Atbildēt pie šī temata 37 lapa no 96 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3 ... 36, 37, 38 ... 94, 95, 96  Nākošais
F1
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Tas bij labais  Doh!  Kaut kā taču vajag izklaidēt skatītājus!
Pēc kāda laiciņa taču mac larenisti arī mēģināja parādīt tādu pašu triku aiwa

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
http://sundayafternoonclub.blogs.topgear.com/

diskusijas par temu un ari video tiem, kas neredzeja. diez gan neparprotami redzams, ka Vettels bremzejot drusku parava pa labi, ar to ari pietika. no otras puses Webers ka auns turpinaja pilit pa savu trajektoriju lai tur vai kas...

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
...patīk mazais fricis, bet nu šajā situācijā viņš reāli nolažoja, es Vēbera vietā ar brauktu pa savu traektoriju, jo laist garām vai mainit savu traektoriju lai kādam citam (pat komandas biedram) ir ērtāk nav pienākums... Rolling Eyes

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Neredzu iemeslu vainot Weberu, viņš ievēroja savu trajektoriju, pat nebaidot. Un galu galā, viņš tomēr aizveda komandai punktus atšķirībā no Vetela.
Vetels pats vainīgs ka bremzējot nedaudz nobīdijās no trajektorijas.
Ja viņiem nebūtu vienādi punkti, būtu čempionāta beigas un Vetelam būtu jākonkurē ar kādas citas komandas pārstāvi par titulu, tad es saprastu, ka Weberam jālaiž Vetels komandas dēļ, bet šajā gadījumā - lai Vetels iet stūrī nokaunās.

Put yourself in a corner and find a way out!

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
un otri divi komandas biedri yo

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
...šiten IMHO melnais pa rupjo nolaida, bet tas subjektīvi, jo man viņš vienkārši nepatīk... aiwa

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
eu, viņi tur visi ir ņēmuši privātstundas pie vecās asbesta vecenes Monikas Spis, kura vadīja ar šādiem izlēcieniem pilno AutoDeltas komandu WTCC? aiwa

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
ralfins rakstīja:
...šiten IMHO melnais pa rupjo nolaida, bet tas subjektīvi, jo man viņš vienkārši nepatīk... aiwa

mašīnas bij blakus. Batons atstāja mazāk par 1 mašīnas platuma, kas ir nekorekti. Pēc tam hamiltons izejā atriebās vispār neatstājot vietu. Baltādainais ralfins pret nr7 ir rīkojies identiski, tāpēc baltādainais nr7 pret ralfinu ir izrīkojas tieši tāpat. Razz

imo fettela un vebera incidentā viennozīmīgi vainīgs fetels.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Nr.7 rakstīja:
ralfins rakstīja:

mašīnas bij blakus. Batons atstāja mazāk par 1 mašīnas platuma, kas ir nekorekti. Pēc tam hamiltons izejā atriebās vispār neatstājot vietu. Baltādainais ralfins pret nr7 ir rīkojies identiski, tāpēc baltādainais nr7 pret ralfinu ir izrīkojas tieši tāpat. Razz

imo fettela un vebera incidentā viennozīmīgi vainīgs fetels.

... crazy ja nr7 nebūtu baltādains, tad ralfins pēc tāda nr7 gājien būtu izrīkojies vēl savādāk... Wink

P.S. es tak teicu, ka mans viedoklis ir subjektīvs, jo man viņš vienkārši N E P A T Ī K... Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Veči pīs, varat atbraukt kādreiz karta mačus paskatīties ar aliņu rokā. Viss notiek tāpatās, ja kas un diskābeļi neseko.. Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
...frici IMHO bišku lobē, es palieku pie sava viedokļa - vainīgs mazais... Rolling Eyes
P.S. Vēbers nepaziņoja, ka ir lēnāks... Doh!  Doh!  Doh!
http://www.f1.lv/public/41615.html

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Kautkas ļoti redzēts, tikai citā izpildījumā Smile
http://dai.ly/9EBLi9

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
j.k. rakstīja:
Kautkas ļoti redzēts, tikai citā izpildījumā Smile
http://dai.ly/9EBLi9

Šeit gan es teiktu, ka, Rossi JAU esot iekšmalā, pa ārmalu braucošais čalis vienkārši neatstāja vietu.

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Apmeklēt lietotāja mājas lapu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Citāts:
Mark Webber has extended his contract with Red Bull Racing for another year. The Australian will again partner with Sebastian Vettel, who already had a contract in place taking him through the 2012 season. Webber's decision to remain with Red Bull comes amidst much speculation as to who was at fault for last weekends incident at the Turkish Grand Prix. Whatever the case, it appears that Red Bull, along with Mercedes GP, McLaren and Lotus will retain their driver lineups through 2011...

Tātad tomēr viss labi un raikonens nebūs Red Bull naac

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
j.k. rakstīja:
Citāts:
Mark Webber has extended his contract with Red Bull Racing for another year. The Australian will again partner with Sebastian Vettel, who already had a contract in place taking him through the 2012 season. Webber's decision to remain with Red Bull comes amidst much speculation as to who was at fault for last weekends incident at the Turkish Grand Prix. Whatever the case, it appears that Red Bull, along with Mercedes GP, McLaren and Lotus will retain their driver lineups through 2011...

Tātad tomēr viss labi un raikonens nebūs Red Bull naac

tas tak jau ar ralliju nodarbojas  Laughing

Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 37 lapa no 96 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3 ... 36, 37, 38 ... 94, 95, 96  Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration