Atbildēt pie šī temata 35 lapa no 111 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3 ... 34, 35, 36 ... 109, 110, 111  Nākošais
Hokejs
Ko domā par hokeju?

Īstu vīru spēle, regulāri apmeklēju vietējās spēles, skatos NHL apskatus 17% 17% ( 5 )
Skatos PČ, pārējais viss neinteresē 62% 62% ( 18 )
Garlaicīga spēle. Nesaprotu, par ko tur būtu jājūt līdzi 13% 13% ( 4 )
Mammīt, ko viņi tur runā??? 6% 6% ( 2 )

Balsis pavisam : 29
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
arba rakstīja:
Nu ko PČ beidzies Smile

Man patika, ka ar ordeņa bantītes pušķi izrotātā, trennera komanda zaudēja Smile

Es labāk čehu vietā vēlētos redzēt CAN, bet nu rus beidzot kāds apturēja....   touché
Cik tur tās 20+++ spēles rus nebija zaudējusi pasaules čempī, pēdējie divi gadi čepmi. Tas tomēr arī ir  yo

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
arba rakstīja:
Nu ko PČ beidzies Smile

Man patika, ka ar ordeņa bantītes pušķi izrotātā, trennera komanda zaudēja Smile

LIELS +1

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
kaspars rakstīja:
arba rakstīja:
Nu ko PČ beidzies Smile

LIELS +1

Aha. Es ar piekriitu shitam Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
cehiem bija tikai viena iespeja ka uzvaret. perfekti nospelet aizsardziba un izmantot jebkuru visniecigako iespeju iemest golu. to vini ari izdarija. ari veiksme uzsmaidija. malaci! applausi

bet man patika ka krievi speleja, cik redzeju pedejas speles. vini hokeja uztur dzivibu, vismaz ir ko skatities. cehija-vacija butu bijis garlaicigak...

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
izskatijās, ja Malkins nebūtu čeham iedevis pašās beigās pa zobiem, tad krievi varētu pavisam reāli iebakstīt vārtos ripu.

čehi malači! neticēju! super Vokouns vispār- finālā gandrīz nostāvēt sausā!  yo

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
elbee rakstīja:
cehiem bija tikai viena iespeja ka uzvaret. perfekti nospelet aizsardziba un izmantot jebkuru visniecigako iespeju iemest golu. to vini ari izdarija. ari veiksme uzsmaidija. malaci! applausi

bet man patika ka krievi speleja, cik redzeju pedejas speles. vini hokeja uztur dzivibu, vismaz ir ko skatities. cehija-vacija butu bijis garlaicigak...

...+1...

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
čehi vienmēr tā ir spēlējuši Smile
destruktīvi ,  ne pārāk skaisti, bet rezultatīvi Smile

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
nu jā - dažiem miljonāru kluba biedriem nervi norāvās, tāpēc arī, manuprāt, pakāsa.

Jāatzīst - milzu respect arī fričiem, kas lika krietni ienervozēt miljonāriem pusfinālā...

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
...pasaku godīgi - biju par krieviem, un negribu te pīt iekšā politiku un citus sūdus (kāds sakars Bikova lentītei ar hokeju?). Man vienkārši patīk Krievijas izlases attieksme pret hokeju un savu valsti - ja hokejisti kuriem sen nekas nevienam nav jāpierāda, kuri ir vieni no labākajiem, atsevišķi eksemplāri pat lābākie pasaulē ir gatavi grauzt šitā ledu par savu karogu, un nečīkstēt par traumām u.t.t., tad tas ir apbrīnas vērts... Rolling Eyes

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
ralfins rakstīja:
...pasaku godīgi - biju par krieviem, un negribu te pīt iekšā politiku un citus sūdus (kāds sakars Bikova lentītei ar hokeju?). Man vienkārši patīk Krievijas izlases attieksme pret hokeju un savu valsti - ja hokejisti kuriem sen nekas nevienam nav jāpierāda, kuri ir vieni no labākajiem, atsevišķi eksemplāri pat lābākie pasaulē ir gatavi grauzt šitā ledu par savu karogu, un nečīkstēt par traumām u.t.t., tad tas ir apbrīnas vērts... Rolling Eyes

nu jā, bet spēlē pret Vāciju tās superzveigznes bija visai lēnas...
BIju gaidījis labāku spēli.

Kapāt līdz galam, grauzt ledu un palikt rupjam, kad iet sūdīgi tomēr ir divas dazādas lietas...

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
vienmēr fanoju pret čehiem, jo tik nedžentelmeniski neviena cita tauta hokeju nespēlē. Katrā divcīņā elkonis sejā, katrā kontaktā vispirms tiek iesists ar nūju utt.. gan jau hokeju spēlējošie papildinātu ar vēl citām niansēm. Pretīgi!

Vienmēr patikusi kombinacionāli skaista spēle, tāpēc finālā gribēju redzēt Krievija-Zviedrija.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Tāpat kā savulaik ar Materazzi - uzvarētājus nesoda. Nav svarīgi, cik kurš rupji spēlē (man, starp citu, likās, ka atbrīvotāji šoreiz bija daudz rupjāki kā čehi), cik noraidījumu, cik smuki kombinē, uttuc. Šai gadījumā uzvarēja cītīgākā un saliedētākā komanda. Vispār izskatījās, ka terminatora trenētie bija pamatīgi izšāvuši pulveri, ieriekšējās spēlēs visiem pierādot, ka spēj uzvarēt jebkuru. Es gaidīju skatāmāku hokeju no Krievijas izlases puses. Kopumā spēle noturēja intrigu un spriedzi līdz pēdējai sekundei. Paldies Čehijas izlasei par to, kā arī par to, ka apturēja Krievijas uzvaras gājienu pēdējo 3 čempionātu garumā. applausi laureats

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Apmeklēt lietotāja mājas lapu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Man atkal riebjas šitā krievijas tieksme pacelt  sportu (šajā gadījumā hokeju ) pasaules notikuma mērogā
Un tāpēc jebkurā gadījumā patīk, ka viņi dabon pa pakaļu SmileSmile
Grauzt ledu ir forši, bet tas tomēr nevar būt Valstiski svarīgs pasākums, kurš jāuztver kā valsts svētki, vai sēras SmileSmile
Uzvarēt hokeju nav uzvarēt karu un nav sasniegt tautas laimi SmileSmile

BEt ja nevar nodrošināt saviem iedzīvotājiem normālu dzīvi, tad vismaz jāpierāda, ka hokeju spēlējam labāk SmileSmileSmile

NU apmēram tā SmileSmileSmile

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
patīk sports. Par politiku neko nezinu, jo neinteresē Embarassed tāpēc nekādus zemtekstus nevēlos pamanīt. Esmu 100% pārliecināts, ka par politiku uzkāpjot uz ledus neviens nedomā ne sekundi. Par to domā tikai onkas kabinetos un pie tv ekrāniem.
BET pašam patīk sadot pa pakaļu pašam spēlējot dažādus sportus pret leišiem, igauņiem, krieviem, zviedriem Razz

No čehu hokeja baudījumu negūstu nekad. Patīk, kā čehi spēlē futbolu.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Mes te par hokeju vai par krieviem?  smokin

Nav starpibas ar kadam lentitem komanda spele, ja vien ta spele labi un rezultativi =) tas ir tikai sports

Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 35 lapa no 111 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3 ... 34, 35, 36 ... 109, 110, 111  Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration