Autors |
Ziņojums |
NIKSONS
Pievienojies: 10 May 2007
Komentāri: 4423
2012 Alfa-Romeo voyager
|
lielā daļā stāstu mēs paši tās airbagu lampiņas uzbudinam. Kā man stāstija 1 pazīstams mehs, pamīcoties uz ceļgaliem pa priekšējiem sēdekļiem praktiski jebkurai mašīnai iebūvētos sensorus var sa3,14st. defekta laicīga nonovēršana izsauc vadības bloka lēnu nāvi (lasi - diskotēku panelī).
Pac šo teoriju pārbaudijis neesmu, bet nu izklausās ticami. mana iepriekšējā 147 pēc tupēšanas sēdeklī dabuja paviesoties pie PC
|
Fri Jul 06, 2007 1:05 pm |
|
 |
Presto
Pievienojies: 13 Jul 2006
Komentāri: 1969
Atrašanās vieta: Rīga
|
NIKSONS rakstīja:lielā daļā stāstu mēs paši tās airbagu lampiņas uzbudinam. Kā man stāstija 1 pazīstams mehs, pamīcoties uz ceļgaliem pa priekšējiem sēdekļiem praktiski jebkurai mašīnai iebūvētos sensorus var sa3,14st. defekta laicīga nonovēršana izsauc vadības bloka lēnu nāvi (lasi - diskotēku panelī).
Pac šo teoriju pārbaudijis neesmu, bet nu izklausās ticami. mana iepriekšējā 147 pēc tupēšanas sēdeklī dabuja paviesoties pie PC
Visi tak normāli sēž sēdekļos  Pasēdēšana uz ceļiem ir domāts tā  , ja
|
Fri Jul 06, 2007 1:48 pm |
|
 |
smic
Pievienojies: 12 Jul 2006
Komentāri: 5497
Atrašanās vieta: Ķ.
2010 Alfa-Romeo Brera
|
tipa - degoša air-bag lampiņa liecina par nesenu seksu iekš tā auto?
_________________ @Scmic
|
Fri Jul 06, 2007 1:59 pm |
|
 |
j.k.
Member of

Komentāri: 15462
2005 Alfa-Romeo 156GTA
|
Achtung! Turn off passanger airbag to have children ;D
_________________ 156GTA, 75TS
Put yourself in a corner and find a way out!
|
Fri Jul 06, 2007 2:02 pm |
|
 |
elbee
Member of

Pievienojies: 29 Jun 2006
Komentāri: 21646
|
nu taa, man arii bloks esot nospraadzis  pa ~100ls it kaa kaut kas remonteejot, bet nav iisti ticiibas. karoche pizvinjzirgs to airbag bloku!
|
Fri Jul 06, 2007 3:20 pm |
|
 |
elbee
Member of

Pievienojies: 29 Jun 2006
Komentāri: 21646
|
un es uz celjiem neesmu seedeejis ne vadiitaaja ne blakusseedeetajaa benkjii, 166 aizmuguree ir daudz eertaak  bet tur it kaa nav nekaadu sensoru
|
Fri Jul 06, 2007 3:22 pm |
|
 |
smic
Komentāri: 5497
Atrašanās vieta: Ķ.
2010 Alfa-Romeo Brera
|
elbee rakstīja:un es uz celjiem neesmu seedeejis ne vadiitaaja ne blakusseedeetajaa benkjii, 166 aizmuguree ir daudz eertaak bet tur it kaa nav nekaadu sensoru 
risinājums
_________________ @Scmic
|
Fri Jul 06, 2007 4:35 pm |
|
 |
j.k.
Member of

2005 Alfa-Romeo 156GTA
|
hmm.. Seller reitings puslīdz ok. Varētu būt risinājums.
|
Fri Jul 06, 2007 4:39 pm |
|
 |
casee
Pievienojies: 18 May 2007
Komentāri: 15
|
Pat ja defekts noveersts, lampinju var nomest tikai ar kompi. Par bloku leeno pirmaa dzirdeeshana, bet mazs nekotakts tajaa pashaa blakussedeetaaja seedeklii var to iededzinaat un itin biezhi pie vainas ir jostu spriegotaaji. Airbag,-OBD shtekeris 3 kaaja... KTS njem.
|
Fri Jul 06, 2007 5:19 pm |
|
 |
j.k.
Member of

2005 Alfa-Romeo 156GTA
|
casee rakstīja:Airbag,-OBD shtekeris 3 kaaja... KTS njem.
Ā nu skaidrs
|
Fri Jul 06, 2007 5:49 pm |
|
 |
casee
Pievienojies: 18 May 2007
Komentāri: 15
|
j.k. rakstīja:casee rakstīja:Airbag,-OBD shtekeris 3 kaaja... KTS njem.
Ā nu skaidrs 
TUR KU DROSHINAATAAJI TUR OBD STANDARTA DIAGNOSTIKAS 16 KAAJU SHTEKERIS. PIE MUMS BEZ DIILERU SKANERIEM VEERAA NJEMAMI TIKAI BOSCH KTS UN LAUNCH BET AR STANDARTA SAVIENOJUMU NESANAAK VAJAG MULTIPLEXERI AR ATSEVISHKU SAVIENOJUMU 156TAJAI AIRBAG UZ 3 KAAJU + UN - NO JEBKURIENES AUTO...
|
Fri Jul 06, 2007 10:48 pm |
|
 |
AMV
Member of

Pievienojies: 23 Nov 2006
Komentāri: 4735
2001 Alfa-Romeo GTV
|
Pasha mulkiibas deelj, atvienoju kreeslu pie iesleegtas aizdedzes, iedegaas taa airbag lampa. Un atvienojot akumulaatoru nenodziest. Taatad laikam tikai piesleedzot pie boscha (kts ir pieejams) war tikt nodzeesta?
|
Thu Jul 19, 2007 6:32 pm |
|
 |
finns
Pievienojies: 07 May 2009
Komentāri: 1266
Atrašanās vieta: Rīga / Helsinki
1988 Alfa-Romeo 33
|
Vot figzin kur ir palikusi taa diskusija ko ziemaa izveicaam par airbagiem. Es to nespeeju atrast nekur, lai ari izshuriju mekleetaaju.
Bet iisumaa uz tautas pieprasijumu iemetishu teoriju par Airbag lampas nomeshanu:
Go to Alfadiag.net,
Download and install software and purchase license,
fit cable to USB port (com 3) Standarta kabelim ar ko sledzas klaat buus jauzlode peremichka no 7 uz 3 kaaju tam 16nieka shtekerim. ,
plug cable into car 16 pin diagnotic port,
Turn key to MAR (turn off all accessories, fan, rear screen heater, lights etc),
run Alfadiag,
Select "Airbag my'99" vai my'97,
Select "Fault Codes" tab,
Click "read fault codes"
Note codes down,
Click on "Clear Fault Codes",
Ensure Airbag light extinguishes.
Disconnect from ECU,
Turn off ignition,
Unplug car from laptop and pack up.
Un te dazhas piebildes:
1. Neesmu pats testeejis. Info naak no http://www.alfaowner.com/Forum/alfa-147-156-and-gt/164965-step-by-step-for-airbag-reset.html
2. Ne visi airbag bloki ir lasaami un reseteejami. Tas katram pasham japarbauda.
3. Viss uz katra pasha atbildiibu. Kad beidzot tikshu atkal pie braucosha auto, tad notesteeshu.
Parejiem blokiem sekojoshi:
Pin 1 - ABS
Pin 3 Airbag
Pin 7 Main pin ( reads directly engine ECU)
Pin 9 - Power steering system.
|
Fri Jun 11, 2010 2:04 pm |
|
 |
briedis
Pievienojies: 11 Aug 2008
Komentāri: 596
1998 Alfa-Romeo 156 Zender
|
finns rakstīja:Vot figzin kur ir palikusi taa diskusija ko ziemaa izveicaam par airbagiem. Es to nespeeju atrast nekur, lai ari izshuriju mekleetaaju.
Bet iisumaa uz tautas pieprasijumu iemetishu teoriju par Airbag lampas nomeshanu:
Go to Alfadiag.net,
Download and install software and purchase license,
fit cable to USB port (com 3) Standarta kabelim ar ko sledzas klaat buus jauzlode peremichka no 7 uz 3 kaaju tam 16nieka shtekerim. ,
plug cable into car 16 pin diagnotic port,
Turn key to MAR (turn off all accessories, fan, rear screen heater, lights etc),
run Alfadiag,
Select "Airbag my'99" vai my'97,
Select "Fault Codes" tab,
Click "read fault codes"
Note codes down,
Click on "Clear Fault Codes",
Ensure Airbag light extinguishes.
Disconnect from ECU,
Turn off ignition,
Unplug car from laptop and pack up.
Un te dazhas piebildes:
1. Neesmu pats testeejis. Info naak no http://www.alfaowner.com/Forum/alfa-147-156-and-gt/164965-step-by-step-for-airbag-reset.html
2. Ne visi airbag bloki ir lasaami un reseteejami. Tas katram pasham japarbauda.
3. Viss uz katra pasha atbildiibu. Kad beidzot tikshu atkal pie braucosha auto, tad notesteeshu.
Parejiem blokiem sekojoshi:
Pin 1 - ABS
Pin 3 Airbag
Pin 7 Main pin ( reads directly engine ECU)
Pin 9 - Power steering system.
Ne visi errori ir nodzeshami. Man tieshi viens tads errors ir palicis manam un donora blokam(tagad nepateikshu nr.), kur palasot forumus var izlasit, ka to nevar ar shito parasto vadu idzest. Var tik par kaut kaadaam naudaam sataisiit.
|
Fri Jun 11, 2010 2:10 pm |
|
 |
finns
Pievienojies: 07 May 2009
Komentāri: 1266
Atrašanās vieta: Rīga / Helsinki
1988 Alfa-Romeo 33
|
briedisr rakstīja:
Ne visi errori ir nodzeshami. Man tieshi viens tads errors ir palicis manam un donora blokam(tagad nepateikshu nr.), kur palasot forumus var izlasit, ka to nevar ar shito parasto vadu idzest. Var tik par kaut kaadaam naudaam sataisiit.
Ir taada lieta. Protams ne visu varees ar to kabeli izdariit, bet manam konkreeti ir probleema ar kontaktu zem vadiitaaja benjkja. To var nodzeest.
... ja vien var piesleegties
|
Fri Jun 11, 2010 2:22 pm |
|
 |
|