Autors |
Ziņojums |
smic
Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 5497
Atrašanās vieta: Ķ.
2010 Alfa-Romeo Brera
|
pārrēķinot jūdzes -> km drošāk būtu likt intervālu 50 000, jo tās siksnes TS dzinējiem reāli lido.
Turpretī es neesmu dzirdējis ne par vienu JTD vai V6 motoru ar nolidojušu siksnu.
Pēdējoreiz rediģējis smic Sun Dec 16, 2007 12:03 pm; pavisam rediģēts 1 reizi
_________________ @Scmic
|
Sat Dec 15, 2007 11:06 pm |
|
|
elbee
Member of
Pievienojies: 29 Jun 2006
Komentāri: 21647
|
smic rakstīja:piepostējiet klāt precizējumus un piebildes maybe.
lieliski!
Giugaro straadaaja tik pie feislifta, bet pamatdizains radits Alfas Centro Designeo Valtera de Silvas vadiibaa, bet tas jaapaarbauda. Un Veloce, Lusso ir tikai UK paziistamas komplektaacijas, eiropa bija Distinctive, Progression un sportpakas
|
Sun Dec 16, 2007 2:39 am |
|
|
Oga
Member of
Komentāri: 12375
2004 Alfa-Romeo 156GTA
|
Re: Tulkojums
smic rakstīja:156. Alfa ir mulsinošs auto.
Hmm... Vai nu vajadzēja Nemaz tik mulsinošs nav.
_________________ Alfa Romeo Spider S3
Alfa Romeo 156 GTA
Maserati Quattroporte V Automatica
|
Mon Dec 17, 2007 11:37 am |
|
|
smic
Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 5497
Atrašanās vieta: Ķ.
2010 Alfa-Romeo Brera
|
Man arī likās, ka teikums ir nevietā. Bet tad es atcerējos, ka vismaz ČETRAS reizes cilvēki mēģināja ierāpties aizmugurē pa priekšējām durvīm.
Un no tā es secināju, ka auto tomēr IR mulsinošs.
_________________ @Scmic
|
Mon Dec 17, 2007 11:43 am |
|
|
Oga
Member of
Komentāri: 12375
2004 Alfa-Romeo 156GTA
|
Es gan drīzāk teiktu, ka cilvēki ir pilnībā ieslīguši tradicionālu rokturu stereotipos, nevis 156 ir mulsinošs. Ļoti daudz ļaužu "mulst" arī no priekšējo durvju volgastyle rokturiem. Un no tā, ka no stūrmaņa krēsla neredz pulksteni, spidometru uttuc. Nemaz nerunājot par aso stūri, nenormālām bremzēm utml. Tas viss droši vien mulsina, jā. No savas puses varu teikt, ka mani piem. mulsina volvo s80. Baigi tradicionāls viss tomēr. Turklāt nestūrējas, ļodzās, nebremzējas, neskan, neiet... Bet skaidri var redzēt aizmugurējo durvju rokturus = nekādas mulsināšanas
_________________ Alfa Romeo Spider S3
Alfa Romeo 156 GTA
Maserati Quattroporte V Automatica
|
Mon Dec 17, 2007 11:49 am |
|
|
Nr.7
Member of
Pievienojies: 12 Oct 2006
Komentāri: 4677
2000 Alfa-Romeo 156
|
Oga rakstīja:Un no tā, ka no stūrmaņa krēsla neredz pulksteni, spidometru uttuc.
mani tas konkrēti mulsināja Riga-Dolomiti-Riga celjojuma laikaa. Seedi blakus un skaties pa logu. Nevienu instrumentu. Vieniigi spidometru redzi intervaalaa 50...110 kmh Radaas pat doma, ka tas viss ir tipiski itaaliski, tb lai vienmeer buutu ko runaat. Vot blakus seedeetaajs grib zinaat, cik pulkstenis vai kaads ir aatrums. Luuk iemesls parunaat
Citāts:Nemaz nerunājot par aso stūri, nenormālām bremzēm utml. Tas viss droši vien mulsina, jā.
es laikam esmu sadists, jo man patiik veerot apskates inspektora sejas izteiksmi, kad 5m metru laikaa liidz bremzhu rulljiem vinjsh jau 3x paspeejis ar galvu prieksheejaa stiklaa atsisties
|
Mon Dec 17, 2007 12:02 pm |
|
|
MartinsT
Member of
Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 12216
Atrašanās vieta: Rīga
|
Nr.7 rakstīja:
es laikam esmu sadists, jo man patiik veerot apskates inspektora sejas izteiksmi, kad 5m metru laikaa liidz bremzhu rulljiem vinjsh jau 3x paspeejis ar galvu prieksheejaa stiklaa atsisties
pēdējā TA vīriņš nospieda bremžpedāli un auto izleca arā no tiem ruļļiem.....
|
Mon Dec 17, 2007 12:07 pm |
|
|
Slonze
Pievienojies: 06 Feb 2007
Komentāri: 409
Atrašanās vieta: Rīga
1998 Alfa-Romeo 156
|
Oga rakstīja:Es gan drīzāk teiktu, ka cilvēki ir pilnībā ieslīguši tradicionālu rokturu stereotipos, nevis 156 ir mulsinošs. Ļoti daudz ļaužu "mulst" arī no priekšējo durvju volgastyle rokturiem. Un no tā, ka no stūrmaņa krēsla neredz pulksteni, spidometru uttuc. Nemaz nerunājot par aso stūri, nenormālām bremzēm utml. Tas viss droši vien mulsina, jā. No savas puses varu teikt, ka mani piem. mulsina volvo s80. Baigi tradicionāls viss tomēr. Turklāt nestūrējas, ļodzās, nebremzējas, neskan, neiet... Bet skaidri var redzēt aizmugurējo durvju rokturus = nekādas mulsināšanas
_________________ USB Flash drives
|
Mon Dec 17, 2007 3:14 pm |
|
|
|