Ko domā par hokeju?
| Īstu vīru spēle, regulāri apmeklēju vietējās spēles, skatos NHL apskatus |
   |
17% |
( 5 ) |
| Skatos PČ, pārējais viss neinteresē |
   |
62% |
( 18 ) |
| Garlaicīga spēle. Nesaprotu, par ko tur būtu jājūt līdzi |
   |
13% |
( 4 ) |
| Mammīt, ko viņi tur runā??? |
   |
6% |
( 2 ) |
Balsis pavisam : 29
|
|
| Autors |
Ziņojums |
Edc
Member of

Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 3475
Atrašanās vieta: Rīga
1999 Alfa-Romeo GTV
|
|
| Mon May 24, 2010 12:00 am |
|
 |
kaspars
Pievienojies: 21 Oct 2006
Komentāri: 2200
|
arba rakstīja:Nu ko PČ beidzies
Man patika, ka ar ordeņa bantītes pušķi izrotātā, trennera komanda zaudēja 
LIELS +1
_________________ candymountainmotorsports ™
...because only milk and juice comes in 2L...
|
| Mon May 24, 2010 12:04 am |
|
 |
finns
Pievienojies: 07 May 2009
Komentāri: 1266
Atrašanās vieta: Rīga / Helsinki
1988 Alfa-Romeo 33
|
|
| Mon May 24, 2010 12:12 am |
|
 |
elbee
Member of

Pievienojies: 29 Jun 2006
Komentāri: 21646
|
cehiem bija tikai viena iespeja ka uzvaret. perfekti nospelet aizsardziba un izmantot jebkuru visniecigako iespeju iemest golu. to vini ari izdarija. ari veiksme uzsmaidija. malaci!
bet man patika ka krievi speleja, cik redzeju pedejas speles. vini hokeja uztur dzivibu, vismaz ir ko skatities. cehija-vacija butu bijis garlaicigak...
|
| Mon May 24, 2010 12:20 am |
|
 |
Jancix
Komentāri: 1575
2000 Alfa-Romeo 166
|
izskatijās, ja Malkins nebūtu čeham iedevis pašās beigās pa zobiem, tad krievi varētu pavisam reāli iebakstīt vārtos ripu.
čehi malači! neticēju!  Vokouns vispār- finālā gandrīz nostāvēt sausā!
| Mon May 24, 2010 8:50 am |
|
 |
ralfins
Member of

Pievienojies: 17 Jul 2007
Komentāri: 6688
|
elbee rakstīja:cehiem bija tikai viena iespeja ka uzvaret. perfekti nospelet aizsardziba un izmantot jebkuru visniecigako iespeju iemest golu. to vini ari izdarija. ari veiksme uzsmaidija. malaci!
bet man patika ka krievi speleja, cik redzeju pedejas speles. vini hokeja uztur dzivibu, vismaz ir ko skatities. cehija-vacija butu bijis garlaicigak...
...+1...
|
| Mon May 24, 2010 8:54 am |
|
 |
arba
Member of

Pievienojies: 16 Jul 2006
Komentāri: 5514
1975 Alfa-Romeo GTV 2000 Bertone
|
čehi vienmēr tā ir spēlējuši
destruktīvi , ne pārāk skaisti, bet rezultatīvi
_________________ es atgriezos 3 x
|
| Mon May 24, 2010 9:04 am |
|
 |
palaidniex
Member of

Komentāri: 15407
1996 Alfa-Romeo Spider
|
nu jā - dažiem miljonāru kluba biedriem nervi norāvās, tāpēc arī, manuprāt, pakāsa.
Jāatzīst - milzu respect arī fričiem, kas lika krietni ienervozēt miljonāriem pusfinālā...
_________________ in Busso we trust...
|
| Mon May 24, 2010 9:24 am |
|
 |
ralfins
Member of

Pievienojies: 17 Jul 2007
Komentāri: 6688
|
...pasaku godīgi - biju par krieviem, un negribu te pīt iekšā politiku un citus sūdus (kāds sakars Bikova lentītei ar hokeju?). Man vienkārši patīk Krievijas izlases attieksme pret hokeju un savu valsti - ja hokejisti kuriem sen nekas nevienam nav jāpierāda, kuri ir vieni no labākajiem, atsevišķi eksemplāri pat lābākie pasaulē ir gatavi grauzt šitā ledu par savu karogu, un nečīkstēt par traumām u.t.t., tad tas ir apbrīnas vērts...
|
| Mon May 24, 2010 9:37 am |
|
 |
palaidniex
Member of

Komentāri: 15407
1996 Alfa-Romeo Spider
|
ralfins rakstīja:...pasaku godīgi - biju par krieviem, un negribu te pīt iekšā politiku un citus sūdus (kāds sakars Bikova lentītei ar hokeju?). Man vienkārši patīk Krievijas izlases attieksme pret hokeju un savu valsti - ja hokejisti kuriem sen nekas nevienam nav jāpierāda, kuri ir vieni no labākajiem, atsevišķi eksemplāri pat lābākie pasaulē ir gatavi grauzt šitā ledu par savu karogu, un nečīkstēt par traumām u.t.t., tad tas ir apbrīnas vērts... 
nu jā, bet spēlē pret Vāciju tās superzveigznes bija visai lēnas...
BIju gaidījis labāku spēli.
Kapāt līdz galam, grauzt ledu un palikt rupjam, kad iet sūdīgi tomēr ir divas dazādas lietas...
_________________ in Busso we trust...
|
| Mon May 24, 2010 9:41 am |
|
 |
Nr.7
Member of

Pievienojies: 12 Oct 2006
Komentāri: 4677
2000 Alfa-Romeo 156
|
vienmēr fanoju pret čehiem, jo tik nedžentelmeniski neviena cita tauta hokeju nespēlē. Katrā divcīņā elkonis sejā, katrā kontaktā vispirms tiek iesists ar nūju utt.. gan jau hokeju spēlējošie papildinātu ar vēl citām niansēm. Pretīgi!
Vienmēr patikusi kombinacionāli skaista spēle, tāpēc finālā gribēju redzēt Krievija-Zviedrija.
_________________ SPecial Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge and Extortion
|
| Mon May 24, 2010 9:54 am |
|
 |
Oga
Member of

Pievienojies: 29 Jun 2006
Komentāri: 12375
2004 Alfa-Romeo 156GTA
|
Tāpat kā savulaik ar Materazzi - uzvarētājus nesoda. Nav svarīgi, cik kurš rupji spēlē (man, starp citu, likās, ka atbrīvotāji šoreiz bija daudz rupjāki kā čehi), cik noraidījumu, cik smuki kombinē, uttuc. Šai gadījumā uzvarēja cītīgākā un saliedētākā komanda. Vispār izskatījās, ka terminatora trenētie bija pamatīgi izšāvuši pulveri, ieriekšējās spēlēs visiem pierādot, ka spēj uzvarēt jebkuru. Es gaidīju skatāmāku hokeju no Krievijas izlases puses. Kopumā spēle noturēja intrigu un spriedzi līdz pēdējai sekundei. Paldies Čehijas izlasei par to, kā arī par to, ka apturēja Krievijas uzvaras gājienu pēdējo 3 čempionātu garumā.
_________________ Alfa Romeo Spider S3
Alfa Romeo 156 GTA
Maserati Quattroporte V Automatica
|
| Mon May 24, 2010 10:28 am |
|
 |
arba
Member of

Pievienojies: 16 Jul 2006
Komentāri: 5514
1975 Alfa-Romeo GTV 2000 Bertone
|
|
| Mon May 24, 2010 10:55 am |
|
 |
Nr.7
Member of

Pievienojies: 12 Oct 2006
Komentāri: 4677
2000 Alfa-Romeo 156
|
patīk sports. Par politiku neko nezinu, jo neinteresē  tāpēc nekādus zemtekstus nevēlos pamanīt. Esmu 100% pārliecināts, ka par politiku uzkāpjot uz ledus neviens nedomā ne sekundi. Par to domā tikai onkas kabinetos un pie tv ekrāniem.
BET pašam patīk sadot pa pakaļu pašam spēlējot dažādus sportus pret leišiem, igauņiem, krieviem, zviedriem
No čehu hokeja baudījumu negūstu nekad. Patīk, kā čehi spēlē futbolu.
_________________ SPecial Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge and Extortion
|
| Mon May 24, 2010 11:05 am |
|
 |
Quattordici
Member of

Pievienojies: 10 Apr 2007
Komentāri: 4652
|
Mes te par hokeju vai par krieviem?
Nav starpibas ar kadam lentitem komanda spele, ja vien ta spele labi un rezultativi =) tas ir tikai sports
|
| Mon May 24, 2010 3:12 pm |
|
 |
|
|