|
25 lapa no 29 lapām pavisam
|
Autors |
Ziņojums |
īvele
Member of

Pievienojies: 01 Apr 2007
Komentāri: 512
Atrašanās vieta: Rīga
2001 Alfa-Romeo 147
|
nu paga mums (alfistiem) ir pasaakumi vairaakas reizes gadaa, mees apgalvojam, ka esam sisti galvaa un gribam satikt liidziigos. Labi mees netaisam skaljus pasaakumus Riigas centraa, bet tur jau nav kur nolikt tik daudz Alfu...
Kaapeec lai varaviikshnjainie neizietu pastaigaa pa parku vienreiz gadaa, nesatiktu saveejos un un kopiigi neapspriestu savu slimiibu ... nu tb piekritiisiet tak, ka sho sexuaalo orientaaciju var uzskatiit par slimiibu. Taatad cilveeki ir slimi, buusim iecietiigi!
nu cilveeki pie uzvaras piemineklja ... to arii protams var uzskatiit par galvas slimiibu ... un vareetu jau uz to skatiities ar sapratni, ja tur pulceetos penzhi ... bet ir satraucoshi un naidu rosinoshi apzinaaties, ka muusu valstii dziivo TIK daudz arii jaunu cilveeku, kas ir sveshas (pie tm mums nedraudziigas) valsts patrioti. Kas nekad neatbalstiis valsti, kuraa dziivo. Liidziiga situaacija kaa ar araabiem Anglijaa un citaas Eiropas valstiis - dziivo labaak par tautieshiem dzimtenee, bet ir neapmierinaati un gatavi spridzinaat metro, ja kopiena to prasiis ...
|
Thu May 14, 2009 3:26 pm |
|
 |
Alsi
Pievienojies: 16 Nov 2006
Komentāri: 3659
Atrašanās vieta: D-pils
|
domaat neteradicionaali un rikoties provokatiivi - tas nevienmer ir sliimiiba.
|
Thu May 14, 2009 3:30 pm |
|
 |
ralfins
Member of

Pievienojies: 17 Jul 2007
Komentāri: 6688
|
|
Thu May 14, 2009 3:35 pm |
|
 |
Jancix
Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 1575
2000 Alfa-Romeo 166
|
ralfins rakstīja:īvele rakstīja:...bla bla bla...
...nu tad davai jūnijā iziet ielās vēža slimnieki, julijā radikulīts, augustā hemaroīdi...
P.S. mani tie ķēmi netraucē līzd brīdim kamēr viņi to visu dara kkur savās mājās, un sist vai mētāt ar sūdiem ar nieiešu, bet ja tie pidari ( ) iet ielās paust savu viedokli rīkojot praidus, tad lai samierinās ar manu viedokli, ka viņi ir jāsit nost... 
exactly! Visvairāk kaitina tas, ka manas tiesības beidzas tur kur sākas viņu tiesības!!! Es, lūk, esmu nelietīgais homofobs, jo atļaujos paust savu viedokli, kas nesakrīt ar viņu viedokli!
Thu May 14, 2009 4:11 pm |
|
 |
Trax
Pievienojies: 17 Aug 2006
Komentāri: 7415
Atrašanās vieta: LV
|
augustaa ar hemoroidaalajiem slimniekiem izies dalja juunija gaajiena apmekleetaaju  uraa - 2 praidi.
|
Thu May 14, 2009 4:22 pm |
|
 |
arba
Member of

Pievienojies: 16 Jul 2006
Komentāri: 5514
1975 Alfa-Romeo GTV 2000 Bertone
|
Cilvēkiem ir tiesības pulcēties un paust savu viedokli !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Un man ir pofig kāpēc viņi pulcējas !!!!!!!!!!!!!!!!! (ja to pieļauj likums)
Un ja šodien neļaut pulcēties gejiem, komunistiem, leģionāriem tad, kas būs nākošie, kam aizliegt pulcēties ????
Pēc tautības ???? Pēc krāsas ? Pēc ticības ?
Pēc profesijas ?
Pēc matu krāsas ?
Varat iedomāties, kas EU pacelsies par brēku un cik viņu saskries uz nākošo pasākumu no visas eiropas ?
_________________ es atgriezos 3 x
|
Thu May 14, 2009 4:27 pm |
|
 |
īvele
Member of

Pievienojies: 01 Apr 2007
Komentāri: 512
2001 Alfa-Romeo 147
|
Trax rakstīja:augustaa ar hemoroidaalajiem slimniekiem izies dalja juunija gaajiena apmekleetaaju uraa - 2 praidi.
|
Thu May 14, 2009 4:28 pm |
|
 |
Alsi
Pievienojies: 16 Nov 2006
Komentāri: 3659
Atrašanās vieta: D-pils
|
2. augusta arii VDV diena... taisam praidu 2. augustaa
|
Thu May 14, 2009 4:34 pm |
|
 |
altez
Member of

