|
105 lapa no 344 lapām pavisam
|
Autors |
Ziņojums |
xls99
Member of

Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 4132
2003 Alfa-Romeo 147GTA
|
Niksons rada pozitivo piemeru... un reka, ari citi pavelkas
|
Tue Feb 09, 2010 10:30 am |
|
 |
NIKSONS
Pievienojies: 10 May 2007
Komentāri: 4423
2012 Alfa-Romeo voyager
|
xls99 rakstīja:Niksons rada pozitivo piemeru... un reka, ari citi pavelkas 
Man tiešām no visiem pagalma izmantotājiem bija jābūt vislielākajam pox uz šo sniegu. Alfa garāžā var var stāvēt līdz sniegs nokusīs - man/sievai tā nav TIK vajadzīga.
Un tikko putenis bija beidzies (bet nekas vēl nebija satīrīts) es ar bobiku mierīgi iebraucu pagalma dziļumā lai no visattālākā stūra izvilktu kaimiņa beemvē
Vnk riebjas brist pa sniegu, un neliela fizkultūra, kurā apvienots patīkamais ar lietderīgo ir
|
Tue Feb 09, 2010 10:52 am |
|
 |
peecis
Pievienojies: 04 Feb 2010
Komentāri: 12
|
arba rakstīja:Paskatīsimies uz šo jautājumu no pavisam cita gala 
kam pieder dzīvokļi Purčikā, Centrā, Ziepniekklanā ???
kas algo sētniku ???
kas atbild par pagalmu stāvokli ???
Iedzīvotāji !!!!!!!!!!!!!!!!!
Nafig viņi ar lāpstām neiet ielās ???????
dzīvojos dažreiz iļģuciemā, dažreiz ziepjukalnā, atšķirība ir baisa iļģuciemam pa labu.
iļģuciemā paši atrakām stāvvietas (man tīri labi patīk MAZLIET parakt sniegu) un pēc pāris dienām kaimiņu apsaimniekotājs izšķūrēja visu pa nopietnam. sētniekam tāpat ir dafigā un vēl vairāk ko darīt, neuzskatu, ka viņai būtu jātīra arī autostāvvietas kā arī nevēlos maksāt kādam par to tīrīšanu - kas grib, lai tīra, kas negrib, lai parkojas 100 m tālāk.
ziepjukalnā savukārt ir tā, kā Oga rakstīja, es ar aizpērnajām riepām (nezināju ka būs Ziema, nožīdojos) nemaz no tām risēm netieku ārā, bet var taču noparkoties 100-200 m tālāk un paiet mazu gabalu ar kājām.
centrā ir savādāk - nav opcijas "noparkoties 100m tālāk", bet buržuji jau var algot strādīgākus sētniekus
http://mama2point0.files.wordpress.com/2009/12/naked-snow-angel.jpg
|
Tue Feb 09, 2010 11:00 am |
|
 |
MartinsT
Member of

Komentāri: 12216
Atrašanās vieta: Rīga
|
Kur jūs visi ņemiet lāpstas? man bagažniekā nav un uz balkona ar nestāv.....vispār ja bieži braukātu uz kādu āni, laikam bagažniekā maza lāpstiņa būtu tīri lietderīga...
|
Tue Feb 09, 2010 11:09 am |
|
 |
peecis
Pievienojies: 04 Feb 2010
Komentāri: 12
|
MartinsT rakstīja:Kur jūs visi ņemiet lāpstas? man bagažniekā nav un uz balkona ar nestāv.....vispār ja bieži braukātu uz kādu āni, laikam bagažniekā maza lāpstiņa būtu tīri lietderīga...
sētnieks parasti nav noskumis, ja kads palūdz sniega lāpstu pagalma tīrīšanai
|
Tue Feb 09, 2010 11:12 am |
|
 |
NIKSONS
2012 Alfa-Romeo voyager
|
MartinsT rakstīja:Kur jūs visi ņemiet lāpstas? man bagažniekā nav un uz balkona ar nestāv.....vispār ja bieži braukātu uz kādu āni, laikam bagažniekā maza lāpstiņa būtu tīri lietderīga...
Njāa... tev gan problēmas
man garāžā ir veca un pabriesmīga liekšķere, bet tādam noplakušam sniegam ir ok.
Plato lāpstu var aizņemties no sētnieka
Bagāžniekā man gan lāpstas nav
|
Tue Feb 09, 2010 11:15 am |
|
 |
palaidniex
Member of

Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 15407
1996 Alfa-Romeo Spider
|
Nu mums pagalms neliels, mašīnu ne pārāk daudz. Sniega aŗī sakrī ne pārāk daudz.
Ir labi ja sētnieks iztīra kur iet un nodauza no jumta lāstekas.
A pārējo paši izbraukājam vai iztīram (vai neļaujam sasnigt piesedzot ar mašīnām)
Smoieklīgākais tas, ka izbraukt varu gan es, gan kekss ar 924 porku. Kāda dāma braukā ar mazda CZ3, kāda ar Mazda 3 un nestreso.
Tikai MB Gbobix un porkas Kājene visgrūāk tiek galā ar pagalmu...
_________________ in Busso we trust...
|
Tue Feb 09, 2010 11:16 am |
|
 |
NIKSONS
2012 Alfa-Romeo voyager
|
Labs txt A. Jansonam:
Citāts:Šlesera rīkojums – izvest sniegu no Rīgas trīs dienās – pārbaudīts kaut pamatskolas aritmētikas līmenī, ir blefs. Rīgas ielu platība ir aptuveni 25 kvadrātkilometri jeb 25 miljoni kvadrātmetru. Ja katru no tiem klāj pusmetru biezs sniegs, tie ir 12,5 miljoni kubikmetru, kurus pēc bargā šefa uzbrēciena mobilizētie maksimāli iespējamie galvaspilsētas tehniskie resursi (65 000 kubikmetru pirmajā diennaktī) spētu pieveikt (strādājot bez brīvdienām) līdz jūlija beigām...
Februārī nenotīrīs. Ja bagāti snigs, nekad pilnībā nenotīrīs. Tādēļ nomierinies, pieņem force major un gatavojies braucienam esošajos apstākļos. Vai – padomā par vēl vienu aritmētisku risinājumu. Cik mums to rīdzinieku? Miljons? Ja kaut vai katrs desmitais paņemtu rokā lāpstu uz vienu stundiņu un pārvietotu kādus pāris baltus "kubus", vai neiznāktu trīsreiz lielāks veikums nekā Šleseram? Bolderājā, kur dzīvoju, ieliņas šoziem ir teicamā kārtībā tikai tur, kur iedzīvotāji neurkšķ par riebīgo dabu un nīkulīgo varu, pie televizoriem zvilnēdami...
|
Tue Feb 09, 2010 11:27 am |
|
 |
Ģirtonkuls
Pievienojies: 10 Jul 2007
Komentāri: 332
1999 Alfa-Romeo 166
|
NIKSONS rakstīja:Labs txt A. Jansonam:
Citāts:Šlesera rīkojums – izvest sniegu no Rīgas trīs dienās – pārbaudīts kaut pamatskolas aritmētikas līmenī, ir blefs. Rīgas ielu platība ir aptuveni 25 kvadrātkilometri jeb 25 miljoni kvadrātmetru. Ja katru no tiem klāj pusmetru biezs sniegs, tie ir 12,5 miljoni kubikmetru, kurus pēc bargā šefa uzbrēciena mobilizētie maksimāli iespējamie galvaspilsētas tehniskie resursi (65 000 kubikmetru pirmajā diennaktī) spētu pieveikt (strādājot bez brīvdienām) līdz jūlija beigām...
Februārī nenotīrīs. Ja bagāti snigs, nekad pilnībā nenotīrīs. Tādēļ nomierinies, pieņem force major un gatavojies braucienam esošajos apstākļos. Vai – padomā par vēl vienu aritmētisku risinājumu. Cik mums to rīdzinieku? Miljons? Ja kaut vai katrs desmitais paņemtu rokā lāpstu uz vienu stundiņu un pārvietotu kādus pāris baltus "kubus", vai neiznāktu trīsreiz lielāks veikums nekā Šleseram? Bolderājā, kur dzīvoju, ieliņas šoziem ir teicamā kārtībā tikai tur, kur iedzīvotāji neurkšķ par riebīgo dabu un nīkulīgo varu, pie televizoriem zvilnēdami...
Es piekrītu ka Šlesers matemātiku necērt. Piekrītu ka šo uzdevumu ar laika nezināmo var izrēķināt arī 5 klasnieks.
Bet nu par to iešanu ielās ar lāpstām ... es atspēries stumju sniegu pa savu pagalmu un regulāri iznīcinu kādu lāpstu (nu mna nav tās  lāpstas). Bet es maxāju! maxāju un maxāju. Esmu ar mieru iet ieās, un lai viss Mio nāk līdzi, tikai lāpstas gan lai Šlesers ar to krieveli mums piešķir!
_________________ Alfai uzliec jaunus plauktus un aizmirsti par bēdām .... līdz nākamajai apskatei ... uzliec jaunus plauktus un aizmirsti par bēdām ... līdz nķamajai apskatei ... uzliec jaunus .... nu jūs sapratāt
|
Tue Feb 09, 2010 11:47 am |
|
 |
murphy
Pievienojies: 31 Jul 2006
Komentāri: 982
|
Stabu ielā, lai arī centrs, neviens neko tīrīt laikam netaisās. Vienu pusi patīrija, un protams uzlika zīmi stāvēt aizliegts  A otrā ielas pusē varu ieparkoties tikai palēcienu, un no rīta gaidīt labdarus kas izstums
Depo lāpsta pa 5ls arī vairāk nepalīdz, jo visi pampaki ir piesaluši, tur vajag nopietnāku aparatūru
_________________ Ex 156 2.0TS Selespeed
|
Tue Feb 09, 2010 4:24 pm |
|
 |
NIKSONS
2012 Alfa-Romeo voyager
|
|
Tue Feb 09, 2010 4:36 pm |
|
 |
MartinsT
Member of

