|
4 lapa no 4 lapām pavisam
|
Autors |
Ziņojums |
altez
Member of
Pievienojies: 09 Oct 2006
Komentāri: 2772
|
MartinsT rakstīja:hmmm, uz kuru moiku tad jābrauc, kura ir tā labā?
rajon - centrs/pārdaugava.
Es pa ziemu šad tad mazgāju "Enri" - tas, kas blakus botāniskajam dārzam uz Jūrmalas gatves. It kā ir ok. Pa lēto gan arī gluži nav - kaut kādi 7,50 ar vaskošanu laikam bij..
|
Thu Dec 18, 2008 1:09 pm |
|
|
palaidniex
Member of
Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 15407
Atrašanās vieta: Rīga
1996 Alfa-Romeo Spider
|
KriXis rakstīja:palaidniex rakstīja:Parasti prewash, kā jau xls99 minēja, ir iekļauts cenā pēc noklusejuma, jo bez šī te posma netīru auto normāli nomazgāt NEVAR!
nu jā, es jau neko jaunu negudroju, prewash ir iekļauts mazgāšanas cenā 3,50 un 4 Ls ar vaskošanu, bet ja grib tikai noskalot - 2 lohi, ar "ķīmiju" - maksai 2,50! tā nu tas ir te, ģerevņā
Nu jums gan 'ameri tur ir, kas tikai par prewash ir gatavi maxāt 2,5, ja pa trīnīti ir tīrs viss vāģis...
_________________ in Busso we trust...
|
Thu Dec 18, 2008 1:10 pm |
|
|
PZ
Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 844
Atrašanās vieta: Jūrmala
|
altez rakstīja:MartinsT rakstīja:hmmm, uz kuru moiku tad jābrauc, kura ir tā labā?
Es pa ziemu šad tad mazgāju "Enri" - tas, kas blakus botāniskajam dārzam uz Jūrmalas gatves. It kā ir ok. Pa lēto gan arī gluži nav - kaut kādi 7,50 ar vaskošanu laikam bij..
Tas vēl arī nav dārgi. Pie mums Lielupē (blakus Nestei, aiz Maximas) par pliku mazgāšanu prasa 7, ja ar vasku, tad 9. Lai gan mazgā labi, tas jāatzīst.
|
Thu Dec 18, 2008 2:14 pm |
|
|
altez
Member of
Pievienojies: 09 Oct 2006
Komentāri: 2772
|
PZ rakstīja:altez rakstīja:MartinsT rakstīja:hmmm, uz kuru moiku tad jābrauc, kura ir tā labā?
Tas vēl arī nav dārgi. Pie mums Lielupē (blakus Nestei, aiz Maximas) par pliku mazgāšanu prasa 7, ja ar vasku, tad 9. Lai gan mazgā labi, tas jāatzīst.
Un kā gan savādāk? Ja Jūrmalā mazgājies, tad jau vismaz X5, ja ne bentlijs pie sāniem.
|
Thu Dec 18, 2008 5:48 pm |
|
|
Trax
Pievienojies: 17 Aug 2006
Komentāri: 7415
Atrašanās vieta: LV
|
es mazgaajos 123 uz krasta ielas blakus mc^2. 4 lati bez vaska, bet mani nezin kaadeelj vienmeer laizj ar vasku - laikam tur tik viena programma.
|
Thu Dec 18, 2008 9:45 pm |
|
|
|
Pašlaik ir Fri Nov 01, 2024 2:51 am | Visi laiki ir GMT + 3 Stundas
|
4 lapa no 4 lapām pavisam
|
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus Jūs šeit nevarat pievienot komentārus Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus Jūs šeit nevarat balsot aptaujās
|
|
|