Pievienojies: 09 Oct 2006
Komentāri: 2772
|
Alsi rakstīja:2. augusta arii VDV diena... taisam praidu 2. augustaa
Karogu rokā un uz priekšu!  Kā nekā dzīvojam demokrātiskā (lasi - visatļautības) valstī.
|
Thu May 14, 2009 4:42 pm |
|
 |
PZ
Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 844
Atrašanās vieta: Jūrmala
|
arba rakstīja:Cilvēkiem ir tiesības pulcēties un paust savu viedokli !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Un ja šodien neļaut pulcēties gejiem, komunistiem, leģionāriem tad, kas būs nākošie, kam aizliegt pulcēties ????
Pēc profesijas ?
Pēc matu krāsas ?
Varat iedomāties, kas EU pacelsies par brēku un cik viņu saskries uz nākošo pasākumu no visas eiropas ?
Pulcēties nevajag liegt. Jautājums ir par vietu un veidu. Lai pulcējas, piemēram, vecajā Spilves lidlaukā, tur viņi nevienam netraucēs. Tikai viņi diez vai piekritīs, jo viņiem vajag pilsētas centru un auditoriju.
|
Thu May 14, 2009 4:59 pm |
|
 |
Trax
Pievienojies: 17 Aug 2006
Komentāri: 7415
Atrašanās vieta: LV
|
un kas mani izbriina, ka tie, kuri bljauj skaljaak - tiem homoseksuaals cilveeks nekad nav maacies virsuu. mani vinji liek mieraa, es vinjiem neuzbruuku, bet arii neaizstaavu. censhos palikt politkorekts un nemeegjinaat saprast kaadeelj - kaads vinsh ir vai kaads vinsh grib buut lai ir. par ko te cepties, vai ne?
|
Thu May 14, 2009 5:02 pm |
|
 |
finns
Pievienojies: 07 May 2009
Komentāri: 1266
Atrašanās vieta: Rīga / Helsinki
1988 Alfa-Romeo 33
|
īvele rakstīja:nu paga mums (alfistiem) ir pasaakumi vairaakas reizes gadaa, mees apgalvojam, ka esam sisti galvaa un gribam satikt liidziigos. Labi mees netaisam skaljus pasaakumus Riigas centraa, bet tur jau nav kur nolikt tik daudz Alfu...
Kaapeec lai varaviikshnjainie neizietu pastaigaa pa parku vienreiz gadaa, nesatiktu saveejos un un kopiigi neapspriestu savu slimiibu ... nu tb piekritiisiet tak, ka sho sexuaalo orientaaciju var uzskatiit par slimiibu. Taatad cilveeki ir slimi, buusim iecietiigi!
...
-------------------------------------------------
Taapeec, ka slimie cilveeki no sarkandaugavas, piemeram, netaisa izbraukuma sevis popularizeeshanas tusinjus Riigas centraa.
Man nav pienjemami taadi kaa suga, bet es nenjemos shamiem aizliegt jeb kontroleet vinju maajaas. Tachu ljaujiet man iziet cauri centram un neuzspiediet savas orientaacijas.
A tiem, kas tagad satraucas, ka nu gan visu visu aizliegs un buus dimbaa... Labaak lai aizliedz pa liekam kaadus gaajienus (shis nav no taadiem) neka atljauj kautkaadus marazmus - tipa diviem puishiem adopteet sev meitinju  )
|
Thu May 14, 2009 8:01 pm |
|
 |
skin
Pievienojies: 14 May 2009
Komentāri: 7
Atrašanās vieta: toronto
|
arba rakstīja:Cilvēkiem ir tiesības pulcēties un paust savu viedokli !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pēc profesijas ?
Pēc matu krāsas ?
Tīrais populisms. Neviens viņiem nelidz pulcētie, tusēties un visādi citādi ņemties, bet tiesības vicināt dūres beidzas tur, kur sākas otra cilvēka deguns.
|
Thu May 14, 2009 8:21 pm |
|
 |
lāča_kungs
Member of

Pievienojies: 04 Sep 2007
Komentāri: 2329
|
skin rakstīja:tiesības vicināt dūres beidzas tur, kur sākas otra cilvēka deguns.
 nebiju dzirdējis tādu
_________________ i never finish anythi
|
Thu May 14, 2009 9:03 pm |
|
 |
skin
Pievienojies: 14 May 2009
Komentāri: 7
Atrašanās vieta: toronto
|
lāča_kungs rakstīja:skin rakstīja:tiesības vicināt dūres beidzas tur, kur sākas otra cilvēka deguns.
nebiju dzirdējis tādu
kants. gudrs vecis bija.
|
Thu May 14, 2009 9:14 pm |
|
 |
|
Pašlaik ir Wed Jun 18, 2025 5:42 pm | Visi laiki ir GMT + 3 Stundas
|
25 lapa no 29 lapām pavisam
|
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus Jūs šeit nevarat pievienot komentārus Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus Jūs šeit nevarat balsot aptaujās
|
|
|