Atbildēt pie šī temata 142 lapa no 344 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3 ... 141, 142, 143 ... 342, 343, 344  Nākošais
Ceļu satiksme (CP, radari, avarijas...)
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Runājot par apļiem - Iebraucot jārāda pagrieziens. Izbraucot pats par sevi arī. Apļa iekšā ja rādīsi kreiso, nozīmē ka pārkārtojies pa joslām, gluži tā pat kā pa ceļu ar vairākām joslām vienā braukšanas virzienā.
Iesaku šad tad ieiet CSDD lapā un pamēģināt nolikt teorētisko eksāmenu, vidējais šoferītis parasti pieļauj 5-7 ķļūdas (tātad-fail). alien

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Mja. dīvaini ar tiem pagriezieniem (lampiņas slēgalēšanu). Baigi labi atceros, ka Vācijā (kad "mācījos braukt") man instruktors pat aizrādīja, ka pirms iebraukšanas aplī pagrieziens nav jārāda. Kopš tā laika, pagriezienu pirms iebraukšanas aplī nerādu, tieši tāpat kā nerādu pagriezienu, ja galvenais ceļš nogriežas, bet es turpinu ceļu taisni.

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
AMV rakstīja:
Runājot par apļiem - Iebraucot jārāda pagrieziens. Izbraucot pats par sevi arī. Apļa iekšā ja rādīsi kreiso, nozīmē ka pārkārtojies pa joslām, gluži tā pat kā pa ceļu ar vairākām joslām vienā braukšanas virzienā.
Iesaku šad tad ieiet CSDD lapā un pamēģināt nolikt teorētisko eksāmenu, vidējais šoferītis parasti pieļauj 5-7 ķļūdas (tātad-fail). alien

Hehe, nolēmu pamēģināt, izkritu, bet par šo pilnīgi noteikti esmu pārliecināts, ka pareizā atbilde ir nepareiza, savukārt pareizās atbildes "reizē ar sarkano" nav.

Man jālaiž zilais, bet zilajam ir jālaiž dzeltenais,bet dzeltenajam būtu jālaiž mani - iestājas situācija, kad vadītājiem kautkā savstarpēji jāvienojas par to, kurš brauks pirmais.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
1. dzeltenais
2. zilais
3. Tu un sarkanais

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Pirmais brauc sarkanais, tad zilais iebrauc krustā un laiž dzelteno, tad Tu gar zilā aizmuguri izbrauc krustu kā otrais... tālāk dzeltenais un tad zilais pabeidz giezties. naac

Kā izskatās visi ir aizmirsuši "labās rokas" likumu Razz

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
aa nu jaa, Edc taisnība, dabā zilais vienkārši paņem bik slīpāk un negaida kamēr sarkanais pazūd  Laughing

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Lai nu kā, šitas jautājums no eksāmena jāmet ārā. Zilais jau neredz, ka sarkanais rāda pagriezienu... sarkanais aizbrauc pirmais, tātad, lai ievērotu noteikumus (pareizo atbildi), man jāmauc kā otrajam (varbūt pirms tam liekot saprast zilajam un dzeltenajam kurš ir priekšnieks).

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
KaramBax rakstīja:
Lai nu kā, šitas jautājums no eksāmena jāmet ārā. Zilais jau neredz, ka sarkanais rāda pagriezienu... sarkanais aizbrauc pirmais, tātad, lai ievērotu noteikumus (pareizo atbildi), man jāmauc kā otrajam (varbūt pirms tam liekot saprast zilajam un dzeltenajam kurš ir priekšnieks).

Doh! Tev labā puse ir aizņemta! Gaidi kamēr atbrīvosies....

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Tikko pats pamēģināju eksi nolikt... 26 no 30 FAILS aiwa
Jāiet uz pirmās palīdzības kursiem un jāmācās apstāšanās/stāvēšanas zīmes...  Sad

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Doh! viss vienkārši - skaļi pīpinot un rupji lamājoties agresīvi bmw stilā pārbrauc kā pirmais

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Edc rakstīja:
KaramBax rakstīja:

Tur jau tā lieta, ka pareizā atbilde ir "pārbrauksiet otrais"  Twisted Evil

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
KaramBax rakstīja:
Edc rakstīja:
KaramBax rakstīja:

Tur jau tā lieta, ka pareizā atbilde ir "pārbrauksiet otrais"  Twisted Evil

Ā, e sdomāju, ka pareizā ir otrais...  Embarassed

Tad ir cits scenārijs. Sarkanais pa labi, zilais iebrauc krustā un tur arī paliek, tad dzeltenais aizbrauc, jo tu nemaz netiec krustā, tad zilais atbrīvo krustu un tu vari tikt cauri....  Rolling Eyes

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
krustojumu PĀRBRAUC tikai 2 auto, no kuriem tu esi otrais. vēl 2 nogriežās. protams pilnīgi debīiiiiiili, bet cits izskaidrojums man nav kapēc pareizā atbilde ir "pārbrauc otrais".......bet tad arī "pārbrauc pēdējais" arī jābūt pareizi

Doh!

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Edc rakstīja:
Tikko pats pamēģināju eksi nolikt... 26 no 30 FAILS aiwa
Jāiet uz pirmās palīdzības kursiem un jāmācās apstāšanās/stāvēšanas zīmes...  Sad

mle  Twisted Evil

Citāts:
Eksāmens ir beidzies.
Jūs pareizi atbildējāt uz 24 no 30 jautājumiem un eksāmenu kārtojāt 12 minūtes un 53 sekundes.
Eksāmenu Jūs neesat nokārtojis/-usi.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
izradas, ka tramvajam nav "vienmer taisniba"

Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 142 lapa no 344 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3 ... 141, 142, 143 ... 342, 343, 344  Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration