| Autors |
Ziņojums |
AMV
Member of

Pievienojies: 23 Nov 2006
Komentāri: 4735
2001 Alfa-Romeo GTV
|
Runājot par apļiem - Iebraucot jārāda pagrieziens. Izbraucot pats par sevi arī. Apļa iekšā ja rādīsi kreiso, nozīmē ka pārkārtojies pa joslām, gluži tā pat kā pa ceļu ar vairākām joslām vienā braukšanas virzienā.
Iesaku šad tad ieiet CSDD lapā un pamēģināt nolikt teorētisko eksāmenu, vidējais šoferītis parasti pieļauj 5-7 ķļūdas (tātad-fail).
_________________ Zvaigznēm ir nozīme
|
| Mon Aug 30, 2010 11:56 pm |
|
 |
KaramBax
Pievienojies: 27 Jun 2007
Komentāri: 1440
Atrašanās vieta: Rīga-Jūrmala
1994 Alfa-Romeo 155
|
Mja. dīvaini ar tiem pagriezieniem (lampiņas slēgalēšanu). Baigi labi atceros, ka Vācijā (kad "mācījos braukt") man instruktors pat aizrādīja, ka pirms iebraukšanas aplī pagrieziens nav jārāda. Kopš tā laika, pagriezienu pirms iebraukšanas aplī nerādu, tieši tāpat kā nerādu pagriezienu, ja galvenais ceļš nogriežas, bet es turpinu ceļu taisni.
|
| Tue Aug 31, 2010 4:29 pm |
|
 |
KaramBax
1994 Alfa-Romeo 155
|
AMV rakstīja:Runājot par apļiem - Iebraucot jārāda pagrieziens. Izbraucot pats par sevi arī. Apļa iekšā ja rādīsi kreiso, nozīmē ka pārkārtojies pa joslām, gluži tā pat kā pa ceļu ar vairākām joslām vienā braukšanas virzienā.
Iesaku šad tad ieiet CSDD lapā un pamēģināt nolikt teorētisko eksāmenu, vidējais šoferītis parasti pieļauj 5-7 ķļūdas (tātad-fail). 
Hehe, nolēmu pamēģināt, izkritu, bet par šo pilnīgi noteikti esmu pārliecināts, ka pareizā atbilde ir nepareiza, savukārt pareizās atbildes "reizē ar sarkano" nav.
Man jālaiž zilais, bet zilajam ir jālaiž dzeltenais,bet dzeltenajam būtu jālaiž mani - iestājas situācija, kad vadītājiem kautkā savstarpēji jāvienojas par to, kurš brauks pirmais.
|
| Tue Aug 31, 2010 4:55 pm |
|
 |
MartinsT
Member of

Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 12216
Atrašanās vieta: Rīga
|
1. dzeltenais
2. zilais
3. Tu un sarkanais
|
| Tue Aug 31, 2010 5:03 pm |
|
 |
Edc
Member of

Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 3475
1999 Alfa-Romeo GTV
|
Pirmais brauc sarkanais, tad zilais iebrauc krustā un laiž dzelteno, tad Tu gar zilā aizmuguri izbrauc krustu kā otrais... tālāk dzeltenais un tad zilais pabeidz giezties.
Kā izskatās visi ir aizmirsuši "labās rokas" likumu
|
| Tue Aug 31, 2010 5:03 pm |
|
 |
MartinsT
Member of

|
aa nu jaa, Edc taisnība, dabā zilais vienkārši paņem bik slīpāk un negaida kamēr sarkanais pazūd
|
| Tue Aug 31, 2010 5:05 pm |
|
 |
KaramBax
1994 Alfa-Romeo 155
|
Lai nu kā, šitas jautājums no eksāmena jāmet ārā. Zilais jau neredz, ka sarkanais rāda pagriezienu... sarkanais aizbrauc pirmais, tātad, lai ievērotu noteikumus (pareizo atbildi), man jāmauc kā otrajam (varbūt pirms tam liekot saprast zilajam un dzeltenajam kurš ir priekšnieks).
|
| Tue Aug 31, 2010 5:12 pm |
|
 |
Edc
Member of

1999 Alfa-Romeo GTV
|
KaramBax rakstīja:Lai nu kā, šitas jautājums no eksāmena jāmet ārā. Zilais jau neredz, ka sarkanais rāda pagriezienu... sarkanais aizbrauc pirmais, tātad, lai ievērotu noteikumus (pareizo atbildi), man jāmauc kā otrajam (varbūt pirms tam liekot saprast zilajam un dzeltenajam kurš ir priekšnieks).
 Tev labā puse ir aizņemta! Gaidi kamēr atbrīvosies....
|
| Tue Aug 31, 2010 5:13 pm |
|
 |
Edc
Member of

1999 Alfa-Romeo GTV
|
Tikko pats pamēģināju eksi nolikt... 26 no 30 FAILS
Jāiet uz pirmās palīdzības kursiem un jāmācās apstāšanās/stāvēšanas zīmes...
|
| Tue Aug 31, 2010 5:16 pm |
|
 |
Nr.7
Member of

Pievienojies: 12 Oct 2006
Komentāri: 4677
2000 Alfa-Romeo 156
|
 viss vienkārši - skaļi pīpinot un rupji lamājoties agresīvi bmw stilā pārbrauc kā pirmais
_________________ SPecial Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge and Extortion
|
| Tue Aug 31, 2010 5:16 pm |
|
 |
KaramBax
1994 Alfa-Romeo 155
|
Edc rakstīja:KaramBax rakstīja:Lai nu kā, šitas jautājums no eksāmena jāmet ārā. Zilais jau neredz, ka sarkanais rāda pagriezienu... sarkanais aizbrauc pirmais, tātad, lai ievērotu noteikumus (pareizo atbildi), man jāmauc kā otrajam (varbūt pirms tam liekot saprast zilajam un dzeltenajam kurš ir priekšnieks).
Tur jau tā lieta, ka pareizā atbilde ir "pārbrauksiet otrais"
|
| Tue Aug 31, 2010 5:18 pm |
|
 |
Edc
Member of

1999 Alfa-Romeo GTV
|
KaramBax rakstīja:Edc rakstīja:KaramBax rakstīja:Lai nu kā, šitas jautājums no eksāmena jāmet ārā. Zilais jau neredz, ka sarkanais rāda pagriezienu... sarkanais aizbrauc pirmais, tātad, lai ievērotu noteikumus (pareizo atbildi), man jāmauc kā otrajam (varbūt pirms tam liekot saprast zilajam un dzeltenajam kurš ir priekšnieks).
Tur jau tā lieta, ka pareizā atbilde ir "pārbrauksiet otrais" 
Ā, e sdomāju, ka pareizā ir otrais...
Tad ir cits scenārijs. Sarkanais pa labi, zilais iebrauc krustā un tur arī paliek, tad dzeltenais aizbrauc, jo tu nemaz netiec krustā, tad zilais atbrīvo krustu un tu vari tikt cauri....
|
| Tue Aug 31, 2010 5:22 pm |
|
 |
MartinsT
Member of

|
krustojumu PĀRBRAUC tikai 2 auto, no kuriem tu esi otrais. vēl 2 nogriežās. protams pilnīgi debīiiiiiili, bet cits izskaidrojums man nav kapēc pareizā atbilde ir "pārbrauc otrais".......bet tad arī "pārbrauc pēdējais" arī jābūt pareizi
|
| Tue Aug 31, 2010 5:28 pm |
|
 |
elbee
Member of

Pievienojies: 29 Jun 2006
Komentāri: 21646
|
|
| Tue Aug 31, 2010 5:38 pm |
|