Atbildēt pie šī temata 2 lapa no 6 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5, 6  Nākošais
Airbag lampiņa!
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
lielā daļā stāstu mēs paši tās airbagu lampiņas uzbudinam. Kā man stāstija 1 pazīstams mehs, pamīcoties uz ceļgaliem pa priekšējiem sēdekļiem praktiski jebkurai mašīnai iebūvētos sensorus var sa3,14st. defekta laicīga nonovēršana izsauc vadības bloka lēnu nāvi (lasi - diskotēku panelī).

Pac šo teoriju pārbaudijis neesmu, bet nu izklausās ticami. mana iepriekšējā 147 pēc tupēšanas sēdeklī dabuja paviesoties pie PC

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
NIKSONS rakstīja:
lielā daļā stāstu mēs paši tās airbagu lampiņas uzbudinam. Kā man stāstija 1 pazīstams mehs, pamīcoties uz ceļgaliem pa priekšējiem sēdekļiem praktiski jebkurai mašīnai iebūvētos sensorus var sa3,14st. defekta laicīga nonovēršana izsauc vadības bloka lēnu nāvi (lasi - diskotēku panelī).

Pac šo teoriju pārbaudijis neesmu, bet nu izklausās ticami. mana iepriekšējā 147 pēc tupēšanas sēdeklī dabuja paviesoties pie PC

Visi tak normāli sēž sēdekļos Shocked Pasēdēšana uz ceļiem ir domāts tā fuck , ja smokin

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
tipa - degoša air-bag lampiņa liecina par nesenu seksu iekš tā auto?

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Achtung! Turn off passanger airbag to have children ;D

Put yourself in a corner and find a way out!

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
nu taa, man arii bloks esot nospraadzis  Mad pa ~100ls it kaa kaut kas remonteejot, bet nav iisti ticiibas. karoche pizvinjzirgs to airbag bloku!

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
un es uz celjiem neesmu seedeejis ne vadiitaaja ne blakusseedeetajaa benkjii, 166 aizmuguree ir daudz eertaak shura bet tur it kaa nav nekaadu sensoru hmm

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
elbee rakstīja:
un es uz celjiem neesmu seedeejis ne vadiitaaja ne blakusseedeetajaa benkjii, 166 aizmuguree ir daudz eertaak shura bet tur it kaa nav nekaadu sensoru hmm

risinājums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
hmm.. Seller reitings puslīdz ok. Varētu būt risinājums.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Pat ja defekts noveersts, lampinju var nomest tikai ar kompi. Par bloku leeno pirmaa dzirdeeshana, bet mazs nekotakts tajaa pashaa blakussedeetaaja seedeklii var to iededzinaat un itin biezhi pie vainas ir jostu spriegotaaji. Airbag,-OBD shtekeris 3 kaaja... KTS njem.

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
casee rakstīja:
Airbag,-OBD shtekeris 3 kaaja... KTS njem.

Ā nu skaidrs  Rolling Eyes

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
j.k. rakstīja:
casee rakstīja:
Airbag,-OBD shtekeris 3 kaaja... KTS njem.

Ā nu skaidrs  Rolling Eyes

TUR KU DROSHINAATAAJI TUR OBD STANDARTA DIAGNOSTIKAS 16 KAAJU SHTEKERIS. PIE MUMS BEZ DIILERU SKANERIEM VEERAA NJEMAMI TIKAI BOSCH KTS UN LAUNCH BET AR STANDARTA SAVIENOJUMU NESANAAK VAJAG MULTIPLEXERI AR ATSEVISHKU SAVIENOJUMU  156TAJAI AIRBAG UZ 3 KAAJU + UN - NO JEBKURIENES AUTO...

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Pasha mulkiibas deelj, atvienoju kreeslu pie iesleegtas aizdedzes, iedegaas taa airbag lampa. Un atvienojot akumulaatoru nenodziest. Taatad laikam tikai piesleedzot pie boscha (kts ir pieejams) war tikt nodzeesta?

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Vot figzin kur ir palikusi taa diskusija ko ziemaa izveicaam par airbagiem. Es to nespeeju atrast nekur, lai ari izshuriju mekleetaaju.

Bet iisumaa uz tautas pieprasijumu iemetishu teoriju par Airbag lampas nomeshanu:

Go to Alfadiag.net,
Download and install software and purchase license,
fit cable to USB port (com 3) Standarta kabelim ar ko sledzas klaat buus jauzlode peremichka no 7 uz 3 kaaju tam 16nieka shtekerim. ,
plug cable into car 16 pin diagnotic port,
Turn key to MAR (turn off all accessories, fan, rear screen heater, lights etc),
run Alfadiag,
Select "Airbag my'99" vai my'97,
Select "Fault Codes" tab,
Click "read fault codes"
Note codes down,
Click on "Clear Fault Codes",
Ensure Airbag light extinguishes.
Disconnect from ECU,
Turn off ignition,
Unplug car from laptop and pack up.

Un te dazhas piebildes:
1. Neesmu pats testeejis. Info naak no http://www.alfaowner.com/Forum/alfa-147-156-and-gt/164965-step-by-step-for-airbag-reset.html
2. Ne visi airbag bloki ir lasaami un reseteejami. Tas katram pasham japarbauda.
3. Viss uz katra pasha atbildiibu. Kad beidzot tikshu atkal pie braucosha auto, tad notesteeshu.

Parejiem blokiem sekojoshi:
Pin 1 - ABS
Pin 3 Airbag
Pin 7 Main pin ( reads directly engine ECU)
Pin 9 - Power steering system.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
finns rakstīja:
Vot figzin kur ir palikusi taa diskusija ko ziemaa izveicaam par airbagiem. Es to nespeeju atrast nekur, lai ari izshuriju mekleetaaju.

Bet iisumaa uz tautas pieprasijumu iemetishu teoriju par Airbag lampas nomeshanu:

Go to Alfadiag.net,
Download and install software and purchase license,
fit cable to USB port (com 3) Standarta kabelim ar ko sledzas klaat buus jauzlode peremichka no 7 uz 3 kaaju tam 16nieka shtekerim. ,
plug cable into car 16 pin diagnotic port,
Turn key to MAR (turn off all accessories, fan, rear screen heater, lights etc),
run Alfadiag,
Select "Airbag my'99" vai my'97,
Select "Fault Codes" tab,
Click "read fault codes"
Note codes down,
Click on "Clear Fault Codes",
Ensure Airbag light extinguishes.
Disconnect from ECU,
Turn off ignition,
Unplug car from laptop and pack up.

Un te dazhas piebildes:
1. Neesmu pats testeejis. Info naak no http://www.alfaowner.com/Forum/alfa-147-156-and-gt/164965-step-by-step-for-airbag-reset.html
2. Ne visi airbag bloki ir lasaami un reseteejami. Tas katram pasham japarbauda.
3. Viss uz katra pasha atbildiibu. Kad beidzot tikshu atkal pie braucosha auto, tad notesteeshu.

Parejiem blokiem sekojoshi:
Pin 1 - ABS
Pin 3 Airbag
Pin 7 Main pin ( reads directly engine ECU)
Pin 9 - Power steering system.

Ne visi errori ir nodzeshami. Man tieshi viens tads errors ir palicis manam un donora blokam(tagad nepateikshu nr.), kur palasot forumus var izlasit, ka to nevar ar shito parasto vadu idzest. Var tik par kaut kaadaam naudaam sataisiit.

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
briedisr rakstīja:

Ne visi errori ir nodzeshami. Man tieshi viens tads errors ir palicis manam un donora blokam(tagad nepateikshu nr.), kur palasot forumus var izlasit, ka to nevar ar shito parasto vadu idzest. Var tik par kaut kaadaam naudaam sataisiit.

Ir taada lieta. Protams ne visu varees ar to kabeli izdariit, bet manam konkreeti ir probleema ar kontaktu zem vadiitaaja benjkja. To var nodzeest.
... ja vien var piesleegties Sad

Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 2 lapa no 6 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5, 6  Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration