Atbildēt pie šī temata 6 lapa no 8 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Nākošais
Kods
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
KaramBax rakstīja:
lazyeye rakstīja:
bik padomāju un aizdegos.. nafigam Alfā vispār likt gāzi.. nošaujiet mani, bet 3.2 GTA likt gāzi, lai taupītu benzīnu būtu mau%$&a. Gāzi var Cayennei iebāzt.. minivenam kādam utml.. ne jau mazai sportiskai itālu mašīnai.

Ja godīgi, neesmu lasījis nevienu atsauksmi, kur tas, kurš ielicis gāzi (lai pats ar to brauktu), būtu to nožēlojis...
Ja brauc ar GTA tikai sporta (vai pašapmierināšanās) pēc, tad varbūt arī jūt tos 3-4 aizmukušos zirgus. Bet, ja ar tādu auto brauc ikdienā, tad lielāku prieku izkdienā sagādā braukt ar 246 zirgiem (250 vietā), nevis ar kautkādiem 150 zirgiem (divlitru vai dīzeli) tāpēc, ka benzīns dārgs.
Un, ja pareizi atceros, tad gāzes variantā paliek, jeb pareizāk sakot, pienāk klāt slēdzītis kā jaunākām mašīnām "sport", tikai ar nozīmi- izslēgt gāzes iekārtu. Un var pašapmierināšanās nolūkos patrenkāt visus 250...

+100, kaut ko līdzīgu gribēju rakstīt.

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
tad kad visi būs salikuši, tad akcīzi pacels tā, ka cenas būs gandrīz vienādas Sad

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
arba rakstīja:
tad kad visi būs salikuši, tad akcīzi pacels tā, ka cenas būs gandrīz vienādas Sad

visi nekad nebūs salikuši un LV vietējiem vīriņiem par akcīzi ir ierobežota teikšana (ir kautkādi koridori kuros var variēt), bet pa lielam jevrokolhozs par to lemj......

ps. par gāzi nedomāju, jo nobraucu 10-15Kkm gadā, TIK liels un līks deguns man vēl nav  shura

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
MartinsT rakstīja:
arba rakstīja:

visi nekad nebūs salikuši un LV vietējiem vīriņiem par akcīzi ir ierobežota teikšana (ir kautkādi koridori kuros var variēt), bet pa lielam jevrokolhozs par to lemj......

ps. par gāzi nedomāju, jo nobraucu 10-15Kkm gadā, TIK liels un līks deguns man vēl nav  shura
Domāju, ka tas brīdis pienāks samērā drīz. Kolhoza priekšniecība gribēs izrādīties "zaļi domājoša". Un, lai veicinātu "biogāzes" ražošanu un izmantošanu automašīnās, šobrīd pa lēto un ar maziem nodokļiem aplikto naftasgāzi un dabasgāzi apliks ar lielākiem nodokļiem. Ja ražošanu subsidēt lāgā nedrīkst, tad vismaz "dabai nedraudzīgo" (un no ārpus ES ievesto) var droši aplikt ar akcīzes nodokli. To akcīzi jau arī dīzelim tik lielu visur liek, lai maksātu apmēram tikpat cik "cepamā eļļa".

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
KaramBax rakstīja:
MartinsT rakstīja:
arba rakstīja:

Domāju, ka tas brīdis pienāks samērā drīz. Kolhoza priekšniecība gribēs izrādīties "zaļi domājoša". Un, lai veicinātu "biogāzes" ražošanu un izmantošanu automašīnās, šobrīd pa lēto un ar maziem nodokļiem aplikto naftasgāzi un dabasgāzi apliks ar lielākiem nodokļiem. Ja ražošanu subsidēt lāgā nedrīkst, tad vismaz "dabai nedraudzīgo" (un no ārpus ES ievesto) var droši aplikt ar akcīzes nodokli. To akcīzi jau arī dīzelim tik lielu visur liek, lai maksātu apmēram tikpat cik "cepamā eļļa".

Tak tikko ziņās stāstīja kā visi liek gāzi un kā gāzes mašīnu procents "nenormāli" pieaudzis. Kā izrādījās tās joprojām ir tikai nedaudz virs 2% no kopējā auto skaita.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Tieši šodien sanāca braukt aiz viena "sagāzētā", smaka nu tāda... domāju, ka salonā atvērts gāzes balons mētājas...
Diez cik tas ir droši pašam "sagāzētajam"un vai pašam nemaz nesmird... Laughing

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu Apmeklēt lietotāja mājas lapu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
nosaujiet mani, bet cik esmu redzejis tad ar gazi pabrauktie motori pec tam normali ar benzinu nestrada Rolling Eyes  es palieku viennozimigi pie ta ka ja gribi taupit ir japerk dizelis  Wink

5 litri dizels maksa tik pat cik 11 litri gaze, nu ta aptuveni,  Rolling Eyes

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
koijotins rakstīja:
nosaujiet mani, bet cik esmu redzejis tad ar gazi pabrauktie motori pec tam normali ar benzinu nestrada Rolling Eyes  es palieku viennozimigi pie ta ka ja gribi taupit ir japerk dizelis  Wink

5 litri dizels maksa tik pat cik 11 litri gaze, nu ta aptuveni,  Rolling Eyes
Emm(c) Oga,nu jau būšu nobraucis kādu 1-2k km ar sagāzētu Chrysler 300M.dvēselīte ir 3.5l v6 Wink viss ir mega forši pēc gāzes mazliet ož tikai stāvot uz vietas un arī tas ir nevis iekārtas dēļ,bet gan kā man paskaidroja amīšu auto pārzinātāji,tas esot dēļ izplūdes sistēmas uzbūves dīvainībām.
Gāzes patēriņš ar nenokalibrētu/nenoadaptētu gāzes iekārtu pa štrāsi ~5-5.5ls uz 100km braucot kruīzē~110-120km/h, pa pilsētu nelecot no plūsmas~7ls uz 100km

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Leisi negribeja "sporta" motoru, kas ar gazi darbinats, diez kapec hmm

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
vispar  offtopic bija tacu atseviski vairaki topiki, kur salidzinat dagvielas

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
elbee rakstīja:
vispar  offtopic bija tacu atseviski vairaki topiki, kur salidzinat dagvielas
+10000

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
elbee rakstīja:
Leisi negribeja "sporta" motoru, kas ar gazi darbinats, diez kapec hmm

varbūt tapēc, ka gāzi vistacamāk būs licis kāds kas brauc daudz km un iespējams, ka kapeikpisējs kurš eļļu maina pa 20Kkm un lej lētāko Laughing

offtopic

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
kā jau rakstīju, es nezinu kā ar zirgiem ieliekot gāzi, ja tie neiet zudumā, ir ok, tik un tā lieks svars automašīnā to ātrāku un manevrēt spējīgāku nepadara. UN tā smaka, kas ir aiz ar gāzi braucošajiem tiešām ir neciešama. tā no 2% mēs pārietu uz 20%, domāju ar likumu būtu jāsāk ierobežot gāzes iekārtas. Chrysler 300M tiešām ir viens no tiem, kam es arī varētu ko tādu ielikt, lai kaut 3.5 V6, trasē ar viņu darīt nav ko.
un kurš tur vēl kko teica par 2.0 naudas taupītājiem - nav jau tā, ka GTA kāds pakaļ sviestu par 2 eiro.. labs GTA Vācijā ap 10k eiro nāk, un tad vēl jāpameklē.. tā, ka sākas viss jau ne degvielā. būtu mums vidējais līmenis kā Norvēģijā, gan jau šis forums būtu AlfistiGTA.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
lazyeye rakstīja:
kā jau rakstīju, es nezinu kā ar zirgiem ieliekot gāzi, ja tie neiet zudumā, ir ok, tik un tā lieks svars automašīnā to ātrāku un manevrēt spējīgāku nepadara. UN tā smaka, kas ir aiz ar gāzi braucošajiem tiešām ir neciešama. tā no 2% mēs pārietu uz 20%, domāju ar likumu būtu jāsāk ierobežot gāzes iekārtas. Chrysler 300M tiešām ir viens no tiem, kam es arī varētu ko tādu ielikt, lai kaut 3.5 V6, trasē ar viņu darīt nav ko.
un kurš tur vēl kko teica par 2.0 naudas taupītājiem - nav jau tā, ka GTA kāds pakaļ sviestu par 2 eiro.. labs GTA Vācijā ap 10k eiro nāk, un tad vēl jāpameklē.. tā, ka sākas viss jau ne degvielā. būtu mums vidējais līmenis kā Norvēģijā, gan jau šis forums būtu AlfistiGTA.

Es ar šo 145 6 gadus nobraukāju bez gāzes (gandrīz 100kkm). Man lielāks prieks tagad braukt ar ~dīzeļa patēriņu, kā pagājušo gadu ar benzīnu. Jaudas zudumus nejūtu vispār. Tīrākajam braukšanas priekam man ir 75'ā, tai gāzi neredzēt kā savas ausis un nejau tādēļ ka man liekas ka gāze sabeigs kautko, bet gan tādēļ ka tik vecam auto papildus sistēmu kas var saiet sviestā man nevajag.

Put yourself in a corner and find a way out!

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
lieks svars pārdesmit kg arī ir ielejot pilnu bāku  Laughing

un smird tie uzgāzētie auto kam nav kautkas kārtībā, tāpat kā nopisti dīzeļi ar melliem dūmiem un benzīnieki ar ziliem dūmiem  Wink

Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 6 lapa no 8 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration