukshanas stilu, ir viegli "kopjama" pat ar atmestu gaazi, vienkaarshi izstuureejot... Shitaadus, kas kliedz "da shitam tak nau motora!!! da ar shitaam bremzeem vispaar nekur!!!" utt. es esmu redzeejis pietiekami daudz Un, tad kad to "motoru" un "lielaas bremzes" iedod, tad 1. liikumaa naak ar sagrieztiem stuureejoshajiem ritenjiem taisni
...nu ja jau Tu tāds meistars tad O.K. - ziemas daudzcīņa priekš Tevis kā radīta... , cik esmu redzējis un dzirdējis tur tā īpaši neviens tos pedāļus kopā nespaida - nemāk laikam
_________________ SPecial Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge and Extortion
|
Tue Nov 13, 2007 3:51 pm |
|
|
zuncih
Pievienojies: 27 Aug 2006
Komentāri: 1401
|
palasot liekas ka te WRC pirmo 6 vietu ieguveji nolasijushies.
aizbrauksim uz trasi tad redzesim ko spejat..
ruchnjiks vai kreisas kajas bremze ir 2 afigennna atshkjirigas lietas...
viena samazina un regulee visu auto kustibu visadu gradu lenkjos .. otra regulee pakaljas tiltu vadamiibu un iznesumu un citas hunjas atkaribaa no situacijas..
|
Tue Nov 13, 2007 3:55 pm |
|
|
Pagaans
Member of
|
Oga rakstīja:Shito parasti izpilda, paarseezhoties no manuaalaas kaarbas uz automaatu LFB ir ciitiigi jaatrenee. Katrai mashiinai. Saakumaa leeniiteem, uz taisna, tuksha celja...
kad es pirmo reizi pieseedos pie automaata... hmm, man itin nekaadas probleemas nebija... nevienu reizi kreisaa kaaja pat tuvu bremzei nebija...
|
Tue Nov 13, 2007 3:57 pm |
|
|
zuncih
|
|
|
|
Oga
Member of
2004 Alfa-Romeo 156GTA
|
zuncih rakstīja:palasot liekas ka te WRC pirmo 6 vietu ieguveji nolasijushies.
viena samazina un regulee visu auto kustibu visadu gradu lenkjos .. otra regulee pakaljas tiltu vadamiibu un iznesumu un citas hunjas atkaribaa no situacijas..
Kaa tad! vadaamiibu un iznesumu...
Alfa Romeo 156 GTA
|
|
|
elbee
Member of
Komentāri: 21647
|
Oga rakstīja:Elbee var apliecinaat, ka tas tiiri labi straadaa arii braucot vasaraa pa granti ar 72Zs Berlingo diizeljspaini ar 4 kexiem iekshaa un trumuljbremzeem pakaljaa
ar 3 kexiem un gandriiz aizgaajaam bojaa jo jaudas juutami truuka
|
Tue Nov 13, 2007 3:59 pm |
|
|
Oga
Member of
2004 Alfa-Romeo 156GTA
|
ralfins rakstīja:
...nu ja jau Tu tāds meistars tad O.K. - ziemas daudzcīņa priekš Tevis kā radīta... , cik esmu redzējis un dzirdējis tur tā īpaši neviens tos pedāļus kopā nespaida - nemāk laikam
Es nesaku, ka esmu meistars. Es saku, ka ruchnjiku raustiit ir stulbi. Tai daudzciinjaa ko - chalji vislaik rausta ruchnjiku?
Alfa Romeo 156 GTA
|
Tue Nov 13, 2007 3:59 pm |
|
|
zuncih
|
|
Tue Nov 13, 2007 4:01 pm |
|
|
j.k.
Member of
Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 15462
2005 Alfa-Romeo 156GTA
|
zuncih rakstīja:palasot liekas ka te WRC pirmo 6 vietu ieguveji nolasijushies.
Pag. mēs vienreiz jau bijām uz trases.. Tev atgādināt cik tālu ar ručņiku tiki?
_________________ 156GTA, 75TS
Put yourself in a corner and find a way out!
|
|
|
Pagaans
Member of
|
Oga rakstīja:ralfins rakstīja:
Es nesaku, ka esmu meistars. Es saku, ka ruchnjiku raustiit ir stulbi. Tai daudzciinjaa ko - chalji vislaik rausta ruchnjiku?
ir redzeets ka rausta...
|
|
|
Oga
Member of
2004 Alfa-Romeo 156GTA
|
elbee rakstīja:Oga rakstīja:Elbee var apliecinaat, ka tas tiiri labi straadaa arii braucot vasaraa pa granti ar 72Zs Berlingo diizeljspaini ar 4 kexiem iekshaa un trumuljbremzeem pakaljaa
ar 3 kexiem un gandriiz aizgaajaam bojaa jo jaudas juutami truuka
Chetriem tak! Pakaljaa 2 bija!
Alfa Romeo 156 GTA
|
Tue Nov 13, 2007 4:02 pm |
|
|
ralfins
Member of
|
Oga rakstīja:ralfins rakstīja:
...tiem kam ir labas riepas un maz jaudas tiešām pārsvarā rausta ručniku lai nenoņemtu pēdējo jaudu riteņiem - cita lieta ka ir labas (lasi sporta) riepas un dah... jauda - tad var glušīt abus pedāļus...
|
Tue Nov 13, 2007 4:03 pm |
|
|
|