Atbildēt pie šī temata 3 lapa no 4 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4  Nākošais
chip tuning
Autors Ziņojums

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Andzan rakstīja:
man likaas,ka ir arii 3.0 V6 turbo ar 24varstiem,bet tad laikam kludos...

tās 3.0 V6 turboversijas ir tīrs aftermarkets - vai nu Novitec, vai nu Autodelta, vai nu kaukas cic/samapals...

Oriģinālu (rūpnieciski ražotu) V6 3.0 turbo nav... Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
starpcitu,kaut kad sakuma,kad domaju par alfu,biju apsveris domu par to GTV. Nenopirku jo nobijos no taa,ka vinja kaa sporta masina varetu but labi nobraukaata.....

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
palaidniex rakstīja:
smic rakstīja:

Gudrinieki. Jums tak abiem vienādas tās 155 (kam nu bija, kam ir). Tikai LBē ar visādu figņu viņa apkarināta, a palaidniekam da limo.

Vai tad mēs ko savādāku apgalvojam? aiwa
(kaut īsti gluži vienādas nesanāk - citas atsperes, čips, amji...)
Tev bija 1.7 uz 155, strīds jau par to, ka 145 nelikās rindinieks 1,7...
ir 1,7 i.e. un 1.7 TS
abi rindinieki, tikai kāpēc viens ir i.e. un otrs TS?

Un kāpēc 1.7 TS ir 115 lopi, bet i.e. 144 vai cik tur?

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu Apmeklēt lietotāja mājas lapu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Andzan rakstīja:
starpcitu,kaut kad sakuma,kad domaju par alfu,biju apsveris domu par to GTV. Nenopirku jo nobijos no taa,ka vinja kaa sporta masina varetu but labi nobraukaata.....

nūū... var arī nebūt nobraukāta
tik pat labi tāda 1.7 arī var būt nodzīta - spīdzināta līdz Red-lainam, jo principā arī ceļ gandrīz līdz red-lainam...
gluži kā Tev ir doma paņemt 1,7 un izvilkt no tās "maksimumu"

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
smic rakstīja:

Un kāpēc 1.7 TS ir 115 lopi, bet i.e. 144 vai cik tur?

Tāpēc, ka 1,7 ar 115 lopiem ir 8V motors ar ķēdi, bet tie i.e. un T.S ir sākot ar 1996, gadu, kad veco 8V ķēdes 1,7 nomainīja ar jauno, 16V siksnas piedzīti 1,7... ar 140 Zs un 144 Zs attiecīgi

Pēdējoreiz rediģējis palaidniex Thu Jun 12, 2008 12:26 am; pavisam rediģēts 1 reizi

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs autor 
nopērc no jk to 145 QV ar 2.0 16v twinspark un spooooorta piekari un pričendāļiem. Tur vis ir gatavs un maksimālā komplektācijā.

Otrs variants ir pirkt 145 JTD un kārt lielo turbīnu virsū no 2.4, likt filtru, milzu interkūleri uz jumta, taisno trubu un tad gan čipot. Tāds verķis ar saviem 150+ zirgiem un miljons ņutonmetriem PSC kā ietu. Pirms novērptu pusasis, izceptu sajūgu un deformētu bundžu pret kādu koku yo

Protams, meybē tur var iemātī pašu velnu 2.4 20v izskatā (ir redzēts arī 145 ar 3.2 V6 zem haubes) bet tas jau ir Stenlijs Kubriks un kosmiskā odiseja.

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ) Sūtīt e-pastu Apmeklēt lietotāja mājas lapu

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
labi, pietiks te jaukt gaisu ar tiem 1.7 16v. hvz, kursh to izdomaaja (taa krievu saita autors?). tas ir tas pats 1.8 16v TS dzineejs (kas ir 156 un 146, un arii 155 no 95. gada, un GTV, Spider u.c.)

un pienaakas vinjam shitais chips. droshiibas peec var izraut aaraa vadiibas bloku, izvilkt chipu, paskatiities numuru uz taa, atbilst vai nee http://squadra-tuning.nl/EN/en_alfa_145_146_18_16v.htm

Parādīt lietotāja profilu Sūtīt Privāto Ziņojumu (PZ)

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
ja ir 1745ccm tad tas ir 1.7

ja ir 1751vaiciktur, tad 1.8...

Kaut ko arī es esmu dzirdējis par 1.7 16v, turklāt iekš 155, bet nu figviņzin. Itāļiem ir tie dīvainie nodokļi, moš viņi arī tādus vietējam tirgum ir paštancējuši....

Dīvano 155 1.7 16v esmu manījis arī visādos rezerves daļu katalogos... un vienreiz man par tādu stāstīja tas dzērājs no baronielas ūķa. Bet spriežot pēc smakas no viņa mutes un citām lietām, ko tas stulbenis prātoja, tik pat labi tas viss var būt debīla pingvīna murgi un buļļa kakas

Pēdējoreiz rediģējis smic Thu Jun 12, 2008 12:38 am; pavisam rediģēts 4 reizes

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
smic rakstīja:

ja ir 1755, tad 1.8...

Kaut ko arī es esmu dzirdējis par 1.7 16v, turklāt iekš 155, bet nu figviņzin. Itāļiem ir tie dīvainie nodokļi, moš viņi arī tādus vietējam tirgum ir paštancējuši....

Šoreiz šķiet smic'am taisnība... Wink

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
a man nav ne 1745ccm ne ari 1755 ....man ir 1747...
aj karoce kaut kada skaidriba jau uzradas..chipu toch neliksu,labak piekrasu naudinu un iegadasos 2.0 vai 3.0 GTV...nav ko daudz domat:)
paldies visiem par atbildeem!!!! Cool  party

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
Andzan rakstīja:
... vai 3.0 GTV...

yo

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
palaidniex rakstīja:
smic rakstīja:

ja ir 1755, tad 1.8...

Šoreiz šķiet smic'am taisnība... Wink

nu, kur juus raujat to taisniibu?!? nav taada dzineeja, ePera nav. tad kur taads ir? un kaadi 1755 un 1745? pat krievu saitaa rakstiits 1747 un taa ir 1.8 16v dzineeja kubatuura

re ku ePers

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
yo

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
elbee rakstīja:
[
nav taada dzineeja, ePera nav. tad kur taads ir? un kaadi 1755 un 1745? pat krievu saitaa rakstiits 1747 un taa ir 1.8 16v dzineeja kubatuura

ku ePers[/url]

bla, bla, bla

atradis arī ko piesaukt - eperu! Lai nu kam tehniskā dokumentācija ir nesakārtota - tad tie ir itāļi
pēc pārdošanas dokumentiem, marketinga nodaļas informācijas un dažādu lokālo tirgu īpatnībām ir 1,7 dzinēji un atbilstošas bļambas un uzraksti uz mašīnas, bet pēc EPERA viss ir vienā katlā, jo ta ir vienkāršāk... vienkārši visus viņus nosauc eperā par 1,8, kaut tie ir 1745, 1747 vai 1755... uz kuru pusi noapaļot - tas atkarīgs no tā, ko konkrētā valsts pieprasa un tā arī tajās valstīs tas tiek tirgots... Wink
Peace!

Atbildēt ar citēšanu
Komentārs  
lab, pofig, rallija apskats beidzaas, jaaiet guleet! naac

Parādīt komentārus no iepriekšējā:
Atbildēt pie šī temata 3 lapa no 4 lapām pavisam
Iet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4  Nākošais
Jūs šeit nevarat izveidot jaunus tematus
Jūs šeit nevarat pievienot komentārus
Jūs šeit nevarat rediģēt savus komentārus
Jūs šeit nevarat dzēst savus komentārus
Jūs šeit nevarat balsot aptaujās

Sazināties ar foruma administrāciju | Contact forum administration