Atbildēt pie šī temata 7 lapa no 14 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 12, 13, 14  Nākošais
Nu tad 159 SW
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Man nav radies iespaids, ka izsit amortizatorus, bet kas tur dod šito pretīgo bum/krakš nezinu Smile

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Nu, bet kuram ta alfai ir labas "standarta" atsperes? Visi tak priecīgi liekam saīsinātās "spoorta" atsperes, un ta brīnamies, ka pilna mašīna bumstās. Pirmkārt, saīsinam gājienu ritenim ar īsākām atsperēm,un ta vēl bišku saīsinam, piesēdinot pilnu mašīnu ar pasažieriem. Kā tur lai nebūkšķ un nekrakšķ?

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Man ir standarta atsperes  Laughing

Viena no retajām mašīnām kurai "nesit cauri" ir Landrovers  Wink
šonedēļ braucu ar alfu, un manu kā mainās braukšanas mode. Parasti ar LR2 darba pagalmā (~ 5 cm @ 45 grad) braucu iekšā nesabremzējot, šonedēļ - rāpjos aukšā kā tārpiņš  Rolling Eyes

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
KaramBax rakstīja:
Nu, bet kuram ta alfai ir labas "standarta" atsperes? Visi tak priecīgi liekam saīsinātās "spoorta" atsperes, un ta brīnamies, ka pilna mašīna bumstās. Pirmkārt, saīsinam gājienu ritenim ar īsākām atsperēm,un ta vēl bišku saīsinam, piesēdinot pilnu mašīnu ar pasažieriem. Kā tur lai nebūkšķ un nekrakšķ?

visvairāk bunkšķ gtv un arī Brera !!!!!!!!!!!
jauna, tukša

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
KaramBax rakstīja:

Par spooorta lietiņām viss tā kā būtu skaidrs - ja pats liec, tad pēc tam čīkstēt nedrīkst. Bet te bazars par standarta piekari.  hmm

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
papapa. chalji ar 155 Alfaam shkjiet iisti nesaprot par ko ir tirdzinjsh shura

155 paarvar bedres viegli kaa duuja. pat ja piekrauts dibens shad tad iekjer arkaa, bet prieksheejaa piekare neizdod nevienu nepatiikamu skanju iznjemot parasto riepu triecienu pret asfaltu "bum bum". vismaz maneejaa, kas vispaar ir kartings ar Koni amortiem un Eibach -40mm atspereem Wink

pabrauciet mazliet vairaak ar modernaakaam divsviru 156, 147, GT, 159... tieshi prieksheejaa piekare pat nelielaas bedrees rada "danksh danksh" troksni un sitienus pa virsbuuvi. taadus, ka shkjiet, ka visas kustiigas daljas ir izsistas cauri un liidz galam. jo lielaaks dzineejs, jo pamatiigaaks buukshkjis.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
elbee rakstīja:

155 paarvar bedres viegli kaa duuja. pat ja piekrauts dibens shad tad iekjer arkaa, bet prieksheejaa piekare neizdod nevienu nepatiikamu skanju iznjemot parasto riepu triecienu pret asfaltu "bum bum". vismaz maneejaa, kas vispaar ir kartings ar Koni amortiem un Eibach -40mm atspereem Wink

pabrauciet mazliet vairaak ar modernaakaam divsviru 156, 147, GT, 159... tieshi prieksheejaa piekare pat nelielaas bedrees rada "danksh danksh" troksni un sitienus pa virsbuuvi. taadus, ka shkjiet, ka visas kustiigas daljas ir izsistas cauri un liidz galam. jo lielaaks dzineejs, jo pamatiigaaks buukshkjis.

Nu tad jāsaka, ka sūc tās jaunākās alfas ir.  shura Esu gana daudz pabraucies ar visāda gadagājuma ne-alfām un jāsaka, ka tādas zobusāpes uz bedrēm neesu izjutis ne ar vienu citu kā 155 (protams, gluži pretējs secinājums ir par stabilitāti uz ceļa un driving fun ). Ar pārējiem AR modeļiem gan esu braucis tik cik test drive, tāpēc grūti spriest (subjektīvi - visi jaunākie modeļi likās daudz mīkstāki un galvastiesu komfortablāki par  155 spaini  hmm  ).