Komentāri: 12216
|
jums kupenas lielas? lūuudzu
btw. beigās neslikts fons
|
Tue Feb 09, 2010 4:52 pm |
|
 |
vilsons
Pievienojies: 18 Jul 2006
Komentāri: 5241
2012 Alfa-Romeo MITO
|
NIKSONS rakstīja:Ja tajos rajonos dzīvotu cilvēki kā cilvēki, nevis gnīdas, sen būtu paši sev stāvvietas atrakuši.
Cik laika vajag, jau iztīrītu vietu vienam auto ? 5 minūtes, 10 ? iegūsti tik sārtus vaigus un gandarījumu par paveikto.
bet tā sākās - es iztīrīšu, bet slinkais kaimiņš ielīdīs "manā" vietā... un tā jau arī būs
Mums te centrā lai arī pagalms neliels un aiztasams, bet tāpat visādi utes mudž. es daudz nedomājot paņēmu liekšķeri un iztīrīju sev ceļu līdz garāžai (sētnieks taisa tik tādu taciņu) Kaimiņiem it kā poh, mīcīsies pa sniegu, bet tikko celiņš iztīrīts, tā visi gudri paliek Bet nu beigās noskatījos, kā kaimiņi arī iznākuši ārā kopā ar bērniem, tīra hodiņus, būvē baigos vaļņus 
es vienu vakar izdarīju kā te Niksons raksta,iztīriju sev smuku vietiņu.nu un?mļe nākošajā vakarā viens no nnn kaimiņiem ar vecu bemeve bij ieparkojies tieši tajā vietiņā kuru es iepriekš vakarā biju kapitāli iztīrijis.tā nu es nospļāvos,kaimiņu nolamāju matam un parkojos kupenā.
_________________ Vieglo un smago auto rezerves daļu vairumtidzienība un mazumtirdzniecība.
m.b:+371 26545924
|
Tue Feb 09, 2010 5:38 pm |
|
 |
palaidniex
Member of

Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 15407
1996 Alfa-Romeo Spider
|
vilsons rakstīja:NIKSONS rakstīja:Ja tajos rajonos dzīvotu cilvēki kā cilvēki, nevis gnīdas, sen būtu paši sev stāvvietas atrakuši.
Cik laika vajag, jau iztīrītu vietu vienam auto ? 5 minūtes, 10 ? iegūsti tik sārtus vaigus un gandarījumu par paveikto.
bet tā sākās - es iztīrīšu, bet slinkais kaimiņš ielīdīs "manā" vietā... un tā jau arī būs
Mums te centrā lai arī pagalms neliels un aiztasams, bet tāpat visādi utes mudž. es daudz nedomājot paņēmu liekšķeri un iztīrīju sev ceļu līdz garāžai (sētnieks taisa tik tādu taciņu) Kaimiņiem it kā poh, mīcīsies pa sniegu, bet tikko celiņš iztīrīts, tā visi gudri paliek Bet nu beigās noskatījos, kā kaimiņi arī iznākuši ārā kopā ar bērniem, tīra hodiņus, būvē baigos vaļņus 
es vienu vakar izdarīju kā te Niksons raksta,iztīriju sev smuku vietiņu.nu un?mļe nākošajā vakarā viens no nnn kaimiņiem ar vecu bemeve bij ieparkojies tieši tajā vietiņā kuru es iepriekš vakarā biju kapitāli iztīrijis.tā nu es nospļāvos,kaimiņu nolamāju matam un parkojos kupenā. 
kaimiņš dzirdēja?
_________________ in Busso we trust...
|
Tue Feb 09, 2010 5:41 pm |
|
 |
finns
Pievienojies: 07 May 2009
Komentāri: 1266
Atrašanās vieta: Rīga / Helsinki
1988 Alfa-Romeo 33
|
vilsons rakstīja:NIKSONS rakstīja:Ja tajos rajonos dzīvotu cilvēki kā cilvēki, nevis gnīdas, sen būtu paši sev stāvvietas atrakuši.
Njam .... pie daudzstaavenes .... katru vakaru pa parkingam un skat, uz apriili jau viss buutu tiirs
p.s. Somiem staavvietas pie maajaam tiira ar trakjiiti, bet ar ne katru dienu ... Vinji visi vakaros, briivdienaas shkjuuree sniegu ... ap savu auto un ari blakus ja i veelme...
|
Tue Feb 09, 2010 5:42 pm |
|
 |
|
Pašlaik ir Wed Jun 18, 2025 2:16 am | Visi laiki ir GMT + 3 Stundas
|
105 lapa no 344 lapām pavisam
|
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus Jūs šeit nevarat pievienot komentārus Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus Jūs šeit nevarat balsot aptaujās
|
|
|