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
elbee rakstīja:

Man likās ka tas tikai kad plaukti beigti 156ajām Razz
Ar Elbee 166 tas netika novērots, laikam vēl nekas nabija izļurkājies pietiekoši Razz

Put yourself in a corner and find a way out!

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
...aizdomas, ka 156 jau defaultā liek beigtus plauktus un rezervēs arī ražo jau beigtus... Mad...laikam, ka vienīga iespēja ir likt tās powerflex bukses... Mad

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
ralfins rakstīja:
...laikam, ka 156 jau defaltā liek beigtus plauktus un rezervēs arī ražo jau beigtus... Mad

Kas diez ar Powerflex?
Kā tur i Vilson? Nebūkšķ?

Put yourself in a corner and find a way out!

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
j.k. rakstīja:
Man likās ka tas tikai kad plaukti beigti 156ajām Razz
Ar Elbee 166 tas netika novērots, laikam vēl nekas nabija izļurkājies pietiekoši Razz

166 arii vareeja uzsist asaas nelielaas bedrees. pie slodzes. vai nu uzshuupojot uz vairaaku bedriishu seerijas, vai nu liikumaa, kad svars ir uz konkreeto riteni, vai nu bremzeejot. peedeejaa gadiijumaa vashe vareej dabuut sajuutu, ka prieksheejie ritenji vairs nav pie mashiinas  Shocked

un tas bija ar teicamaa staavoklii esoshu piekari. taa vienkaarshi ir. ar to jaasadziivo Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs Re: 1. gadiņš 
te tev es 100% piekrītu, ka 156 ir pavisam slikti ar to piekari.
man bija pirms tam 156 un plauktus mainīju jau pie 30k ...

vispār lai man piedod 156modeļa atbalstītāji, bet kvalitātes ziņā 159 ir xx-reizes pārāka arī braukšana ir pavisam savādāka. Sorry 156!

neko nezinu par 166, GTV , 147, 155 ....

ralfins rakstīja:
ARF rakstīja:
Nedaudz komentāri par 159SW 1,9JTDm kas jau nobraukusi 80000km.

Niksona teiktajam piekrītu , tieši tas pats.

problēmas sākās pie 75k , kad nojuka stūres mehānisms un viss bija jāmaina (~1000Ls)
tagad visi plaukti priekšā ir beigti 2 augšā 2 apakšā kopā sanāks atkal ~1000Ls pēc Modena Motors cenrāža.

1ziemas riepu un 2 vasaras riepu kompl nobraukti, bremžu kluči izvelk ~ 40k .

bet mašīna ir OK, it īpaši patīk stabilitāte uz ceļa

...sanāk, ka 159 piekare ir kā minimums 14 reiz labāka par 156 piekari - vismaz manā gadījumā, jo godīgi sakot es jau za%^*#sa to mainīt ik pēc 5-6 štukām... Mad  Mad  Mad

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?lang=ru&id=25145761&pageNumber=1&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.makeId=900&makeModelVariant1.modelId=10&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&minPowerAsArray=184&minPowerAsArray=KW&maxPowerAsArray=334&maxPowerAsArray=KW&vehicleCategory=Car&segment=Car&fuel=PETROL&siteId=GERMANY&features=LEATHER_SEATS&features=CRUISE_CONTROL&features=NAVIGATION_SYSTEM&features=XENON_HEADLIGHTS&features=FOUR_WHEEL_DRIVE&negativeFeatures=EXPORT&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&customerIdsAsString=&tabNumber=2

45  45  45 Kā es gribu šito

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
elbee rakstīja:

tieši tā man gta katru iedobi un bedri uztver tā it kaa tas auto sadaliitos pa gabaliem..it seviski tas juutams kad brauc paari vairoga tiltam virzienaa uz kapiem un bremzee no kalniņa lejā, tad šķiet ka nav ne piekares, ne amortizatoru, nekā tikai riteņi, kas pa tiešo piemetināti pie korpusa shura

bet neskatoties uz visu šo man šķiet ka gta ir labākais priekšpiedziņas auto.. alfavirus

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/alfa_romeo/159/Vn4KFE5jRV4=.html

shito autinju kaadu pusgadu jau tirgo, veel 20% nost un vareetu buut gada labaakais pirkums, ja vien tur nesleepjaas kaads zemuudens akmens Wink

Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 7 lapa no 14 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 12, 13, 14  Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration